Adventní kalendář (1.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 28/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    I já jsem dnes dostala dárek z ponožky v podobě 9 500 krejcarů.;)
    Kalendář je krásný a dárečky potěší. :inlove:
    Pěkné, pokud možno klidné dny :)

Madulka_cz

2. AsDYxC

AsDYxC Vycházející hvězda fóra

Tak krejcary závisí na levelu. Já mám 7 700 KR - takže 100×level.

Ria30. tohle ocenil(a).
  3. Farmermenn

Farmermenn Pisálek fóra

Každý dárek potěší:) lepší než drátem do voka8)

4. deriggl

deriggl Zelenáč fóra

Vcera, darceky este neboli zavesene, preto som dnes musela zaplatit 2 floreny, aby som dostala aj vcerajsi... Dobre vymyslene... :)

kobliha01 tohle ocenil(a).
  5. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Krásné zasněžené ráno a to nejen na farmě, protože u nás na jihu přešel ranní déšť plynule na sněžení, tak to při pohledu z okna vypadá už jako v zimě, ale naštěstí se tu nedělá ledovka.:)
    9200 krejcárků z ponožky potěší... těch není nikdy dost...
    Všem přeji krásné ráno a pohodový den ;)

6. Kamila.P.

Kamila.P. Zelenáč fóra

Mně to dokupování poměrně zamrzelo, to v předchozích letech nebylo, pravda, nebyl ani týdenní bonus.
    Všem přeji pěknou hru, pohodový ADVENT a krásné VÁNOCE.

7. -renatav-

-renatav- Zelenáč fóra

Včera som ponožky nemala a dnes som musela zaplatit 2 floreny za vcerajsiu ponozku ,,,dobry darcek ,,,nadherny ,,radcsej nechcem ked si musim za neho zaplatit

8. ]atlas[

]atlas[ Pisálek fóra

Chcem povedať, že sa mi to vôbec nepáči. Včera bol adventný kalendár nefunkčný a dnes ma to pýta 2florény za otvorenie včerajšej ponožky. Trocha na hambu nemyslíte?

9. Googleen

Googleen Pisálek fóra

Ty dva dárky byly zatím takové že potěšily ale nenadchly...
    no snad nás zítra čeká něco lepšího než superhnojivo a krejcary :)

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

llew65 - nejdříve mě zarazila ta částka - já mám méně :(, ale pak jsem si vzpomněla na svůj nejapný dotaz z loňska a tak mně nějaký modík vysvětlil, že je to podle levelu . (A mám velikou radost, že ještě nemám tu hlavinku tak úplně děravou a občas tam i něco vydoluju xD) Věřím, že nás čekají i hodnotnější dárečky, loni byly tuším i sazeničky :inlove:

drakobyk a SelkaJarus70 tohle ocenili.
  11. vůdce2

vůdce2 Perspektivní autor

Je to prostě jiné, než v minulých letech. Nemá cenu psát, jestli lepší, nebo horší, prostě jiné a to je asi dobře. V minulých letech tu byly recepty, tentokrát bude řada na magickém stonku. Drobnosti, jako krejcary, superhnojivo, superkrmivu, ultrahnojivo budou asi pořád stejný. Mohly by se objevit třeba tajemné sazeničky, tajemná stáj, nebo nějaká pěkná hodně bodová dekorace. Každopádně se mi nelíbí dokupování odměn, když to někdo nestihne. To tu dříve nebylo a doufám, že už příště nebude. Každopádně příjemné prožití vánočních svátků všem.

12. taraba

taraba Rádoby autor

Tak změna, že je možné získat řadu na magickém stonku je zajímavá, ale platit za nefunkčnost 2x floreny nepovažuji za seriozní ze strany majitelů hry, ty co mají málo florenů, zbytečně díky technické závadě mají smůlu, to je již masivní marketing a obchod, hra za prachy.

13. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Taraba Farmerama už není jen hra je to Byznys8)

14. sksima

sksima Perspektivní autor

Tak prvé dva darčeky môžu byť ale dúfam, že zajtra bude niečo lepšie. :)
    sksima

15. vůdce2

vůdce2 Perspektivní autor

Je hodně málo online her, které se dají hrát bez dodání peněz. Tahle už téměř ani nejde, pokud chce člověk trochu držet krok. Ani všechna řemesla nejdou získat bez peněz. Pěstování akčních rostlin bez kombajnu a splnit úkol, to snad ani nejde. Ke splnění spousty úkolů jsou potřeba stromy, nebo stáje které bez peněz člověk nezíská. Ale přesto je tato hra zajímavá, pěkná, hratelná, prostě fajn. Akorát vše se musí s mírou. Doplácení za nevčas vybrané odměny je jak by řekl Zeman "NENAŽRANOST".

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Je to smutné, když využívají toho že člověk nemůže být každý den na farmě.:oops:
    Ale hlavní důvod asi nějak souvisí s posledními událostmi na farmě. Rozepisovat to nebudu,každý pochopí sám...........

17. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahoj.Taky nejsem potěšená,že nevyzvednuté dárky budou za Fl.A jestli to chápu dobře,pokud nevyzvednete všechny v průběhu těch 6 dní,nedostanete tu prémii.Což je sice škoda,ale pokud hrajete s mottem ,, nemusím mít všechno,je to jen hra" není proč se zlobit.
    Já jsem na farmě každý den,alespoň jednou sklidit,zajít za Bambulí a rozdat dárky,takže se nebojím,že nevyzvednu,pokud něco nezkolabuje.A pokud to bude chyba ve hře,měla by být náhrada,pak bych teda Fl nedávala ani náhodou.
    Jen už se mi včera i dnes povedlo při odchodu z kalendáře odhlásit se z farmy.Nevím proč,ale kliknu na křížek místo na ceduli.

skalara.v tohle ocenil(a).
  18. lucifuk827

lucifuk827 Pisálek fóra

Tipujem zajtrajší darček Renátkine hnojivo alebo nejaký remes.produkt.

Julinka11 tohle ocenil(a).
  19. verrenka

verrenka Zelenáč fóra

no aspoň tu první fusekli mohli nechat k dispozici i druhý den, když to do 10 hodin nefungovalo je mi z toho tak nějak divně, nevánočně ...

20. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Je to škoda, že to nenechali jako minulé roky. Každému to nevyjde se každý den přihlásit a vybrat dárek z punčochy. Nám třeba dnes od rána od 6:15 do 16:00 nešla elektřina kvůli počasí.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.