Akce “Neonové výběhy” (9.11. - 14.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Akci udělám i když neonky na plochu nedávám.Jsou hnusné kdo se na to má koukat.Stonek se bude hodit.

2. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Pozor, zámky padají pouze "Při šlechtění opic, velbloudů a pand nám budou vyskakovat...
    Vyskakování zámků lásky není náhodné jako při jiných akcích - budou se objevovat při každém šlechtění, a to bez ohledu na to, jaký druh těchto tří zvířat šlechtíte."

3. mituli

mituli Polobůh fóra

Do akce jdu,při nejhorším je nacpu do zvěřinců.

4. satelit

satelit Hvězda fóra

Asi jsem na akci taky připraven ;)

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Při BB 174 šlechtění, ani o chlup víc do toho nedám, SK šetřím, bo už dlouho nekupuji a už je toho šlechtění opravdu taky dost
    ;)

6. malanek70

malanek70 Expert fóra

Výjimečně mám dostatek SK, ale skoro žádná zvířata potřebných druhů, takže asi nebude co šlechtit. Na bahamě absolutně nestíhá mlýn mlít krmivo, takže i když se plochy neustále zvětšují, tak jsou z toho jen mnohatisícové přebytky stromů a plodin, zvířata není čím krmit :( Uvidíme jak začne BB, jestli zainvestujeme do zvířat na tržišti, aby bylo co šlechtit, potom bych akci možná byl schopen zvládnout ;) Pandy - 8 ks; Opice - 109 ks; Velbloud - 307 ks, no žádná hitparáda :eek:

Naposledy upraveno: 8/11/17
  7. burds

burds Titán fóra

Tak jsem koukala pand 1491,velbloudů 1056 ale opic jen 461

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

yozona: když získáš neonky v úkolech, posadíš je na ploše na základní chlívek (ve zvěřinci taky).

Už abych si ten zvěřinec na Baha pořídil ,-))

9. karbar

karbar Vévoda fóra

Tulidomek je nacpaný od každého potřebného po 44 / což je 176 od každého druhu/.
    A ještě mi od každého druhu zbylo 400 ks.
    Jdu do toho neonky se mi líbí.

10. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji klidný a pohodový den, přes mnohé výtky a připomínky do akce půjdu, protože:
    a) mám dost SK, takže mě nějaké šlechtění nerozhází, zejména když bude "malý BB" 9.11.2017 od 14:00 do 22:00 a "velký BB" přes víkend a pochopitelně, že počítám s nabídkou nějakého "zlevněného SK";):)
    b) mám dost zvířat - asi 300 od každého druhu + nějaké ty šlechtěnce a na zimu se přeci stáda vybíjela a nechávaly se ty nejsilnější kusy
    c) mám doposud všechny neony, takže tyto nebudou výjimkou ... i když na nás RT škudlí jak se jen dá.... ano, bývaly dva neonové chlívky, milé RT ještě je čas s tím "něco" udělat, třeba přiznat, že jste se sekli v překladu a že mají být dva a né jenom jeden, však i panáky se pijí dva, aby člověk nekulhal - to má logiku, nééé xDxD
    d) nemám hotové některé úkoly v družstvu a tady bych se mohl posunout a nějaký ten level výše, i když při mém štěstí mi je jasné, že pravidla J.G.Mendela v mém případě nebudou porušena .... i když nějaký ten TOP šlechtěnec by se hodil
    e) každý řádek v nebi se mi hodí, zvláště teď když finišuji na level 100.... a rád bych to stihl do konce listopadu

Takže držím pěsti, ať si každý našlechtí to, co potřebuje a ať se Vám to "okotí".;)xDxD

11. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak já mám jenom 260 SH, na neonky to asi stačí, ale na stonek už ne, a SK nekupuji, přeji všem hezké šlechtění.

babina51, evainfo a eli2006 tohle ocenili.
  12. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

U mě velbloud 1.142ks, panda 945ks a opice 847ks.
    SK melu téměř neustále a pořád ještě zbylo od královny, takže stav 3.205ks.
    Zvěř do tulidomku zatím necpu, neb bych je určitě odklikla předčasně.

13. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Akce nic moc,tyto neonky jsou ohavné.Takže budu prodávat,to mi jde nejlíp:)

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky všem :) tak to blikání neonových chlívečků mi až tak nevadí, v parku mám pár neon dekorek pro BZ ... se mi docela líbí a farmička se přiblíží našemu blikajícímu podsvětí :sleepy: ... měli přidat děsivou akci a bych blikala i v práci na zákazníky xD no výhoda je, že neon chlívky dávají 4 mimina a to se už docela hodilo :p Takže do akce jdu, ale až po sobotní směně bez tiku v oku xD ... počítám s tím že bude BB, zvířátka jsou nachystaná, samozřejmě chci stoneček a pro něho udělám všechno i pouštět rachejtle ;).

15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Z odměn mě nejvíc zaujal 1 kupón na pomocníky na 1 hodinu. Ten je úžasný, pro ten do akce určitě jdu.
    :D
    Prý super akce? Ani náhodou. Těch obludností bohatě stačí po1 kuse.
    Po dvě neonové stáje od každého druhu nepotřebuji a stejně by stály více šlechtění.
    Jen těch dekorek je v nabídce neúrekom. Co s nimi, když je stejně není kam dávat.
    Cirkusu zdar.
    :DxD
    A ještě jsem zapomněl, že to obstarožní podivuhodno také musím mít.
    :D

16. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Akce jde mimo mě, tolik zvířat fakt nemám.... Až někdy za hóóódně dlouho je nebudu mít kam strkat a budu je moci syslit do stodoly tak to bude akce pro mě...

babina51 a kiki2305 tohle ocenili.
  17. stěby

stěby Hvězda fóra

Bleskově splním a pryč od toho :cry:.

Druid.Panoramix tenhle stonek tě ke stovce nepřiblíží, dává jenom TBZ.

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak tentokrát znovu platí: "To je ale hnus fialovej." A přitom mám fialovou ráda. Ale šlechtit budu, v liště, případně ve velkokapaciťáku mi ta hrůza vadit nebude... A za jedno místo a jedno krmení čtyři zvířata - byla bych troubelín, odmítnout to ;)

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojky, píšu to neustále do reportu (a nejenom já)...a budu psát i nadále. Třeba se jednou nechá RT přesvědčit ;)

20. babina51

babina51 Veterán fóra

Zvířat a SK mám dost,mlýn se nezastaví šlechtím jen když je akce(žádné přeskoky,tak mně to nebaví).Neonky nic moc tak je narvu do obr. domku.Vyšlechtím jen 174 zámků a jinak ani ň.
    FA123.....BAHA372

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.