Akce “Neonové výběhy” (16.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak to mám za sebou a můžu se věnovat Baha.Tentokrát to bylo opravdu těžké.

2. karbar

karbar Veterán fóra

Souhlasím!
    1000 SK fuč, přeskoky žádné slavné.
    Chybí mi ještě myší neonka.
    Nu což jdu se podívat do tuli - tuli domku. Jestli se hezky ty myši tulily.

3. dokso4779

dokso4779 Pisálek fóra

Tak akcia pre mňa úspešne hotová, ale to hafo SK, ktoré to spotrebovalo:cry::cry::cry::cry:. Ešte pri chove mačiek sa to dalo, medvede ako tak, ale myši???????????? Tak tie ma stáli najviac. Celé to vyšlo asi na cca 1040 SK. Ale pre Mňa hlavné je, že všetko beží ako má. Všetkým prajem príjemnú a ničím nerušenú hru

KOLENO1970, burds a maurehata tohle ocenili.
  4. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

poprvé za 8 let se mi ze zákl.myší podařila 10

5. pajuska5

pajuska5 Pisálek fóra

tak myškám se nějak přeskakovat nechce, tentokrát jsou hodnoty k dodání opravdu vysoké. přes 800 SK v háji, snad i ti myšáci nakonec dostanou rozum... prima hru všem

evainfo a burds tohle ocenili.
  6. Aoiffe

Aoiffe Rádoby autor

Padají vám zámečky při šlechtění jiných zvířat než nových neonových? V akci je napsáno, že mají padat ze všech zvířat a u mě nic :-(

7. doben

doben Ikona fóra

Aoiffe zámečky vypadávají pouze u myší, koček a medvědů. Na fóru je to napsáno správně.

burds tohle ocenil(a).
  8. Aoiffe

Aoiffe Rádoby autor

Pravda, dočetla jsem větu jen po "při každém šlechtění" a už nečetla o třech zvířatech. Děkuji

9. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Zajímal by mě ten bonus u neonových dekorací. Pořídím-li si např. Neonová kočka 4 ks, budou se ty bonusy zkracování sčítat? Zkrátí se o 20%?

10. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

Děkuji RT za balíček. To fakt beru jako omluvu. :inlove:

burds tohle ocenil(a).
  11. rampusak

rampusak Veterán fóra

Neonky nejedu, naklopila jsem jenom protihodnotu za kupon na pomocníky a dál je tato akce pro mě nezajímavá. RT zřejmě zapomnělo opravit BB protože poprvé za celou dobu vidím tak jak jsem si ho představovala. Postavila jsem si růžové medvědy 2x a výrobnu sítí též stejné barvy a to stejné u motýlků za dvojí narvání věžáku. Motýlky nechci a zatím si je nechám ve stodole, medvědí přebytky šly na trh co s tím. Kompenzák je úsměvný hlavně ten upgrade nemá chybu :). RT a česká spořitelna by si mohli ve svých vizích hodně rozumět :). Jsem spokojená, za jedno BB fakt boom mláďata všude a takhle bych si to přála ponechat! Kdyby byl zájem o výrobny není problém se domluvit. Jenom nevím co za ně chtít, obr stromky se měnit nedají, Citronů pár mám a když je náhodné číslo utažené nejsou vidět kluci žabatí.

12. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Tak bohužel, ta neonová dekorace nenavyšuje procenta zkrácení. Mám 2 neonové medvědy a po postupném přidání dekorací na plochu zůstal zkrácený čas nezměněn.
    Malou výhodu to však má, ty dekorace dávají hodně BZ.
    Edit: Takže znovu, zatím nemohu ověřit, protože tu dekoraci jsem nesklidil, až po 23 hodinách.

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím
    Mohl by sem pak někdo dát časy chlévů se všema frajeřinama co jsou k dispozici?(voda,4 řádky, v.květináč,sýrové kuličky a 4 dekorace) Pokud tedy už to vše funguje tak jak má!:eek:
    Jestli vůbec stojí zato plýtvat SK ?!?:music:

Naposledy upraveno: 19/5/18
  14. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

kaolín11 - jaké to jsou řádky? chůva, neonové věběhy a ty další 2 ? děkuju

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Velikonoce 2012
    Chůva
    Karnevalová královna
    Neonové výběhy

Danielaa25 tohle ocenil(a).
  16. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

děkuju - jsem bez velikonoc 2012 to jsem teprve začla hrát :-(

17. burds

burds Titán fóra

Neonky mám hotové ale poprvé jsem při šlechtění musela koupit košík.Došly myši.Nenapadlo mne že mi nebudou stačit.Ale když ono to skoro vůbec nepřeskakovalo a i těch myší se mi vracelo při šlechtění míň.A medvědy a kočky jsem měla hotové tak jsem koupila košík,dal mi 1111 myší a akci jsem dodělala.Tentokrát to bylo skutečně těžké.

evainfo tohle ocenil(a).
  18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Nooooo, vazeni... toto byl ovsem tezky porod! Slechtence pozadovanych jsem pred akci nemela prakticky zadne, na trhu velka seda dira a kdyz uz se neco nahodou dalo zobnout, tak mi po tom zbyla ta velka seda dira na konte. Preskoky mizerne, hlavne boj s hlodavci byl skoro na smrt, takze ta velka seda dira se premistila nasledne i do stodoly, kde jich pisti poslednich 258 ks a na stav SK se bojim jit podivat.

19. maurehata

maurehata Osvícený autor

Taky se nemuzu prokousat skrz ty mysaky. Pres 1000 SK v lufte, to jsem jeste nikdy nemusela najednou dát. A porad nekoncim, dat dohromady bezmala milion na paty ukol v protihodnote mysi je fakt narocny. A trh prazdnej, ja uz bych tentokrat i ty krejcary obetovala, coz spis nedelam. Brzy dojde nasyslene SK, parfemy uz dosly... Vlastne bych se radeji bez tech neonovych mysi obesla, ale kdyz je splnim, budu mit vsechny staje ještě jednou a to je predevsim kvuli neonkockam prilis velke lakadlo. Protoze doufam, ze dve neonove staje zpusobi, ze konecne nad moji farmou prestane viset vecna otázka: " Halo, halo, proc je kocek málo?"

K tomu kraceni casu - pokud vim, cele se to pokazilo, radky ani produkty na zkraceni od vcera nefunguji, tak neni co overit. Trochu v tom vidim zamer RT. Proste se to bude muset risknout, kdo o to kraceni stoji. Nebo uz to zkraceni funguje? Mne rano naskakaly urciet dlouhe casy :(

Naposledy upraveno: 19/5/18
  20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

I mi dávají ty myši pořádně zabrat. Protihodnotu to má nízkou, kalorie skoro žádné, ani žádnou chuť.
    Sakryš, já ty myší neonky snad ani nedám.
    :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.