Akce “Neonové výběhy” (9.11. - 14.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. stěby

stěby Hvězda fóra

milenatrutnov - maska tiki je ve stodole - zásobárna.

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezkou sobotu :) jsem právě vylezla z chovné stanice a akcička taky hotová :p mi jen ti hrbáči dali zabrat, protože jediný hezký přeskok - mumii - jsem hned odvedla na trh xD a pak to byla jen a jen genetika a musela přikoupit ještě nějaké kusy, abych měla co šlechtit a dodělat úkol :p sem teď zahlédla že si ji někdo koupil ... paráda. Tak jdu ještě kouknout na strašidla a pak na nucené práce za kolegyni :oops:. Kdo ještě plní držím palečky ;)

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

Jsem se podívala na zásoby a měla bych taky přidat [​IMG] ... ještě že ten stonek máme xD

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Bez velkého nadšení,také splněno.Nemám rád žádné šlechtitelské akce!Až poroste SK na stromech, možná změním názor!:p

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Už jsem koupila dva M balíčky SH, sama jsem měla 200 a cosi a motám se už druhý den u třetího úkolu s opicemi, neměla jsem šlechtěnce a základních málo. Největší úspěch je jedna gorila, s tou moc parády nanadělám. Jinak samá genetika se šimpanzem a vřešťanem asi nedodělám. Další SH a fl. nekupuju už ani náhodou.Něco málo dostanu za zámky:p;)

evainfo, modro.ocko22 a Zoufálkov tohle ocenili.
  5. burds

burds Titán fóra

Jsem ráda že akci jsem dodělala včera večer.Dnes šlechtím jiné věci a přeskoky se prostě nekonají.V pátek mi to skákalo a dnes ani t'uk.

6. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

Akci jsem udělala dneska během asi hodiny. Měla jsem obavy jestli bude stačit SK, ale vyšlo to. Akce pro mě na pohodu. Přeskoky opět žádná sláva, už na ně ani nespoléhám.

7. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Prošlechtěno přes 500sk (díky i sousedům) a stále nevím jestli akci dokončím spíše ne jestli to trochu nepřeskočí.Docela jsem se na ty neonky těšila.

evainfo tohle ocenil(a).
  8. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, neonky už mám, řádek řádkuje, myslela jsem, že ještě něco došlechtím do družstva, ale genetiku mohu dělat i běžně. Je to divné, jak se podmínky hry horší. Jára

evainfo tohle ocenil(a).
  9. verca.bebe

verca.bebe Pisálek fóra

za mě ukol splněn - opičáky mám hotovy, na ostatní nemám kapacity... SK na nule, tak snad se brzy zase nějakým zázrakem samo doplní... šlechtila sem jen v babyboom a gorilák mi ušetřil spoustu základních opic, takže spokojenost

evainfo tohle ocenil(a).
  10. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Vše nutné hotovo ;)Jestli byly nějaké přeskoky nevím,bo jsem přišla z práce,vše odklikala,naházela do stonku a tím je pro mně finíto:p8)

11. inzerat654

inzerat654 Pisálek fóra

Hotovo bolo hneď v piatok, žiadne prekvapenie pri BB sa nekonalo, padala čistá genetika.
    Neónové stajne sa mi síce nepáčia, ale produkčne sú super, takže som akciu urobil.
    Stajne chovajú, stonok stonkuje.
    Pestujem desivé rastliny na odomknutie novej plochy.
    Všetkým veľa zdaru.

12. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) sice hotovo, ale tentokrát ta protihodnota byla dost vysoká. Kdo nemá ve stodole nasyslené šlechtěnce to nemá vůbec jednoduché.

13. jatelina

jatelina Pisálek fóra

A jak jsem v průběhu akce zjistila... To je prostě tak když si těsně před akcí vypatláte 120x superkrmiv.... Takže mě zbylo pouze 37... Nevím úplně jestli akci vůbec dodělám do neonového výběhu pro opice... Zámky pomaličku ubývají a já už nemám takovou zásobu florenů.... Mám celkem nasysleno... Snad to přežiju až do konce :D

dasa1143 tohle ocenil(a).
  14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Utratila jsem 10 mega za šlechtěnce a zbylo mi 182zámků takže je jasné kolik jsem měla přeskoků, jsem nepoučitelná fl. zbylo24 a farmářské mince taky proměněny na SK, vodopády holt počkají. Přeji všem zdárné ukončení akce.:p

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  15. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Tak také mám hotovo, ale jsem téměř na nule se vším zvířata i sk,nejhorší byli opice. Ale potěšily růžové pandy.;)

modro.ocko22 a KOLENO1970 tohle ocenili.
  16. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Tak jsem nakonec zatnul zuby a splnil celé, opice už jsem měl nějaké vyšlechtěné, ale velbloudy a pandy jsem si odemknul až teď, takže jet od začátku byl boj. O přeskocích se nedá snad ani mluvit, a dobrých 350 SK prošustrováno.
    Ale na baha se ty neonové stáje opravdu využijí, hlavně z hlediska krmiva a času jeho mletí.

Nečekám, že by mi tajemničky spravily náladu. :music:

lase2, kaolín11 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  17. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Hotovo na dvou farmách, na třetí chybí opice, ale šlechtit už nebudu. Tož asi 40 chlévů na place a jedou na plný výkon. Co vychovám, to bude. Pár vyšlechtěných saimir, šimpanzů a byznysop se krčí a čekají až na ně donde. Nu, ještě tak dva dny a když bude jó nejhůře- pustím nějaký ten obolus na trhu, chjó. Chybí mi už jen něco přes 100000 hodnoty. Mám sice 3 gorilky, ale ty nedám a jen v nejnejhorším případě dám ty 3 vřešťany, co jsem koupil do pískůůů.
    Celé jsem to dával v základních, neb šlechtěná zvířátka točím a okamžitě jdou do písků. Jen kdyby aspoň někdy přišlo něco echt.
    Jo, z TCH - 2x oranž koala a žluté máslo a plavky. Z TS rajčenka a hřebíček xxl a mangrovník xl. Zbytek jsem vypudil z paměti, jen co jsem je hodil do lišty.

Naposledy upraveno: 12/11/17
    KiQuSiQ, matlafous123 a danielka0000 tohle ocenili.
  18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ty plníš písky? Na ty jsem hodila bobana v okamžiku, kdy to po mně chtělo šlechtěnce... totéž polívka pro sousedy atp... Šlechtím na nové úkoly, zbytek je mi šumák...

Pitrýsek47 a Skali tohle ocenili.
  19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Tak jsem tu neonovou hrůzu umístil k vodopádům, ale už je zpátky v liště.
    To si ty vodopády fakt nezaslouží.
    Co já si s ní počnu? Nejspíš ji schovám do obrchlívku.
    :D

Pitrýsek47 a matlafous123 tohle ocenili.
  20. petaakubik

petaakubik Perspektivní autor

Akce splněna, neonky jsem schovala do chlívku,nedá se na ně koukat, ale růžovoučcí sloníci, co jsem získala z těchto tajemniček, ty zůstali na ploše:) i sazeničky vyšly dobře: 2x clausena wampi xxl, mombin xxl i myrtovník potěšil

kiki2305 a MatysekKamilek tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.