Akce “Neonové výběhy” (9.11. - 14.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Evelina. Nevim jak kluci, ja mam masku ze stonku aloe vera xD

Helena1313, dasa1143 a mituli tohle ocenili.
  2. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

No nic Děcka, seberu floreňáky a jdu dělat hají...
    Po dnešku si hají určitě zasloužím i když v sobotu přijedou příbuzní a kamarádi i rodina.
    A začne to na novo!
    No čekají mě dvě nejhorší čísla známek co jsem kdy dostal.
    Tedy vlastně už jsem je dostal dnes...
    :D:D:D

Přeji všem krásnou a možná mírně erotickou dobrou noc.

Edit: Odkud je maska? i z Music box "kolotoč"

Naposledy upraveno: 9/11/17
  3. satelit

satelit Hvězda fóra

Evelina - ze stonku myslím zatím není já jí mám z kolotoče. ;)

[​IMG] [​IMG]

...a hlavně nezabírá žádný slot.

EDIT: Evelina - jeden příspěvek smaž.

Naposledy upraveno: 9/11/17
  4. Evelina.

Evelina. Pisálek fóra

• Nepiš více příspěvků za sebou. Pokud chceš něco dopsat, použij tlačítko "upravit". Děkuji, Skali
    Děkuji za odpověd

také děkuji ten jsem si nekupovala

Naposledy upraveno moderátorem: 10/11/17
    Helena1313 a satelit tohle ocenili.
  5. mituli

mituli Polobůh fóra

JUPÍJUPÍ-z tajemna mám růžové slony,no to je bomba(obávám se že mám štěstí na 10let vybraný)ale to je jedno-ty jsou tak krásný:inlove::inlove:

6. bajajaja

bajajaja Rádoby autor

Asi se ptám úplně blbě :oops:. Když dám zítra dopoledne zvířata do tulidomků a vyberu je až večer po zahájení babyboomu budou tam místo jednoho dvě? Nebo je tam musím dát až po zahájení babyboomu aby fungoval :inlove:?
    Předem díky za radu.

Helena1313 tohle ocenil(a).
  7. mariejosefa

mariejosefa Obyvatel fóra

bajajaja,
    zvířata tam mohou být předem (i delší dobu), ale sklízej až při BB

Helena1313 tohle ocenil(a).
  8. bajajaja

bajajaja Rádoby autor

mariejosefa - Díky za radu

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

bajajaja - je jedno, kdy zvířata do tuliohrady nacpeš. Záleží jen na tom, kdy je sklidíš ;)

mituli, Helena1313 a zejdy66 tohle ocenili.
  10. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Satelit: Tu čokoládu? Tak to bych brala všemi deseti, když by vyskočila z PC. Diety nedržím, leda bodovou a ďobavou... :D ....
    Skali: Proboha kdy spíš? Když koukám na ty časy odpovědí, jsi tu věčně... Nemáš náhodou kurz rychlospaní? Potřebovala bych ho jako sůl :oops: Už víc jak 8měsíců nevím, co je spát v kuse 8h :sleepy:
    Tulidomek domek nacpanej, sklidit až po 18cté hod.... :)

11. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahoj, kolotoč mám ve stonku, tato řada mi dává kupón na pomocníky (3 hod). Dcerka, při nějaké akci získala tyto kolotoče dva, já jsem to štěstí neměla. Pokud hrála, mi masku posílala jako dárek, bohužel už farmu přestala hrát a mi maska Tiki chyběla, dost mi pomáhala při pěstování zeleniny na Baha, jsem ráda, že si ji budu sklízet co 12 hod. :)

12. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky
    po přečtení všech příspěvků jsem změnila názor.Nutně potřebuji masku,takže do akce jdu:D

13. stěby

stěby Hvězda fóra

První BB - várka v tulidomku propadák :cry:. Pandy mám hotové, ale vembloudi a opice se budou muset sakra snažit. Jediný přeskok ze základu na suši pandu, jinak max třetí šlechtěnec. Ještěže je SK dost, ale neba mě to...

evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  14. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Opět taj.sazenice vše,co už mám,prodávám je a nabízím v OD.Taže opět zklamání.Kdy budou pro vyšší levly přijatelnější stromy co chybí na plnění úkolů v družstvu?
    A už těch taj.stájí mám plný zuby.K 7 stájím plameňáků jsem dostala ze 4 stájí ještě troje.Už aby přijel vláček,ale i na stromy!

LV 111

Naposledy upraveno: 11/11/17
    evainfo a maribeja tohle ocenili.
  15. Levlef

Levlef Baron fóra

ach jo, to se zase daří. Za neony chtějí hausnumera, když si koupim FL tak mi banka nahlásí stržený peníze, ale FL nikde - super, možná se připíšou třeba za týden, což mi k akci na SK bude houby platný. BB k ničemu, přeskoky skoro žádné, normální šlechtění bylo úspěšnější. Děsivka a OaD se nahlásí pár hodin před a hurá, zabijeme všem víkend. Chápu, že IT se asi nudí o víkendu a mají potřebu sedět u PC? ale někteří lidé ještě žijí reálné životy "tam venku". Prostě sečteno a podtrženo, další hřebíček do rakve s nápisem "proč po sedmi letech hraní skončit".

16. Baroland

Baroland Ikona fóra

To je akce za všechny prachy. Už mám 400SK pryč,musel jsem koupit gorilu a stejně mě to tak tak vyšlo.Nepočítaje,že jsem spoustu hybridů měl. BB jak noha - jeden vyšší a jeden obyč zpět.

matlafous123, sisinka a maribeja tohle ocenili.
  17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Při šlechtění nic nevypadlo, co by stálo za to, šlechtěnců míň než bych potřebovala do úkolu, tak jsem to zaplácla základníma :) akce hotová a nepřidám ani jedno šlechtěníčko navíc

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Levlef - a nemá tvoje internetové bankovnictví odstávku? Moje banka ji avizovala. Nebo je to prostě zahlcené a chvíli (mně párkrát i pár hodin) to trvá.

Trepifajksl a maribeja tohle ocenili.
  19. Levlef

Levlef Baron fóra

Pechfogl - jakože mi IB nahlásí odeslání platby, stržení peněz, pošle SMS - a pak peníze zarazí a nepošle? :) Nebo že Paypal pošle vyúčtování platby a přitom k žádné nedošlo?Nebo že mi po koupi vyskočí "gratulujeme, tvůj nákup proběhl úspěšně, na tvůj účet bude připsáno xy florenů"?

Tak jsme to zkusila podruhe.

Gratulujeme!
    Nákup byl úspěšně dokončen!

Tyto předměty byly úspěšně připsány na tvůj herní účet:

a co myslis, jaky je vysledek? :)

Naposledy upraveno: 10/11/17
    maribeja tohle ocenil(a).
  20. olčaML

olčaML Vážený autor

Melounová magie jde dát do mixeru .

safira65 tohle ocenil(a).
Stav vlákna: