Akce Neonové výběhy (19.8. - 25.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem danda-vnovis, 17/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Simík21

Simík21 Znalec fóra

neonovky mám už u růžovek v lese ;) docela to spolu i ladí, chvilku je tam nechám na doplnění zvířátek, které jsem vyprodala ;) stonek dělat nebudu i když dekorky mám všechny... levnější SK mně minulo, bo sem byla v práci a za draho ho kupovat nebudu :p

2. Ikebara77

Ikebara77 Rádoby autor

Tak akci jsem dojela... a jak to nemám ve zvyku, mám potřebu se vyjádřit... i když taková potřeba zde většinou skončí přesně tam, kde končí jiné přízemnější potřeby :D Každopádně jdu do toho... pro dlouhodobější hráče to nebylo nic složitého, tedy nic co by mě zaměstnalo dlouhodobě a vycucalo jak citrón, což oceňuji. Navíc to bylo aspoň trošku něco jiného, takže to také oceňuji.. Taky se dalo velmi dobře využít situace a dobře pracovat s trhem... další body nahoru... nekonečnost při odklikávání řádků zde raději rozebírat nebudu... Takže, jediné co mi vadí a za co je pro RT mínus - vyhrané stáje jsou takovým kýčem, že je na ploše asi dlouhodobě nesnesu... těm co směřují k růžové farmě, těm to asi ladí... ale pro ty, co se snaží i přes ptakopysky, ježky, krtky a jiné podivnosti stále zachovávat farmu farmou je to poněkud estetický teror... :wuerg:>:(-.-o_O

3. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak jo, včera večer jsem zvládla všechny 3 neonové chlívky.

Dokonce i někdo omylem prodával duhovou slípku za 2,4 mil. krejcarů, a tak jsem ji přihodila k té z minulého týdne a mám konečně první růžový kurník.
    A neonový kurník asi pořídím ještě 1... po skončení akce... páč mi při šlechtění základních a hnědých kuřat vypadla zlatá slípka :p Nějakým omylem? I když... k té zlaté ovci z předminulého měsíce...

Teď jsem zacílila na zlaté banány :D v dalším stupni úkolu.
    A ještě si rozmýšlím, jestli o víkendu (nejspíš v sobotu večer) pofrčím výš - pro dekorace.

Tak ať nám to všem jde ;)

4. Margziam

Margziam Stará škola

mně se ty neonky líbí. Růžovou stáj žádnou nemám (jestli jsem nepřehlídla mezi těmi žlutými, oranžovými a pár červenými), tak mám aspoň neonky 3.. od 3 zvířatek - od každého jednu.. A dávají po 4 ks zvířátek.. Takže jsem ráda.. A ten kolotoč se mi taky líbí - připomíná mi kolotoče mého dětství, když přijel cirkus.. Když jsem tam šla večer, tak taky pěkně svítily.. Sice nebyly tenkrát ještě neony (nebo nevím, je to už dlouho), ale líbilo se mi tam..
    :)
    A budu čekat, až nám dají další zvířátka v neonu.. co dávají 4 ks zvířátek.. :)

5. Jitulka74

Jitulka74 Pisálek fóra

Akci jsem dodělala včera odpoledne, ale píšu až teď, neboť jsem odesílala videa přes úschovnu a měla jsem strach, že mi to klekne-což bych nerada, neboť to trvalo několik hodin. Nakonec jsem vše zvládla-vše jsem odeslala a akci jsem udělala celou, včetně stonku. Já to beru tak, že je to 2x denně a i když není mnoho bodů, bahabodů a krejcarů, tak je lepší něco než nic a raději to dám do stonku, protože na ostrov a do parku, můžu dát zas něco jiného. A zvířátka se vždycky hodí-vždycky bude kam je narvat;).

6. papulice

papulice Veterán fóra

hlásím také hotovo,ale akce splnitelná pro vyšší levely,nižší mají smůlu....:inlove:

7. Camomilla

Camomilla Pisálek fóra

Zdravím. Neonovky mám všechny, líbí-nelíbí, to je jedno, je třeba doplnit zásoby. I když jsem vyšší lvl, nebyla to úplně brnkačka, nemám nižší šlechtěnce a těch vyšších se nechci vzdát. Takže teď počkám, jestli bude přes víkend BB a když ne, tak nakoupím, bude-li něco vhodného na trhu.
    Přeji pěknou hru.

8. Margziam

Margziam Stará škola

Ale co mám proti, je to, že nepřevádějí zbylé body z jedné části úkolu do druhé části a dál.
    Jediné, kde nic nemuselo zbývat, byly slepice. Tam to šlo vždycky doplnit přesně po těch 25 bodech za obyčejnou slepici.
    Ale u králíků i koz vždycky zbývalo, většinou hodně. I z těch obyčejných.. :(
    Dívala jsem se, že bych mohla obětovat vysoké šlechtěnce, které mám u těchto 3 zvířat, abych měla i stonek a z něj KR navíc k BZ a BBZ.
    Ale bylo by to skoro dvojnásobek bodů z každého zvířete. A za ten zbytek mi nedají nic.. :(

9. Viky007

Viky007 Baron fóra

Jak tak pročítám vaše zprávy, neonky se moc nelíbí, já jsem včera splnila slepice, zhrozila se nad neon kurníkem, sice jsem celou sekci dodělala, ale ostatní jsem zamítla, zvířata rozprodala, dalo mi to přes 2 Mega, ale je naprosto zbytečné, aby tyto kýče hyzdily moji farmu, nebo zely v liště, za utržený peníz mohu si splnit pár úkolů v družstvu

10. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Camomilla, Baby Boom budeme mať cez víkend kuk ofík :)
    Peknú hru prajem

11. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, od zítřka ja baby boom - tak ještě něco došlechtím a půjdu do stonku. ;)

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Neonové mi nevadí, není to terno, ale důležité jsou ty 4 kousky, které vypadnou na jedno nakrmení. A kolotoč kozí, ten mi připomíná kolotoče z Paříže, takže mi taky nevadí. Krásný den všem.;););)

13. vrankaJ

vrankaJ Rádoby autor

hotovo :)

Margziam, petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  14. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

margziam
    No při troše počtů ty ztráty se daly ustát na nějakých cca 210 BZ, to jsou 3 kozy. Kdyby se to mělo srovnávat, stejné bychom nic nezískali, je totiž jedno jestli mám dodat 3,75 kozy , tedy 4 nebo 4 rovnou. Podrobněji můj příspěvek 55.
    :)

Naposledy upraveno: 20/8/15
    Margziam a petaM2001 tohle ocenili.
  15. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

hotovo uz vcera :¤) ale jak tak koukam na trh, tak to nechapu - ustraseny kralik za 700 tis, lyzar za 450 :¤) ze to nekdo koupi...

16. kt-mr

kt-mr Pisálek fóra

hotovo již pvni odpoledne, jednoznacne za tuto akci pochvala a palec nahoru, prestoze se z farmy postupne stava lunapark... :)

17. dibla

dibla Pisálek fóra

Zdravím, při pročítání názorů na tuto hru souhlasím s vyjádřením názorů na hru hráče Ikabara 77. Hru jsem skončila před 2 dny a myslím že byla celkem lehká, ale pomohla asi hráčům s nižšími lvl a to byl jistě hlavní cíl. Ale přece jen by se nemělo zapomínat na estetickou stránku. Přeji vše úspěšné dokončení. Zdeša

pinop70, mamča50 a petaM2001 tohle ocenili.
  18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Cena krizencu je masakr, ale jeste dokazu pochopit, ze je nekdo koupi, pokud nema SK, ale kdo proboha porad kupuje ty slepice (nekolik hodin se u nas drzely na 2 tis.) a kraliky za 3,5 tis., kdyz je spousta casu na jejich doplneni? Ne, ze bych si stezovala, kdyz jsem jen na nich udelala 3 mil., nez me to prestalo bavit, ale hlava mi to nebere...

19. jaji

jaji Vévoda fóra

tak já od začátku neonů vydělala přesně 26 milionů - fakt mi to hlava nebere!!! Králík za 4600kr a slepise za 2 litry!!!! Vždyť ta pipina je za hoďku z chlívku venku... nerozumím tomu, ale aspoň se moje krejcarové konto trošku zaplnilo...

losik - cena už byla i mega a teď je 800!!!! na trhu se někdo zbláznil, jinak to nevidímxD

fany2020, petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  20. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

to, že se vyšplhají do výše, jsem tak nějak i čekala, ale nechápu, proč je šlechtěnec páteho stupně lacinější než čtvrtého. Je mi jasné, že má vyšší protihodnotu, která propadne - ale pořád se ten jeden úkol splní za méně krejcarů, než když koupí čtvrtého a něco k němu dodá :¤)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.