Adventní kalendář (1.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 28/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Vefka1

Vefka1 Pisálek fóra

Kuponek na 24 hodin - udělal mi radost! Celkově si myslím, že je adventní kalendář povedený. Hezké vánoce i adminům;)

Julinka11 tohle ocenil(a).
  2. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

taky mám pocit, že je letos štědřejší

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ale jo, kupon se možná někdy hodit bude, i když nevím kdy, pomocníky pořizuji na celý měsíc. Co mě ale už vážně štve , je Bambulka...den co den už od září dává jedno a to samé - 2910 BZ a samozřejmě pokus na kolo . Mezitím jsem pokročila z lvl 96 do 97 , ještě 32 mega xD lvl 98 a stále stejný dárek ... 2910 BZ v takovém levelu a stále dokola , takže dárky v adventním kalendáři jsou pro mě příjemná změna i když co si budeme povídat , kreativita RT schází. xD Eva
    P.S. kreativitou nemyslím " vystřihovánky" xD, ale takový florenový strom by byla pecka xD.

Naposledy upraveno: 22/12/14
  4. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Jisté okolnosti zapříčinily, že jsem nestihla začátkem prosince pořídit pomocníky na měsíc v akci. Takže zatím stále jedu z kuponů, které se nastřádaly z akcí a z řádku v nebi. A přestože kuponů mám dost a vystačím s nimi, tak tento dnešní dárek vítám, jsem za něj ráda a děkuji a opravdu mně nevadí, že kupon na pomocníky se v kalendáři objevil již počtvrté.

5. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Dnešní kupón mě potěšil, protože kupóny využívám docela často a každý se hodí. Jen jsem zvědavý jestli se tam objeví i ten na 48 hod. ;).

evca190 tohle ocenil(a).
  6. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Kupon na kombajn 24 se hodí, hlavně teď kdy už mi vypršeli pomocníci co kupuji pravidelně každý měsíc:D

7. janar53

janar53 Perspektivní autor

Mně připadá letošní adventní kalendář velmi štědrý,myslím,že takový ještě nebyl,jen mám dotázek-protože kupuji kombajny stále,tak kupon nevyužívám,ale na druhé farmě spíše nahodile a vůbec nevím,jak se k tomu kuponu dostanu,může mi někdo poradit?
    Díky,mousicko

Naposledy upraveno: 22/12/14
    mousicka tohle ocenil(a).
  8. mousicka

mousicka Guest

Ahoj janar53,

kupón nájdeš tu, v pravo tá šípka.

Prajem peknú hru.

*za máličko* :)

Naposledy upraveno moderátorem: 22/12/14
  9. gazela52

gazela52 Aktivní autor

I mně se letošní kalendář líbí. Samé věci potřebné pro farmaření. Hlavně žádnou kreativitu ze strany RT. Vzpomeňme na "kreativní"vystřihovánky :D

10. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Kupon je super ;)

Bagíra77 tohle ocenil(a).
  11. DENISKA45

DENISKA45 Rádoby autor

Já jsem spokojená vše probíhá jak má a dárky jsou super je to nádhera dík.

Bagíra77 a mousicka tohle ocenili.
  12. AsDYxC

AsDYxC Vycházející hvězda fóra

U mě spokojenost.
    Do konce bych ještě čekal nějaký řemeslný produkt (třeba Pinkie pie) a nějakou dekorku. Bonusy si netroufám odhadovat.

Bagíra77 a Lyzarka tohle ocenili.
  13. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Kupon je skvely, protoze buldozer dosel, za chvili i na zvirata, seti vydrzi do novyho roku... nejak jsem si nevsiml kdyz byla je mesicni nabidka a hlavne ze mi male odmeny z kola posunuly na leden jen sklizece, takze tenhle darek je skvelej :)

evca190, Bagíra77 a Lyzarka tohle ocenili.
  14. drobecbobo1

drobecbobo1 Aktivní autor

Krásny, pokojný predvianočný čas drahí farmári :),

tiež sa pripájam ku spokojným. Tento rok, aj keď sa to niekomu môže zdať ako drobnosť, je adventný kalendár štedrý. Aj počty jednotlivých darčekov sú určite lepšie ako minulý rok. A v neposlednom rade...veľmi sa mi páči grafika adventného kalendára. Možno trochu viac pripomína tými ponožkami západnú kultúru za oceánom, ale načo to vidieť z tejto stránky, tu nie je na mieste pozerať sa naň z pohľadu inej kultúry. Je krásny, je vianočný, vtedy je predsa všetko zázračné ;)

Nech je štedrý Ježiško aj u Vás doma. Nielen na darčeky pod vianočným stromčekom, ale hlavne na zdravie, lásku a prítomnosť milovaných po Vašom boku.

Vaša spolufarmárka drobecbobo - Katka

15. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Zdravím,dnešní dárek 24 hodinový kupón na všechny pomocníky-super, mockrát a velmi pěkně děkuji.přeji příjemnou hru,s pozdravem Richard.

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

tak další skvělý dáreček ... korunka ke korunce -- či kupon ke kuponu :D a příští měsíc nemusím kupovat pomocníky, jak se mi to časem nastřádalo :music: no a při těch voňavých zlatých banánkách nedávno taky supr ... nepapám ... mám schovaný xD

jaji, evca190 a Bagíra77 tohle ocenili.
  17. -Pietro1976-

-Pietro1976- Aktivní autor

Kupon se hodí, děkuji ;)
    A co bude zítra či speciálního v posledním dárku se již dnes těším :)

evca190 a Bagíra77 tohle ocenili.
  18. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Ahojte, adventný kalendár je skvelý. Jeden darček lepší ako druhý. Ja sa dnes teším na zajtra, ale už aj na budúci rok. Veď kalendáriky sa RT darí robiť každým rokom lepšie.Len dúfam, že si tento trend udržia aj v budúcnosti.

Bagíra77 tohle ocenil(a).
  19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak BBZ - hurá ( dostala jsem 35200). Krásné :inlove:

20. lacrima

lacrima Titán fóra

Velká spokojenost , 48 200 BBZ , se jen tak na chodníku nenajde. Děkuji.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.