Adventní kalendář (1.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 28/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jája.

jája. Zelenáč fóra

stačí restartovat F5 a ponožky naskočí

2. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

Já tedy radost zatím nemám,když najedu na adventní kalendář,tak se mi zasekne celá farma a musím se znovu přihlašovat,jinak ale zimní výzdoba je krásná.

3. tony13021957

tony13021957 Zelenáč fóra

již funguje 15x SH.

4. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

tak na počtvrté se to povedlo a mohla jsem si vyzvednout první dárek:)

5. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Ahojte pekny uprsany dnik...no mna ten sneh potesil na farme a ta otvaracia uvodna animacka tiez..ta myska je rozkosna s tym pernikom,,tesim sa na vyzdobene mesto....a hlavne ma potesil ten zavratny darcek 15x SH..

ale chcem sa opytat ci sa neda zakupit cela 1 rada za floreny...niekde na polskej stranke som to citala...

vsetkym pekny advent

mousicka...diiik za info...

Naposledy upraveno: 1/12/14
    mousicka tohle ocenil(a).
  6. mousicka

mousicka Guest

Ahoj ezzra,
    keď vynecháš nejaký deň, dá sa zakúpiť za florény daný darček, ale dopredu kúpiť celú radu sa nedá zakúpiť za florény.
    Peknú hru.

ezzra, nemáš zač :)

ezzra tohle ocenil(a).
  7. mamca20

mamca20 Zelenáč fóra

Jé moje už funguje super :D

8. mamina32

mamina32 Zelenáč fóra

ponožky už visí:);)

9. Akilova-farma

Akilova-farma Zelenáč fóra

15 x SH, tak tobude zítra určitě 15 x SK :)

10. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

mousicka já tedy ten dokup pochopila tak, že pokud nebude vybraná celá řada, nebude za ni ten bonusový dárek - asi hlavně proto je možné pozdější vybrání ponožky v řádku

a i když to sem nepatří - odpovídá někdo ve vláknu Jiné dotazy ?

mousicka tohle ocenil(a).
  11. mousicka

mousicka Guest

Ahoj čarodejka007,
    áno, je to tak, ak v danom riadku nebudú vybraté všetky darčeky, tak bodnusový darček sa nezíska na 6.deň. Preto je tam možnosť chýbajúce dokúpiť za florény.
    Ale ja som reagovala na to v príspevku, že či sa dá dokúpiť celá rada dopredu za florény - čo samozrejme nejde ;)

babioli tohle ocenil(a).
  12. pinda-ada02

pinda-ada02 Zelenáč fóra

Už to funguje.

13. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

mousicka já se ale v Jiných dotazech neptám na kalendář, nýbrž na to, jestli půjde nějak vypnout ten sníh....a ptala jsem se už dvakrát - doufám, že nebudu muset potřetí a připsat k tomu i sprosté slovo, aby tam někdo zareagoval

EDIT: už je to v pořádku, pro jistotu mi odpověděl osobně pajda :D

Naposledy upraveno: 1/12/14
    Witchy.D, tomokoco a mousicka tohle ocenili.
  14. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Zdravíčko všem,
    Adventní kalendář funguje a teď tu budou zas příspvky, že to fachčí....Osobně mi to bylo jedno, jelikož už hraji nějaký ten pátek a vím, že opravy se dělají od 10-11. hodiny denní, když je světlo a bílý den !!!... Spíš mě udivuje, kolik dospěláků tu muselo popsat stránky, že to nejde. Dětičky jsou ve škole a až přijdou, tak se v klidu přihlásí, vezmou si odměnu z ponožky. Celou noc spaly a nic je netrápilo. Jenom to ranní vstávání...Zato dospěláky ano a celou noc sem vypisují, že mají šňůru prázdnou...:D Sláva, už je plná a můžete sbírat. Fakt si kladu otázku, zda je normální být kvůli něčemu vzhůru a každou chvíli mít nutkání o tom napsat. Je to jenom hra, nic víc.
    Jo a abych ještě upřesnila...můžete každý napsat, jaký dárek jste dostali a jaké bylo množství, když je to jasně napsaný, že každý dostane stejný...Tohle mě opravdu dostává do kolen...
    Mějte se fajn.

15. 1597851M

1597851M Perspektivní autor

Julinka.
    měla by jsi si laskavě uvědomit co je diskuze..........
    Pokud chceme psát,je to naše věc.Jsem moc rád.že tu není více hráčů,jako jsi ty.
    Kalendář funguje a to je fajn.
    Hezký den.......

16. stepankas

stepankas Perspektivní autor

Julinko - a ještě jsi zapomněla dodat, že se to rozmazává hned na třech vláknech. Jde tu o to, že trapas následoval po optimistickém newsltteru producenta, ve kterém slibuje ráj na zemi, jde o to, že v oznámení bylo jasně napsáno, že akce začíná v 00.01, což se nestalo. Někteří hráči to potřebovali stihnout z důvodu zaneprázdnění jinými záležitostmi. Pochybuji, že by si natahovali budíka při každé akci. A taky, jak je v kraji zvykem, do dosti pozdní hodiny nastalo mlčení jehňátek - kromě nás remcajících nikdo oficiálně ani nepípl. No - a abych potěšila, dostala jsem 15 SH. (má tu být lehký smích, ale nefungujou smajlíci).

17. heidi6661

heidi6661 Perspektivní autor

Ja som dostala tiež 15 ks SH :( bieda :(:music:

18. Dominiček82

Dominiček82 Pisálek fóra

15 SH dostali všichni, nikdo nedostal nic jiného.:music:

19. mituli

mituli Polobůh fóra

tentokrát se Julinky musim zastat,jsem presvedcena,ze by nasRT neokradlo a ponožka je 24hodin,je mnoho povyku pro nic,10stranek kvůli ponozce,fakt hruza,no a finále -hnojivo-a ještě velmi usmevne množství,tak snad zítra to bude lepsi

20. Farmermenn

Farmermenn Pisálek fóra

Heidi6661 by chtěla asi zlatého oslíka xD. Každý dárek je dobrý a darovanému koni na zub nekoukej;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.