Adventní kalendář (1.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 28/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

tak ten dnešný darček mi vyrazil dych po druhýkrát, ovšem nie v tom pozitívnom slova zmysle. Z ôsmich sadeničiek okrem avokáda xxl nič, čo by stálo za zmienku, som sklamaná, ale to som pri tajomných sadeničkách vlastne vždyo_O

2. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já tajemné sazeničky ještě nevysadila, zasadím až po sklizni...ale je mi jedno co to bude( samozřejmě úžasné stromy ,co nemám potěší), ale mám ty nejúžastnější sousedy co můžou být, tudíž při akci darovat přepošlu těm, které to potěší, protože oni, ty stromy nemají;):inlove:

3. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

• Porušenie VOP!
    Ahoj Ilew65
    já osobně nemám možnost být na počítači během celého dne a sklízet nepřetržitě. Většinou ve všední den se dostanu k počítači až večer. Ale snažím se hrát denně a alespoň jedenkrát sklidit. Opravdu stát se může cokoli, že by se jeden den nemohl vyzvednout dárek z ponožky - ale v tom případě mám rodinu (dcera a syn) a těm jsem dala za úkol ho vyzvednout za mě, abych za něj nemusela druhý den platit. :eek:

4. *mermaid*

*mermaid* Pisálek fóra

Tak mně ze sazeniček vyrostlo: 2× kokos xl, 2× avokádo xl, kiwi xl, pitahaya xl, juvie a pistáciovník. A pak jsem objevila nějaké zapomenuté obyčejné 2 baha sazeničky a z těch mi vyrostly 2 delonix, z kterejch mám větší radost, než z těch osmi předchozích. :D Jsem zvědavá, jestli v kalendáři budou i nějaké obyč tajemné sazeničky, nebo chlívky, už moc možností nezbývá...

5. Verense

Verense Stálice fóra

Dnešní dárek byl super, ze sazeniček jsem nečekala zázraky a o to víc mě potěšil papouščí strom a delonix, které mně ještě chyběly. Zbytek schovám, kdo ví, jestli se nebudou někdy hodit...

D.NIKKA tohle ocenil(a).
  6. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Janina0971:

tak to tady raději ani "nahlas" nepiš, že máš někoho, koho bys pustila na farmu. Podle "vyšších" už je tohle porušení VOP. Takže asi takhle: každý to dělá, každý ví, že se to dělá, ale nikdo o tom "nahlas" nepíše :D :D :D

7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

dumám tu, jestli mám na noc vysadit těch 8 Baha TS... Mám v zásobě ZB... Mám tedy aktivovat poslední místnost a ty stromy tam? Bude to mít na vyklubání TS nějaký efekt? Nevíte někdo?

kometak96 tohle ocenil(a).
  8. hudy536

hudy536 Stálice fóra

Tak já měla z dnešního dárku obrovskou radost, dokud jsem sazeničky neodtajnila...na hlavní farmě děs, samé stromy XL. opravdu potřebné pro 205. level na Baha! Konkrétně: Kokos XL, Kumquat XL 2x, Papája XL, Pitahaya XL, Granátovník, Granátovník XL a rohovník (jediný slušný). Je fakt, že jsem objevila také dvě zapomenuté sazeničky, ale ani z nich nic kloudného nebylo.
    Na druhé farmě to bylo o chlup lepší: Kokos XL, Kumquat XL, Tomel XL, Mombín XL, Granát XL, Granát XXL, Hvězdný a Papouščí...a ze dvou zapomenutých z jedné papouščí strom...tak aspoň něco....

9. Simík21

Simík21 Znalec fóra

k.vitek - to nikdo neví, je to výrobní tajemství RT ;) ale já osobně si myslím, že je rozhodující, kdy jsou sazeničky koupené nebo darované... :)

jinak ze sazenic jsem měla rohovník, 2x jůvii, pistáciovník, hvězdný strom, tomel xl a ještě nějaký obyč do lišty... rohovník jsem neměla, takže jsem s dárkem velmi spokojená :D

skalara.v a k.vitek tohle ocenili.
  10. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Tak z TS mě fakt potěšila budhova ruka - tu jsem neměla. Jinak se chci zeptat (i když to patří asi jinam), nevíte někdo náhodou, jestli když si nevyberu extra dárek dneska - bude k mání i zítra? V popisu akce je, že extra dárek bude 6.,12.,18. - tak teď váhám jestli to neodkliknout před půlnocí, abych o to nepřišla

11. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

axamík tady na stránce 30 psal/a, že taky jednou na bonus dárek zapomněl/a, takže bys o něj přijít neměla. Hlavně bonus dárek je vázaný na vybranou řadu, takže jestli si ho vybereš hned nebo si ho necháš na později, je tvoje věc :)

Naposledy upraveno: 18/12/14
    Iwuska tohle ocenil(a).
  12. -Strouhanka-

-Strouhanka- Rádoby autor

huraaaaaaaaaaaa osm sazenicek... budhastrom to bude neco noveho vzacneho a nezbytne duleziteho....!!! JEZISKU MOC HO POTSEBUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ..i kdyz mi neni sest let.. RT je trapne ze z osmi sazenicek nepadne ani jeden (ac je to po nem temer pojmenovano) a to i takovym zavislym jako ja, kteri jsou v bahame nad 200...
    proc se vztekam??
    nedam ani deravou gersli.. a jako motivace zacinajicim .. v cim vetsim lvl budete tim min dostanete.. (az na ty kdo budou investovat)

13. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Strouhanko uklidni se. Investovala jsem dříve hromady peněz a dostávala míň než teď, kdy už si posílám hodně málo, tak tady neplácej hlouposti. Je mi líto, že ti nepřišlo nic zajímavého, ale mě taky ne a mnoha ostatním též ne, a nevyšilují :(
    Útěchou ti může být, že jsou jen tak zdarma, tak nechápu, proč ta hysterie :eek:

14. Feris1

Feris1 Expert fóra

tak dnes 25 SK super len tak dalej

-Pietro1976- a nanyblacks tohle ocenili.
  15. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Víš co chtějí naše děti k Vánocům?
    Jana chce panenku, Pepíček vojáka...
    No to je dnes, za pár let to budou chtít obráceně!

16. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Ahoj zdravím všechny,já po dlouhé době jsem opět na farmě aktivní,Adventní kalendář se mi moc líbí ačkoliv předchozí dny jsou pro mě za floreny,zpětně bez florenů otevřít nejdou,včéra mě ale punčocha hodně překvapila 8x sazenička a ještě 100%Bz,moc děkuji,mějte se krásně,s pozdravem Richard.
    Dnes jsem poštrachal v devatenácté punčoše a 25x-superkrmivo i zato jsem rád.

17. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Tak že sadeničky: Pitahaya aspoň že je XL, Liči XL, Granátovník XL, Avokádo XL, Mandarínka XL a Ohňový strom. Tak že tým XL som sa potešila + bonus 100% a aj dnešné SK je fajn. :)

18. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Jak se tu píše, RT asi fantazii nemá, ale SK určitě neurazí. Jestlipak jako dárek přijdou cukrářské sáčky potřebné do právě nadcházející akce? No moc dní už do vánoc nezbývá a stále jsou tu tipy na zlaté banány, hvězdy.... Opravdu jsem zvědavá co přijde.

19. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Jonsdorf: Ta fantazie umřela u RT už dávno:D, dnes se to jen potvrdilo.;)

PS: ještě že ten kalendář nepokračuje další týden třeba by se tak objevila položka 0 SKo_O

20. .bossjano99.

.bossjano99. Pisálek fóra

to mate pravdu ludkovia stale sa to opakuje do okola , a preco nedaje zlate banany , na to asi zabudli

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.