Akce “Neonové výběhy” (9.11. - 14.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Milý druide, tvé křížení ropické zvěř mi připomnělo jeden díl Tondy Blaníka, kdy se v rámci propagace spolupráce s Čínou snažili zkřížit krtečka s pandou. Výsledek: Krnda.:p

2. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Yfca, ona to až taková novinka není, stačí zapátrat v archivu i pár let zpátky, občas byla akce na kterou hráč neměl level, tak to "dal" jen na své možnosti. Jen u Bahy je to teď viditelnější, někdejší malý ostrůvek, který byl spíš na obtíž je nyní součástí hry a akcí.Ale také jsou zde nové plochy, ostrov pokladů.. není to už jen pár políček a pár bodů se nemusí dohánět řemesly. Kdyby náhodou v nějaké akci po mně chtěli v akci čtyřlístek, co se dá dělat...nemám, neudělámxD

3. Yfca5

Yfca5 Pisálek fóra

Nevim co se farmy týče nejsem žádný nováček hraji ji už dost dlouho (několik let) a dřív to takto strašné nebylo to až teď poslední dobou to nějak začínají všechno kazit a nemyslím si že mám zrovna na baha nízký level.

babina51 tohle ocenil(a).
  4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Yfca5 - vždyť šlechtění se dá otevřít i za FL ;) to je jak když koupíš zlaté banány

5. mituli

mituli Polobůh fóra

Budˇjsem to nepochopila nebo je něco špatenka-akce hotová a do stonku mě to vždy hodí na akci,jako že nemám dekorky>:(to je musím koupit v neon obchodě??? dík

evainfo, babina51 a Helena1313 tohle ocenili.
  6. Yfca5

Yfca5 Pisálek fóra

No nejde jen o šlechtění jde i o otevření zvířat a 200fl je docela dost nu co stejně nemám velbloudy vůbec a pandy 1 postup a otevřu a to snad do zítra zvládnu

babina51 a Helena1313 tohle ocenili.
  7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

mituli a dala jsi dalších 66 zámků na otevření stonku ;)

Splněné první úkoly od všech zvířat, to co bylo ve stodole a na další si počkám na zítřek. Obdivuji ty, kteří šlechtí už dnes a mají přesně o polovinu možných šlechtěnců míň než při BB, tak do toho bych nešla

8. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tak u mna hotovo ..ale ako to seka a nejde poriadne otvorit ..tak ma presla chut aj slachtit na predaj..aspon 30 mega zarobenych...nech sa vam vsetkym dari...idem vyhodit ten Las Vegas na plochu ,,stonka ,,stonkuje ..xD

9. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

iDavis Jj, taky stiham SK mezi slechticimi akcemi dosbirat bez nakupu a na BB si teda do zita pockam, i kdyz skripu zubama -.-

Druid.Panoramix A to me by zrovna zajimalo, co je to takove "hrobeso", protoze at skladam sproste vyrazy, jak skladam, porad mi z toho nic neleze xD

Yfca5 Ja ti teda nevim, jestli muzu rict, ze hraju uz nekolik let... no asi jo (v unoru to budou 3 roky) a na Baha mam odemcene vse + 495 ZB. Kdybys byla zacatecnik, tak se tvemu vzteku mozna nedivim (i kdyz ti vetsinou neprskaji), ale takhle tvuj postoj opravdu nechapu.

10. mituli

mituli Polobůh fóra

evoku57-dík:inlove:,nojo to čtení(pořádně)akcí.

babina51 tohle ocenil(a).
  11. GordonSargent

Dala jsem pár zkušebních domečků, co kdyby... zítra je taky den:)
    Matlafousová, možná že máš nedostatečnou zásobu vulgarismů oproti druidovi, i když právě z toho bych ho nepodezírala, zatím působí velice noblesněxD

12. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Milá pechfóglová - ještě, že tu pandu nekřížili s kunou anebo fretkou. To by se Miloš poměl -- ku... sem, fr...tam. ;)xDxD

Drahá hraběnko z Matlafousova ..... to je přesně to, co popisuje kiki2305, křížení mezi pandou, velbloudem a opici, což je HROmadná BEstiální SO...., no přesně to, k čemu by mezi těmi zvířaty docházelo, aby vznikli ti neuvěřitelní kříženci, třeba panbloud, opinda, velblice.:):)
    Prostě něco v duchu vtipu, jak příjde pán do nábytku a zeptá se prodavačky:"Sou ložnice?" a ona zrudne a odpoví:"Ó nikoliv, jen prodavačka." ;)
    Gordonko, když člověk hodně čte, tak má potom relativně bohatou slovní zásobu, ale asi jsem nečetl tu úplně správnou literaturu a tam, kde by otrlý dlaždič použil jadrného výrazu, já se spokojím s opisem..... třeba ono místo, "kde záda neslušně přecházeji v nohy" anebo jednoduše "zádel".;)xD

Naposledy upraveno: 9/11/17
  13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

GordonSargent Tak me to nedalo a dohledala jsem na internetu a byt tebou, tak druida teda z noblesnich zpusobu nepodeziram xDxDxD

14. DandyV

DandyV Rádoby autor

Co znameńá zkušební domeček?

marketka47 a babina51 tohle ocenili.
  15. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

DandyV,
    že by pár šlechtění na zkoušku? No já si počkám na BB, však mi to snad neuteče. :music:

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, nechci být za tu ošklivou, ale RT nemůže za to, že nemáš všechno potřebné ještě aktivované. To by se šlechtit nemohlo nikdy nic, ptž vždy budou hráči, kteří ještě na dané zvíře nemají level (v tvém případě banány).
    Zlaté banány můžeš získat za postupy na Baha, v družstvu, na Kole štěstí, v Rama obchodě, z některých dekorací a také z beden. Koukni tady.
    Chov pand se dá odemknout ve čtvrté chrámové místnosti buď za 20 ZB nebo za 200 fl.
    Chov velbloudů je až v sedmé chrámové místnosti a to buď za 20 ZB nebo za 200 fl.
    Zklamání z nemožnosti dokončit nějakou akci máme asi všichni za sebou. Pošlechti aspoň ty opice a neonové chlívky si můžeš nakonec časem postavit v dílně nebo sehnat v O/D ;)

17. GordonSargent

Co se dá dělat, domky zklamaly, snad to zítra dopadne lépe:)
    Matlafousová, druid už to uvedl na správnou míru, sice je jeho slovní zásoba bohatá, ale někdy opisy nestačí, hned se za tím hledá něco jiného a možná i zajímavějšíhoxD

18. libor10

libor10 Pisálek fóra

Jak tak koukám, tak tržní šílenství ještě nepropuklo. Rozdíl je zatím jen v pár stovkách víc ne.:cry: Doufám, že zítřejší BB to aspoň trochu popožene nahoru. :p:D

marketka47 a babina51 tohle ocenili.
  19. jatelina

jatelina Pisálek fóra

Wow! Baby boom a neonky! Super čuper kombinace :inlove:
    Tak do opic jdu na 100%

tydýtková, marketka47 a babina51 tohle ocenili.
  20. šebejda

šebejda Baron fóra

Pročet jsem si celou diskusi a párkrát na mne vyskočila věta->RT si dělá co chce-<. Propána. Vždyť je to stejné, jako kdybych sem napsal, že v létě je teplo a nebo kdybych sem nenapsal vůbec nic.. Prostě RT si tady vždycky dělal, dělá a bude dělat úplně vše, co uzná za vhodné. Nakolik se mi to líbí, nebo ne, je jiná věc. Ale těžko budu nařizovat panu továrníkovi, aby támhleté kačence dal třetí nohu a nebo aby zavedl do hry stáj s čerty a hned je dal šlechtit.......

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.