Akce “Neonové výběhy” (9.11. - 14.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Matla - jj, to je jasné, ale ty šlechtěnce si pak nechávám v invu na úkoly nebo další šlechtění. Sypat je do úkolu když můžu použít základní mi přijde jako rozmařilost. To bych jim musela mít stovky abych ani nepoznala že mi nějací ubyli. Jenže já budu muset všechny 3 druhy otevřít za banány (asi si večer udělám radost), takže zatím nemám ani jednoho ani od jednoho druhu, takže každý vyšlechtěný kousek vítám s vlaječkami, zelenými ratolestmi a červeným kobercem.
    8)

Edit: tak jsem se šla schválně kouknout do stodoly a v koutě se přeci jen krčilo něco podobného pandě a velbloudovi. Asi to vyplavilo moře v nějaké bedně nebo možná kolo štěstí dostálo svému jménu a trochu toho štěstí pustilo.

Naposledy upraveno: 8/11/17
  2. coneznam

coneznam Osvícený autor

Myslím, že nebudu mít tolik zvířat. SK by bylo, ale neonky nic moc, snad jen řádek. Musím rozmyslet, zda do toho vůbec jít, či raději využít BB pro pokrok v družstvu.

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce je super,snad bude BB ;)

Trepifajksl, evainfo a burds tohle ocenili.
  4. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky všichni, do akce jdu, ale také počkám na BB, 174 zákmů zvládnu s pomocí parfému na 2 otočky a pak se uvidí, Na Baha dám hned co se vejde opic, velbloudů a pand a ono se ještě něco narodí. Když BB nebude, tak to zvládnu o víkendu. Jára

evainfo tohle ocenil(a).
  5. Mkuře

Mkuře Vážený autor

No tak příprava u mě probíhá až teď SK nic moc zásoby a krmivo a Baha zvěř žalostně prázdná stodola, ale ani to mě neodradí a pokusím se splnit.

Trepifajksl, evainfo a babako tohle ocenili.
  6. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Asi počkám na BB (ne, Bridžitka to není ;)) a uvidím, jak to půjde.
    Ten stonek je zajímavý (150 x level 369 = 55350 TBz/12 h, tj. 110700 denně - a s každým dalším levelem na Baha bude líp), jen je škoda, že nemá vliv i na postup na Farmeramě (Bz).
    Nicméně KFC to jistí jak padající listí.

Revize zásob
    ukázala:
    Opice 2620 ks, Velbloudi 843 ks (!), Pandy 1104 ks
    Takže se budu muset soustředit asi na šlechtění velbloudů, kde mi jen základ rozhodně nebude stačit (tedy ne že by to stačilo i u ostatních zvířat, ale tam jsou počty mých zásob přece jen optimističtější).
    Ale ono to půjde, ne že ne! :)

7. yozona

yozona Pisálek fóra

neonové stáje jsou upgrady : ještě potřebujeme :cry:
    1x pirátská opice
    1x velbloud přízrak
    1x karate panda

A to i ty, co získáme v úkolech ???

8. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Akci budu plnit, základních pand a velbloudů je dost na celou akci a opice zajistí potřebné zámky. Bude to splněné za chvilku.
    Všem přeji pěkný den a super přeskoky.

evainfo, mituli a mamča50 tohle ocenili.
  9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

yozona: Ahoj, nepotřebuješ pokud je nebudeš chtít postavit v dílně a upgrady pouze na základní chlívek jako jindy.

Ble, ble je to humus.....

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Co rozumíte pod pojmem dostatečný počet zvířat? Jen těch základních? A kolik to prosím čítá?

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pitrýsek47 Efektivní humus!Pořád je můžeš umístit do zvěřince!:)
    -pechfógl- třeba tak:[​IMG]:)

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Nešľachtím ako doteraz stačia mi upgrady 4 stupeň.Či mám o 1 zvieratko menej tak ma to netrápi.Koľko SK míňam na ružovky tak na takéto ktoré sa mi nepáčia nebudem.Radšej nejaké grajciare zarobím na trhu aby som ich mohol zase minúť na niečo čo budem chcieť;);).

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné skoro poledne, něco ve stájích je, trochu šlechtění a nové neonky se objeví. Počkám si na BB a třeba se i nějaký ten pěkný skok objeví. Tak ať nám to dobře skáče. ;););)

14. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Na akci se tesim, neonky jsou efektivni a ja vecne bojuju s poctem zvířectva :) Ze jsou osklive, na to kaslu :-D A toho SK není potřeba zase tak moc ;) Nicmene vyslechtim jen na potrebne zamky na stonek, zbyvajici dekorky jdou mimo me, tusim, ze u jednech z prvních neonu jsem se je snažila získat jako pako a stejne mi k nicemu poradnemu snad ani nejsou :p Skoda SK, nemusim mit všechno, z toho jsem uz vylecena :p A taky pockam na BB, jestli bude :) Tak at to skace ;)

15. drobček1958

drobček1958 Pisálek fóra

Tak je tu zase barevné šílenství, ale co naplat pokud jen to takto to ještě ujde. Jen mne mrzí že když se má šlechtit pro baha tak proč se nedá i namlít superkrmivo, je to nefér :eek: ale co naplat jde se do toho co půjde tak půjde. Všem přeji krásné šlechtěníčko;):cry:

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  16. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Počkám ještě na BB ale myslím že jsem připravený dostatečně.

17. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Hm, šlechtění mě vůbec nebaví, ale je fakt, že tyhle šlechtící akce jsou zase rychle hotové. Když je navíc BB, tak to odsejpá pěkně. Ale nemám odemčenou ani jednu sochu z těchto chovů, takže teď váhám, jestli do toho jít a vyplýtvat 60 banánů anebo se na to vykašlat... je to hrozné dilema, cítím se úplně rozpolceně :p

18. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Akci splním se základními zvířaty, a šlechtit (kvůli zámkům = 108 šlechtění) budu do úkolů - ne že bych byla chronický dodavatel - ale úkoly Polévka a Umělecká díla už bych měla ráda ve splněných. Počkám taky na BB, určo bude v pátek - vždycky to tak bývá ne?
    Opice: protihodnota 408, na protihodnotu 912.500 je jich potřeba 2237 ks
    Bloudi: protihodnota 650, na protihodnotu 912.500 je jich potřeba 1404 ks
    Pandy: protihodnota 700, na protihodnotu 912.500 je jich potřeba 1304 ks

EDIT: šlechtění 108+66 (stonek) = 174

19. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

No asi tentokrat vynecham :)

xhellax tohle ocenil(a).
  20. iDavis

iDavis Baron fóra

Idem do toho, neonky sú moje obľúbené a asi dám tentokrát aj stonek. :) Samozrejme iba ak bude BB, s ktorým ale počítam. Hej a ešte farmárske dni do toho by sa hodili.. :D

Trepifajksl, matlafous123 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.