Akce “Neonové výběhy” (9.11. - 14.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Y_n_O Taaak, taaak, prisvedcil ptak ptak :D Navic pokud jsou po jednom kusu, tak to nebude jen tak s nimi pri OaD kseftovat, jako se zbytkem neonek, ktery ztraci svou hodnotu vic, nez hodne rychle a bude zas co menit, kdyz jsou krokodylove uz marni ;)

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

To jó ... Skali ... to je potřeba stále zvýrazňovat ;)

3. stěby

stěby Hvězda fóra

By mě zajímalo, jestli má ještě někdo vůbec zájem o ty výběhové tajemné stromy a stáje, co dostaneme. To už musí mít přece každý, ne? Aspoň nemusím být nervózní z toho, že by možná mohly být žirafy, když se můžu těšit na 6 ++papagájů nebo oranž opic a alej ledvinovníků :eek:.

4. liduška14

liduška14 Pilný autor

já se těším

eli2006, tomaskomiska a evainfo tohle ocenili.
  5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Po revizi SK (1.160 ks) zjistuji, ze od minule slechtici akce jsem nasbirala ze stonku, beden, akci, druzstva a nevim ceho jeste tech 160 ks SK, aniz bych umlela jediny kus (jsem napul chovatel, takze vecne melu krmeni pro zvirata). Vlastne kecam - musi to byt mnohem vic, protoze jsem cpala SK i kocicim vilam pro rozsireni Houboveho lesa o_O Coz vlastne neni vubec spatne skore ;)

6. libor10

libor10 Pisálek fóra

Do akce nejdu i přes lákavé neonky nejdu, jelikož mé zásoby SK a hlavně zvěře jsou téměř nulové.:sleepy: Ale neházím flintu do žita, protože doufám, že trh zanedlouho zachvátí nedostatky a já alespoň naspořím pár chechtáků.:D:p

7. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

SK mám dost. Do akce jdu jako vždy až při BB. Tajemné stáje a stromy v odměnách jsou poněkud starší, tedy pro většinu hráčů vše do lišty. Asi aby jsme měli co dávat do vlaku. :p

8. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

SK přiměřeně, zvířat dost, jen pandy jsem ještě posadil do pralesa - hezky tam svítí, žluťáčci. Fialový dezén zakryji vysokými stromy - hřebíček, moringa, pitomba, kustovnice. Vše v xxl, aby zakryly co nejvíce. Mňo, a kombajn zajistí, že se budu koukat jen drobet. A ledvinovník je taky dobrý. Takže ty výběhové TS vůbec nevadí.
    Šlechtit budu jen nutnost, zvířátka do uměleckých písků - teď potřebuji fialové pandy v neskutečném množství -že bych si je nakreslil sám?:) A taky by se hodil nějaký ten sultán.:D Zatím je v tulibordelu po 25 párech, abych měl prostor pro kreativitu.;)
    I když Mendel mne nemá rád, to víte - kněz!:p

9. kazetacka

kazetacka Pisálek fóra

ahojik vim že to sem nepatři ale chci se jen zeptat nemužu se dostat na farmu mam jen bilou plochu v ramečku mate to někdo taky a co s tim

eli2006 tohle ocenil(a).
  10. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Na tajemno se těším velice, protože ho nekupuji a minule jsem toho do vlaku nacpala strašně moc. Tak ať mám zase co posílat :).
    Musela jsem si aktivovat šlechtění pand, tož jsem k tomu rovnou vzala i těch 666 kousků ze dvou soch. Velbloudí zásoby jsou ještě z minulého šlechtění a opice nachovat není problém, rostou rychle. Těch mám jen 994 a pouze 5 nejnižších šlechtěnců.
    Taky se trochu divím, že požadovaná protihodnota na dodávání je u všech stejná, když opice mají proti pandám téměř poloviční. Při šlechtění štěstí nemívám, ale snad to nějak splácám dohromady, TBZ ze stonku jsou parádní.

11. MarianoGirl

MarianoGirl Rádoby autor

Hm, táto akcia mi urobila trošku škrt cez rozpočet - čakala som, že rovnako ako na farme, bude stačiť 3. level a neónka bude doma. Ťavy a pandy po 300 ks, opice iba 200 - uvidíme, kam sa s takými číslami dohrabem.:oops:

eli2006 tohle ocenil(a).
  12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

kazetacka - tohle je opravdu dotaz spíš do technické sekce. Já ti mohu poradit vyzkoušet jiný prohlížeč, event. provést vše pro bezproblémová chod hry.
    Edit: koukni ještě tady

eli2006 tohle ocenil(a).
  13. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Jako tradičně, chci stonek, chci neonové stáje i když se mi děsně nelíbí , ale málo platný užitečný jsou a počkám na BB.
    Ať se všem daří.

14. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný večer.
    Samozrejme aj ja do akcie pôjdem. Neónky, chudiatka škaredé:wuerg:, mám rada:inlove:, lebo sú ekonomicky veľmi výhodné. Zožerú jedno krmivo, vypijú kvapku vody, zaberú miesta len ako ostatné chlievy a dajú 4 mláďatá. No nezabojuj za ne.:D
    No a pri čítaní návodu na tieto chovacie akcie mám vždy pocit, že to nedám, ale potom sa to akosi utrasie a neónky a aj stonky z nich mám zatiaľ všetky. Tak držím palce, nech to aj tentokrát všetci, ktorí máme záujem, dotiahneme do zdarného konca.;)

15. -samsie-

-samsie- Perspektivní autor

Ahoj všem, tak bohužel na tohle fakt nemáme, ani zvířátka (otevírání křišťálových vodopádů) ani dostatek SK. Takže pokud ti, kteří sem píší, že se jim neonky nelíbí a půjdou hned do lišty, nechtějí řešit otázku ,,přecpanosti,, v liště, rády jim při OaD uděláme na farmě místečko xDxDxD
    Tak teď vážně. Holky jsou hrozně zklamané, protože neon chlívky jsou až poslední a to fakt nedáme. Pštrosy a ryby jsme daly právě díky tomu, že šly získat dříve.
    Takže vám všem pro tentokrát budeme jen držet palečky, ať získáte vše, co si přejete ;)
    Pěkný večer a ať vám to přeskakuje :)
    M+m+m+m

16. 8888milda

8888milda Perspektivní autor

u mě všechno ok,jenom postavit všechny nenonky,,,,trochu moc toho nářadí ne??porad mi chybi 7 drevenejch kladiv na ruzovy slony,,,toz nevim nevim,,honit se a pak si vybrat jenom nekterej,,,,,jinac drzim palce všem,,,knucime a pak do toho jdeme s plnym nasazenim,,no a ne?

eli2006, evainfo a Xenie6161 tohle ocenili.
  17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hmm, ale to si uvědomí jen ten, kdo ty protihodnoty hledá xD Spousta lidí zajásá nad stejnou protihodnotou na získání odměny a vůbec jim nedoblikne, že ta stejná "cena" se někde setsakramentsky prodraží. Tak jsem si, nevím proč, vzpomněla na profesora Zelí a jeho památnou hlášku u pokladny pražské ZOO: "Nechci slevu zadarmo." 8)

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No do lišty nepůjdou, časem je schovám do chlívku jak macecha Popelku. Napřed ovšem budu muset ten chlívek postavit.

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak je prozatím schovej za stromy, XXL jsou vysoké a košaté ;) Psal to starý čert a ten musí mít přehled 8)

20. iDavis

iDavis Baron fóra

Čaute, tulidom je naplnený až po okraj a čakám na BB. Či budú preskoky alebo nie mi je šumafuk, cieľom sú neonky a stonek, ktorý dáva až 2 bedne vo výbornom čase. Časová náročnosť akcie minimálna, čo sa mi momentálne fakt hodí. :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.