Adventní kalendář (1.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 28/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Farmermenn kdyby jen zlatého oslíka, ale asi i zlaté prasátko, růžové chlívky, modré a xxl stromy a dekorky na zlaté banány....někomu asi unikl smysl adventního kalendáře jako takového. V každém adventním kalendáři jsou přece drobné dárečky, jde především o odpočet času. Ovšem i když tam bude něco cenného, zase se ozvou hráči, kteří tuto cennost už vlastní a budou nadávat, že ji RT znehodnotil...
    Ideální by tedy bylo adventní kalendář vůbec nezavádět a byl by klid.

2. Feris1

Feris1 Expert fóra

čarodějka007
    Ideální by tedy bylo adventní kalendář vůbec nezavádět a byl by klid.

alebo kazdemu hracovy pripisat 1 000 000 florenov a nech si kazky kupi co chce :)

3. zuzas66

zuzas66 Pilný autor

ahojky. pochopila jsem to správně. že když zapomenu nebo nemohu vyzvednout ten den dárek z kalendáře, že si ho musím koupit abych dostala bonus. a kolik pak to bude. to jsou mi novinky. hráči zaplať už i za vánoční dárek.

dasa717 a janinka165 tohle ocenili.
  4. karolinka79

karolinka79 Perspektivní autor

Tak abych taky pozlobila některé spolufarmáře, dáreček jsem si už také vyzvedla :p;) a moc moc se mi líbí :), akorát jsem si zapoměla ještě před tím, než jsem si ponožku aktivovala, vyfotit netknutý adventní kalendář na památku :)

JOKO1313 tohle ocenil(a).
  5. satelit

satelit Hvězda fóra

Naposledy upraveno: 1/12/14
  6. LOKETINOV

LOKETINOV Aktivní autor

Tak první dárek nic moc, ale je to zadara :D , tak super. Doufám, že čím blíž ježíšku tím lepší dárky :D

AsDYxC tohle ocenil(a).
  7. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak ráno jsem si přivstal, abych odklikl 1. ponožku, ale bohužel tam ještě nebyly :p. Dočkal jsem se tedy až teď odpoledne. SH na začátek není špatné, těchto hnojiv není nikdy dost :).

8. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Paráda, ponožky visia a prvý darček už je doma - superhnoj.

9. sksima

sksima Perspektivní autor

Tak zatiaľ prvý darček v pohode. Uvidíme čo bude zajtra. :)

10. karolinka79

karolinka79 Perspektivní autor

Děkuji hráči Satelit, moc mě to potěšilo :);)

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

šmoulinka6
    Taky nám pračka žere ponožky. Pořád se ztrácejí...
    Ale tu na šňůře jsem už znárodnila :p

A jinak - díky ponožkám jsem si uvědomila, že je vlastně 1. prosince, tudíž nastává ten krásný předvánoční čas, plný příprav na ten "den D"
    (Takže pro nás hospodyňky začne ten správný blázinec v podobě výkonů vrcholových sportovců při velkém úklidu, pečení cukroví, vánoční výzdoby oken a bytu, schovávání dárků před našimi ratolestmi a rumu před drahými polovičkami a nevím co ještě...). Jdu si udělat svařáček, abych se dostala do té správné nálady - vůně hřebíčku a skořice...A nějaké ztracené ponožky mě pak nemůžou rozházet...

Naposledy upraveno: 1/12/14
  12. MartiJára

MartiJára Zelenáč fóra

Moc krásný kalendář, děkuji za provedení i za 1.dáreček. I malý dárek v tomto nečase potěší :D

JOKO1313 a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  13. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

Kalendář se mi taky moc líbí, je i moc hezká okolní výzdoba farmy a na dárky se těším každý den. Mám moc ráda překvapení, už od dětství. A tak RT za takovéto zpříjemnění hry děkuji. A SH se hodí, když je jedna akce za druhou. Už se nemůžu dočkat co bude zítra.
    A všem přeji krásný Advent.

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak jako každý rok je zasněžená farma úúúplně supr :D ... aspoň člověk nezapomene, jak sníh vypadá ...dobrý nápad s ponožkami ( hned jsem si ráno jednu vyzkoušela a zítra druhou) ... teploučký :p .... a ten stonek no KONEČNĚĚĚ prázdný stonek .... moc hezké překvapení ... snad se už nic nepokazí :sleepy:

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  15. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.Kalendář je krásný,až teď jsem si všimla,že se dá rovnou z farmy.Je to vlastně každý rok,ale nějak jsem zapomněla. SH se hodí vždy.Trošku jsem hledala mýtinu,strom moudrosti úplně zapadal sněhem,a stránku při načítání musím taky pochválit.

16. pusinka2011

pusinka2011 Rádoby autor

Moje ponožky smrdí (ty v kalendáři samozřejmě) xD

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  17. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj. Krásná zasněžená farma, nádherný adventní kalendář - jako každý rok Farmerama nezklame. Těším se jako malé děcko co že si to otevřu za dárek. :D Všem přeji krásný advent a prima hru

18. farmmir1

farmmir1 Zelenáč fóra

:)Zasněžená farma je moc pěkná, kalendář taky. Každý den dáreček navíc, to potěší a komu se to nelíbí, nebo se mu zdá málo, ať do kalendáře radši vůbec neleze - aspoň se nebude rozčilovat

19. Veram14

Veram14 Aktivní autor

I mě se kalendář moc líbí. A že tam jsou jen malé dárky? Přátelé, zapomínáte na samotný význam adventního kalendáře.
    Za mě palec nahoru :inlove:.

20. llew65

llew65 Vážený autor

Dnešní ponožka - 9400 KR. :(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.