Adventní kalendář (1.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 28/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Dnešní dárek velmi potěšil,Bahamara BZ,to mi pomohlo rychleji postoupit do dalšího levelu a ještě jsem obdržel pět zlatých banánů,za mě velká spokojenost.[​IMG]

2. Simík21

Simík21 Znalec fóra

taky jsem dostala 36200 BBZ :D to potěší, díky :) do dalšího levlu už mi chybí necelých 60tis, tak by mohly být v tý poslední prémiový bedýnce ;)

Naposledy upraveno: 23/12/14
    k.vitek, Lyzarka a lacrima tohle ocenili.
  3. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Óóóó, 200x level na Baha v BBZ, to opravdu potěší :) V mém případě 42.800 BBZ Děkuji, spokojenost veliká :)

Včerejší kupón byl taky luxus. Jen tak ze zvědavosti jsem zkoukla své nasyslené kupóny, a mám celkem na 967 hodin :D A to jsem žádné nekupovala, ba naopak už jsem jich kolik i využila. Všechny jsou nasyslené z akcí, a ze řádku v nebi :)

4. Johnny

Johnny Polobůh fóra

dnes super 42 600 BBZ :):):)

Farmerama 95+ *** Bahamarama 213+
    farmařím od 5.10.2010

evca190 a Lyzarka tohle ocenili.
  5. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Já mám radost z dárku, postoupila jsem na 172 level takže paráda. Hezký předvánoční den přeji vám všem. N.:)

6. jaji

jaji Vévoda fóra

zemanko prosím, který řádek dává pomocníky? Asi mi to nějak ulétlo....
    jinak jsem z dárku já v sedmém nebi:)
    rt - palec vážně nahoru:inlove:

skalara.v a Lyzarka tohle ocenili.
  7. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

44200 BBZ potěší:D

8. Lucye632

Lucye632 Perspektivní autor

S vyjádřením k Adventnímu kalendáři jsem nespěchala, ale dnes již mohu říci, že mě potěšil, ba co více- překvapil.
    Možná bude někdo nespokojený, ostatně i v reálném životě máme každý jiné představy, ale přiznejme si: Po létech bídných či průměrných kalendářů je tento opravdu krásný, nápaditý a užitečný. Ani nemusím vědět co najdu zítra, není to pro mě podstatné. Svátky stravené s rodinou a přáteli mě kalendář nemůže nahradit, ale budu se těšit na ono překvapení co ještě více pro mě RT nachystá, neboť i farma se stala za ty léta součástí mých všedních i nevšedních dnů a dovolila mi poznat řadu hráčů (ať již zde na fóru či při srazech osobně). Přeji všem krásné prožití svátečních i všedních dnů (nejlépe ve zdraví) a přidávám moji oblíbenou báseň:

Chvíle
    Za žádnou pravdu na světě.
    Ale jestli chceš,
    za malý pětník ticha.
    Je chvíle, která půlí krajinu.
    Pokorný okamžik,
    kdy někdo za nás dýchá.

9. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj jaji, riadok na ktorý sa pýtaš nájdeš >tu<
    Aj keď reaguješ na príspevok, nabudúce ťa poprosím podobné otázky smerovať do sekcii Všeobecné dotazy alebo Nováčci, ďakujem.
    Peknú hru prajem

zemanka01 a jaji tohle ocenili.
  10. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

200x baha level BBZ? Proč ne...;)

U mě to dělalo 45 200, takže velká spokojenost. Teď už jen počkat na zítřejší nejočekávanější dárek, co to bude.... :p

11. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

48200 BBZ, děkuji velmi ;)

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

tak dnes zase ponožka nezklamala [​IMG] všem krásné svátky :D

13. Feris1

Feris1 Expert fóra

38 000 bbs nie je na zahodenie

Lyzarka a lacrima tohle ocenili.
  14. k.vitek

k.vitek Titán fóra

:) taky se mi dnešní dárek líbil... a ten předevčírem, jak vypadly 2 zlaté banány byl také milý!

A dnes ráno jsem odkryla vánočních 8 Baha TS: Delonix královská (asi jsem ještě neměla), ups Delonix královská, Granátovník XL, Kumquat XXL, Banánovník XL, Kokosová palma XXL a Pistáciovník (už můj sedmý) a Liči XL...
    ...tak to byl taky pěkný Baha dárek ;)

když k tomu přidám 2 zapomenuté Baha TS z lišty: Papouščí strom, Hvězdný strom

I Baha má "bílé" vánoce :D alespoň u mě!
    (XL jsou také stromy, ne? Tak se neškareďte :inlove: )

15. -Pietro1976-

-Pietro1976- Aktivní autor

Jů, BBZ - supééééér, díkec moc xD

lacrima tohle ocenil(a).
  16. honzi

honzi Komisař fóra

Tak sice jsem očekával něco takového zajímavějšího, ale BBZ se vždycky hodí ;)

lacrima tohle ocenil(a).
  17. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

No jsem zvědav zda fantazie RT zítra zapracuje, nebo vyletí komínemo_O. Mám dnes noční tak to zjistím hned po půlnoci:D

18. tepui

tepui Mistr fóra

Zdravím všechny v tom předvánočním čase,
    kalendář je letos super ani nepamatuji kdy byl lepší.Opravdu se jim letos povedl.Snad ještě zítra by mohla být nějaká pěkná vánoční dekorace se sněhem a zvířatkama a bylo by to u mě na 1*.

19. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak BBZ mě moc potěšili :) Tento kalendář je nejlepší ze všech a jsem natěšen co uvidim po půlnoci když máme ty 3 dárky :)) Ale tipuju třeba nějakou dekorku nebo FL to by mi taky nevadilo. :D

Jinak přeji všem pěkné vánoce svátky a šťastný nový rok 2015 :)

20. jaji

jaji Vévoda fóra

tak co si asi tipnout na poslední 3 dárky????;) určitě se nebudu zlobit za nic co na mě vykoukne xD ale pokud Ježíšek opravdu je, tak bych si Ježíšku moc přála florenovník.... moc, moc, fakt;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.