Akce “Neonové výběhy” (16.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Medvědi a kočky mám hotové. Myši jdou pomalu. Dříve stačilo vyšlechtit jen potřebné množství zámků na splnění úkolů a šlechtěnci stačili. Teď mám zámků na rozdávání a ještě není hotovo. :(

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Nad tím jsem se také pozastavila - asi žádný o_O Nechápu to stejně jako ty ;)

3. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Ahojky,tak já už od včerejška na všech farmách neonová akce splněná,ještě,že jsem měla našetřeno dost SK,tentokrát se mě to zdálo nějak náročnější.Za zbytek zámků jsem koupila něco málo v obchodě,ale víc SK utrácet nebudu a jde se šetřit a vyrábět na další šlechtění. :)

4. papulice

papulice Veterán fóra

asi jsem natvrdlá,ale kde se dá nakupovat za zámky?edit:děkuji skali,tam asi kvůli myším nedojedu..:cry:

Naposledy upraveno: 19/5/18
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

papulice - tady:

Honzulka05, bobule74 a burds tohle ocenili.
  6. liduška14

liduška14 Pilný autor

stonek hotový,šlo to ztuha,nejvíc mi dali zabrat myši

evainfo, burds a sisinka tohle ocenili.
  7. ojfp.

ojfp. Pilný autor

Tak musím souhlasit s ostatními. Dříve na tuto akci stačilo daleko méně SK, než nyní. Nevím, zda je požadována vyšší hodnota šlechtěnců než obvykle nebo je slabý BB.

8. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

bludička 49 - díky za nakopnutí, měla jsem zámky ale že bych je utratila v obchodě mě nenapadlo, úkol hotov ale ty myši byly fakt náročný, přes 1400 sk a 12 mil za nákup,protože moje myšky nestačily

9. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Akci jsem dodělala, ale s tou protihodnotou to tentokrát trochu přehnali. Baby boom se u mě moc neprojevuje a dát 875 000
    ze šlechtěnců do 4. stupně byl trochu problém, nejvíc u myší. Tolik SK jsem snad ještě neprošlechtila. Ale díky tomu jsem mohla
    za zámky koupit 4 kočičí zkracovadla, to dělá 20% zkrácení + 10+10+5=25% z větví (velikonoce nemám) + 5+10=15% řemesl. produkty, to máme celkem zkrácení o 60%. To už je slušné, třeba časem ještě něco přibude. Jedinou chybou je, že to u mě bude fungovat jen u koček.

Naposledy upraveno: 19/5/18
  10. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Myši došly a krejcary taky, ale nějak to budu muset dodělat. To je furt samej výpadek, pak žádný upozornění a kde mám ty myši brát? ha to mi nikdo neporadí.

evainfo a ašada01 tohle ocenili.
  11. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Sice neonky nejsou k zahození ale náročnost na plnění je síla a bohužel už vícekrát ty přeskoky nestojí ani za...a SK nemluvím ... pokud bude příští várka vypadat ještě hůř tak nejedu začíná to být spíše štvanice jak pohodová varianta není na tom aspoň trochu pravda :(Janča

12. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Dnes to bolo na vážkach - niečo vyšľachtené, tulidomek naprataný až po strechu, SK na sklade na začiatku vyše 1400, parfémov cez 3000, tak si vravím, že aj keď bude čert na koze jazdiť, tak tie myšo-mačko-medvede chcem. Po prvých dvoch dodávkach do úloh ma to nadšenie prešlo, dokonca som uvažovala, že celé to odpískam, vyšľachtené predám a SK ušetrím na niečo rozumnejšie. Každý vzdychal, že trh je ako vymetený - pozriem tam a tam plno všeličoho, grajciariky nejaké nazbierané - tak som niečo dokúpila, pokračovala v úlohe a dodávanie zámkov do úloh prebehlo tak ľahučko ... posledná úloha to však "zabila", vycucala zo mňa čo sa dalo, po došľachtení na mňa smutne pozeralo jedno Skáčko ... napokon hotové je všetko, stonka na aktivovanie ešte čaká, ale radosť zo seba (že som sa na to dala) ani z akcie ako takej veru nemám. Tak dúfam, že do zajtra to prebolí a nové chlieviky napokon potešia ...

13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Taky už jsem uvažovala že to odpískám, ale možná že dám myškám ještě šanci...

[​IMG] :)

14. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Musím se podělit o zkoušku dekorací. Měl jsem ráno k aktivací 2 dekorace Neonový medvěd na divoké louce. Objevili se mě následující výsledky:
    1) bez aktivace dekorací doba medvěda trvala 10:25 do sklizně
    2) s aktivací 1. dekorace doba medvěda trvala 9:54 do sklizně
    3) s aktivací 2. dekorace doba medvěda trvala 9:22 do sklizně
    Zkusil jsem hned potom ještě dát medvěda na hlavní louku a na mýtinu, v obou případech se mi objevil čas 9:22.

Naposledy upraveno: 20/5/18
  15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Kontrolní dotaz
    Musí se dekorky odklikávat ručně??:p
    Že se vůbec ptám!o_O

16. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Musí se odklikat ručně, kombajn na ně nefunguje.

Danielaa25 tohle ocenil(a).
  17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Řekl bych,že kdyby se všechny klikací dekorky daly na jednu plochu,tak by se tam už ani nevešly!:p:p
    Milé RT běžte z celým kombajnem do hodně daleko!!:p
    Opravdu je tak těžké u dekorací zatrhnout,že je chci přefiknout kombajnem??o_O

18. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

jé ručně a já od rána klikám na celou plochu u každýho zvlašť, abych nesklidila neon. dekorky medvědů dřív než mi dozraje poslední řádek na zkrácení chlévů.
    Jsem zvědavá na výsledný čas medvědů ...kočky budou dýl ta poslední 4 dekorka kočky až za 14 hodin a pak zas nebudou řádky ...ufff
    Na myších pracuji ...tedy ještě nevím ...uvidím

evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  19. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Vycházející hvězda fóra

Neonky mívám během chvíle hotové, kočky a medvědy jsem měla brzo, ale myši to bylo horší než porod. Ještě že byl BB delší než do večera. Přeskoky také žádné, vše genetika:oops:

Honzulka05, evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Já ty myši nedám,od včera šlechtím jenom je a nejvyšší je myšketýr, to na 850000 fakt nestačí:p;)

evainfo, papulice a sisinka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.