Akce Neonové výběhy (19.8. - 25.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem danda-vnovis, 17/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

tak také hotovo, ještě jsem vydělala něco na zvířatech i šlechtěncích, ve stodole také něco zbylo, no super, za tuto akci chválím

2. JohnCoffey

JohnCoffey Zelenáč fóra

záležitost na pět minut...njn, máš pravdu:D:D

petaM2001 tohle ocenil(a).
  3. jana563

jana563 Dozorce fóra

Konečně jsem se dopočítala ke stonku.Mám hotovo.Udělala jsem z mýtiny Las Vegas :D.No a ještě mi zbylo do trhu,takže mám i nějaký milionek na kontě.:p

4. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

:D :D Ano, ano, můj muž si zas pro změnu klepe na čelo. Sice už ne tolik jako na začátku mého hraní, ale stále jsou ještě věci, které ho dokážou překvapit :D :D

5. 43mz66

43mz66 Rádoby autor

zemanka01 - můj muž po třech a půl letech mého hraní začal hrát taky....a již půl roku mám partnera do hry... ;). no musím říct, že jsem úspěšná i v jiných řadách - sousedi na patře, kteří se mi celé roky vysmívali již půl roku farmaří celá rodina a mají dohromady 6 farem. No nejsem já dobrá???

6. santava

santava Pisálek fóra

Ahojte aj ja mám hotové len nikde nevidím tie neonové výbehy ,kde ich mám nájsť_

farmarka158 a evainfo tohle ocenili.
  7. kytička62

kytička62 Aktivní autor

Neonové chlívky mám ,ale nejdou mi uložit. Dík za radu.

8. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Tak já mám od včera pozdního večera taky hotovo. Něco jsem vyšlechtila, něco prodala, něco koupila, prostě moc pěkná akce. Na farmě to svítí, řádek na stonku aktivován a teď se ještě snažím prodávat nějaká zvířátka. Peníze se vždycky hodí. Ať se vám všem daří.

9. Johnny

Johnny Polobůh fóra

kytička62
    Neonové dej na normální chlívky

10. ironwalker

ironwalker Zelenáč fóra

Ale nikde ich nemám , ani v stajniach ,nikde

11. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

Tak mám hotovo. Akce se mi líbila, jen ten baby boom by byl lepší na delší dobu o víkendu, popěstovala bych i na Baha pandy a opice, takto jsem si na to vůbec nevzpomněla. :)

evainfo, petaM2001 a farmarka158 tohle ocenili.
  12. davidson00

davidson00 Baron fóra

ironwalker
    zdravím, neonové stáje jsou trochu dál, prolistuj lištu, příjemnou hru, jinak akce hotová ale nic prodávat nebudu, jsem takový sysel

evainfo, kamarad100 a petaM2001 tohle ocenili.
  13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, tak jsem noodolala, obětovala jednu létající kozu, jednoho lyžaře, nakoupila asi 100 slepic a udělala i stonek. Výsledek-jsem chudší o půl mega- ale co, krejcary zase nasyslím.8);):p

14. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

Dobré ráno všetkým ,neonky sú na farme a pekne sa vynímajú akcia super

15. kytička62

kytička62 Aktivní autor

Díky.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásna akcička a mohla by se opakovat s jinými zvířátky!!! Velký dík za ni. Krásný den a páček shledáček při další suprové akci!!!
    ;););)

17. kelly.macek

kelly.macek Pisálek fóra

Mám taky hotovo, neonky jsou na farmě jako pěst na oko, ale jak už bylo zmíněno výše šetří místo a musí na sebe trochu vydělat dokud jdou zvířátka v akci za pěkné peníze - no a anakondy budou jistě taky rády, když je po dlouhé době hodím vyvětrat z lišty na bahamaramu ( byly moc nenažrané ). Klára

18. radana77

radana77 Pisálek fóra

tato akce vypada zajimave ale nejak netusim kam ty neonove vybehy dam hodila by se jeste nejaka moznost polnosti nebo aspon mista pro zvireci vybehy neni to kam davat

blondmary, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  19. mendalam2

mendalam2 Perspektivní autor

Taky mám hotovo - svým způsobem. :) Neónky a banány jsou doma, dekorace a stonek jsem tentokrát vynechala, abych si úplně nevyčerpala stodolu a superkrmivo. Jsem spokojená. :)

20. -Spoony-

-Spoony- Pisálek fóra

Já dokončil již včera večer díky krátkodobému BB. Vybral jsem si chlívky, banány i dekorky. Po dlouhé době však neplním akci celou = jít si pro stonek, který dává pár BZ/BBZ/krejcarů oplátkou za 3 vysoké šlechtěnce (popřípadě více nižších šlechtěnců) nevyrovná vynaložené náklady a úsilí. Navíc stonek začíná být spíše na obtíž. Než projdu skoro 30 stránek a odklikám všechny stonky, tak si připadám, jako bych dělal farmu bez kombajnu :(((

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.