Akce “Neonové výběhy” (16.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Až mi dojde z RT trpělivost, budou mít neonové celé tělo.
    To je brajgl tady todle to ale už.
    Člověk si říká že si dáchne po práci a ono prdlajs.

Nuž tedy jsem nacpal tulidomek a děj se vůle RT - a to není zrovna něco čím by se mohly chlubit.

2. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

visím na myších,opravdu je to tentokrát těžší

matlafous123 a burds tohle ocenili.
  3. irsko

irsko Aktivní autor

Tyhle neonové výběhy jsou hodně náročné - vysoká požadovaná protihodnota, navíc všude stejná, i když se protihodnota liší i dvojnásobně... na splnění posledního úkolu myší nestačí ani dva šlechtěnci šestého stupně :-((( a kde jsou ty doby, kdy jsme dostávali dvě neonky od každé... vzhledem k tomu, jaká je to bída, se skoro vyplatí vyšlechtit jednoho posledního šlechtěnce a tu stáj si postavit...

EDIT: jsem slepá, koukám, že neonky dostáváme dvakrát... škoda jen, že pštrosy a ty z té série si budeme muset postavit sami... ani nejdou darovat :-(

Naposledy upraveno: 21/5/18
  4. adrianka132

adrianka132 Perspektivní autor

akci mám hotovou neonky se mi líbí:)

5. k.vitek

k.vitek Titán fóra

dívám, že nejsem jediná, kdo má "problém" s myšmi :p

dadunek a lucie1978 tohle ocenili.
  6. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) přeskoky standart genetika a teď když potřebuji laboratorní myš do posledního úkolu, tak mi tam hupsne Astromyš, no to by mi šlehlo xD. No skoro 300 tis. se mi nechce nechávat RT jen tak, asi budu šlechtit dál. A pak, že přeskoky jsou fajn, jak kdy xD

sisinka tohle ocenil(a).
  7. libakos

libakos Polobůh fóra

Hotovo ale 1300SK,nehorázných15 mega za nižší šlechtěnce a zvířátek spouta,tolik mě stály neon chlévy.Šlechtěnce jsem kupovala jen u myší,tam to byla hrůza,vlastně jsou myšky k nezaplacení>:(;)

8. nyvltova13

nyvltova13 Pisálek fóra

hotovo myši mi daly pěkně zabrat at se vám daří -přeskoky uplný poděs

evainfo a sisinka tohle ocenili.
  9. anvan

anvan Dozorce fóra

Gratuluji všem, co mají hotovo - já to asi nedodělám. Myši nejsem schopná dát dohromady, páč o nějakých přeskocích v BB jsem měla iluze naposledy tak před rokem-dvěma. Navíc ceny na trhu přesáhly únosnou hranici a vypatlat 1000 SK a nikam moc se neposunout je k zamyšlení, zda se do toho ještě nějak pouštět. No co už, jdu aspoň vyřezat nějaký totem.

10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Zdá se mi že to tentokrát chtělo tolik zvířat jako předchozí 2 neonové akce dohromady.
    Příští neonky už asi vynechám, protože tolik protohodnoty nehodlám obětovat.
    RT navyšuje počty nějak moc extrémně.

Moc zvířat mi nezůstalo.

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Opět opravdu úžasné informace o dekoracích z akce.Dekorace jdou samozřejmě umístit i do parku!! Doufám že nejde o chybu!o_O
    Jinak stále nejsem rozhodnut,které 4 dekorace vyzvednu.Původně jsem chtěl medvědy,ale myšáci také nejsou k zahození,když žlutej chlív dává 2 hnojiva a krmení není zase tak strašný.Myši by mohli nahradit slepice při akci! Stále čekám až sem někdo mrskne časy chlívků.:)

sisinka, megi1967 a matlafous123 tohle ocenili.
  12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

kaolín : jestli myslíš neonové, tak tady je dávám.

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Bezejmenný Mam dojem, ze kaolin myslel casy chlivku po jejich zkraceni neon dekorkama ;)

Danielaa25 tohle ocenil(a).
  14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Samozřejmě jsem myslel,při položení na plochu ,za přispění všech zkracovadel!!!!
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] (nebo [​IMG] ) + 4 dekorace z akce
    Snad jsem nanic nezapoměl.Kdyžtak doplnit!;)
    Účinnost řádku "Chůvy",bude asi bohužel jen na jednu sklizeň.Karnevalová královna možná také.:sleepy:

Danielaa25 a matlafous123 tohle ocenili.
  15. spuntka

spuntka Magnát fóra

Tak tentokrát akci nedodělám.-.--.--.-
    U myší se nedostanu přes druhý úkol , (myšky už nemám a vyšlechtěné nestačí) 450 000 je hrozně moc a to co chtějí v posledním úkole nekomentuju.
    Kočky a medvědy jsem dodělala k poslednímu úkolu a víc už neudělám.
    Zvířátka došla, kupovat nebudu , vypěstit nestihnu, takže konečná.
    2 neonky mám a myš si koupím za zámky. No co nadělám.
    Přeju všem ať se daří.

kiki2305 a dadunek tohle ocenili.
  16. k.vitek

k.vitek Titán fóra

to je mi platné, že přeskočilo na Astromyš
    ...na splnění posledního myšího úkolu by mi stačila Laboratorní...
    a to mi zbývá 168 SK, to jsem zvědavá, jestli to "dám".
    Taky Vám přijde, že chce RT na splnění vyšší protihodnotu?

evainfo, sisinka a papulice tohle ocenili.
  17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Ty maly hlodavci mi ubrali 50 mega, protoze teda jsem nakoupil jak zakladni, tak i slechtence... stalo to tolik SK, ze mi zbylo pres 1000 zamku za ktery jsem ale nebral dekorky, nemam pro ne vhodny nacasovavani... ale utratil jsem tedy za ostatni jen co se mi hodilo a doufam ze bude nejaky cas na doplneni zasob SK... jsem to ale optimista! :)

matlafous123, sisinka a papulice tohle ocenili.
  18. papulice

papulice Veterán fóra

také visím na myších,ty dvě neonky už mám a myši ne a ne,zřejmě nejsem sama jak to tu čtu,tak asi nebudou,miliony pryč za nákupy nižších šlechtěnců a 1000 ks SK také kdesi...opravdu už mě to štve,hraju farmu 8 let a je to čím dál horší a souhlasím s názorem že toto šlechtění toho chce 2x tolik co jindy!!!!!

dadunek a sisinka tohle ocenili.
  19. koljan74

koljan74 Aktivní autor

..ufff, tentokrát masakr: 850 sk pryč a 50 mega s nimi, nižší levely nemají šanci ...

evainfo, matlafous123 a sisinka tohle ocenili.
  20. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěknou sobotu,
    akce hotová neonky se moc nepovedli.
    Minulá akce byla lepší.

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.