Akce Neonové výběhy (19.8. - 25.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem danda-vnovis, 17/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Prosím..dotaz...někteří jásají,jak dodají šlechtěnce a co je výhodnější,jestli šlechtit nebo nešlechtit. Vy už máte hotové úkoly v družstvu,na které je třeba jen šlechtěnci? Já už hraji dost dlouho,ale do konce jsem nedotáhla ani jeden.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  2. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

ja- pe hraji taky už dost dlouho a hotovej mám jeden
    tak rychlíci kdopak napíše první hotovo?:pxDxDxDxD

3. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Už má někdo hotovou akci? xD8)xD

ja-pe - mám všechny v ukončených :p

Naposledy upraveno: 19/8/15
  4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

ja-pe .... nevím, jak kdo, ale já mám úkoly na šlechtěnce udělané jen do 8 či 9 úkolu. Prostě mi za to
    nestojí, je tam dávat. To je raději prodám nebo udělám růžovky.Možná, že se dokopu k tomu je dodělat, kdo ví.
    A jde se na to....

5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

neon kurník na ploše xD
    tak neon stáje mám všechnyxDxDxD

Naposledy upraveno: 19/8/15
  6. Crower

Crower Vážený autor

Hotovo :D

7. Pavlahan

Pavlahan Perspektivní autor

Tak jsem taky jednou "super rychlá" - aspoň zčásti - kozy komplet hotové, díky zásobám z obrchlívků jako nic...
    S těma králíkama a slepicemi to bude horší, obrchlívky žádné a všechny prožraný od anakond, chjo.... :wuerg:

8. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Ježiš, to zas byla rychlá akce, co budeme dělat teď ? :D :D :D

9. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

No bezva. Chtěla jsem zrušit chlívky abych měla kam dát domky .. taže stavitelem odstaňuju chlívky z plochy a hra si mě zase odhlásí .. no jo no tak se zase přihlásím ale chlívky zmizely z plochy a ani nejsou v inventáři :mad::mad:
    Já si tam dám vzácný chlívky a ono mi je to vymaže? Prosím řeknete že to je hloupej vtip a vše se mi vrátí :cry::cry:

evainfo a burds tohle ocenili.
  10. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak a je to komplet co budem dělat dál?

11. Astat.

Astat. Stálice fóra

Mám neonové výběhy od slípek a od koz - vše dodáno ze zásob, neutrácela ani SK ani Kr. Jen těch králíků mám málo, takže na farmě rozmnožuju ušatce, ale šlechtit je nebudu. No a dál než za chlívky asi nepůjdu, nějak mě to neláká ;)

12. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Fajn, tohle bylo rychlé, vše hotovo. Teď doplním zásoby šlechtěnců na případnou další akci.

13. Sethlans

Sethlans Rádoby autor

No,tak rychlý jsem to fakt nečekal.... HOTOVO

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hotovo !

15. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahojky všem ;) tak neonky mám také hotovéxDxD mám velkou radost.. růžovky nemám :( a tak se mi podařilo alespoň toto;) všem držím palečky:) aby se akce podařila;):)

16. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak mám taky hotovo ale zbylo mi 8 králíků,ještě že maj anakondy zásobuxDxDxD

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, všem vám to přeju, udělala jsem si jenom kozí abych věděla jak vypadá v "reálu"

Crower i tobě to přeju ale musíš být vždycky první ???;):p:)

18. babča19511

babča19511 Perspektivní autor

Ahoj. Mám také hotovo. Stonek je fajn a neonové chlévy také. Přeji všem příjemnou hru

19. draha49

draha49 Rádoby autor

Taky všechno hotovo, neónky pěkně svítí na farmě, akorát teda toho krmiva je příliš, zdá se mi že fakt hodně

20. Jasmina

Jasmina Pisálek fóra

´´Uloha splnená...mala som dosť šľachtencov...ktorých nepredávam, vždy všetky....a teraz sa mi to oplatilo...pohoda....akcia pre mňa nenáročná...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.