Adventní kalendář (1.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 28/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

veru veru, to SK sa na BB fantasticky hodí, dobre načasovaný darček

ell1956 a jaji tohle ocenili.
  2. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné ráno farmáři...
    I za dnešní dáreček bych dal hubana!

Letí čáp, v zobáku důchodce:
    „no tak!, čápe!, přiznej se!, že jsme se ztratili!!“

3. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Superkrmivo je na dnešní den dobře načasovaný dáreček, že by RT začalo i někdy přemýšlet?o_O

4. Rondon

Rondon Perspektivní autor

Tak jsem stále, čím dál více a velmi mile překvapen. Musím říci, že gradace kalendáře mě až zaskočila, opravdu zatím na poměry této hry a na to, nač jsme od RT zvyklý se jedná o značný nadstandard. Když vidím stoupající úroveň dárků v kalendáři, tak se již nemohu dočkat dalších dní, natož finálových punčoch. Vypadá to, že nás letos v zimě tyhle punčochy opravdu zahřejou.:)

5. čokýna68

čokýna68 Pisálek fóra

Za dnešní dárek milion díků. :)

ell1956 tohle ocenil(a).
  6. -Pietro1976-

-Pietro1976- Aktivní autor

Taky děkuju, krejcary budou využity a aní superkrmivo nebude ležet ladem :)

lacrima a ell1956 tohle ocenili.
  7. dadunek

dadunek Aktivní autor

Za dnešní dárek patří RT velký dík. Mám ohromnou radost.:D

8. mituli

mituli Polobůh fóra

Ija se pridavam ke chvale,hezky rani darecek,predstavte si,ze by to byl real a rano se probudite a hele pod polstarem 26000,to by bylo,co:D

9. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ahoj všichni, jsem teprve křeček, ale 1650 krejcárků potěšilo;):)

10. AsDYxC

AsDYxC Vycházející hvězda fóra

ahoj mituli,
    ty krejcary záleží na levelu (275×) - jaký máš level ve svém životě? :)

ell1956 a evainfo tohle ocenili.
  11. jaji

jaji Vévoda fóra

Rondon, že bysme se opravdu dočkali zlatých banánů :-D
    dokonce zvažuji vánoční investici do hry - za reálné prašule nakoupit SK :-D a to je co říci....

ell1956, Lyzarka a Jonsdorf tohle ocenili.
  12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

pěkný den všem farmářům :) tak dárečky mě vážně baví ... určitě jak kvalita, tak kvantita ... kde jsme v minulosti dostali přes 20 000 BBZ, nebo přes 25 000 Kr? :p .. či 30x SK? ... za to mám při BB 15 šlechtění navíc :D ... co když mi to právě bude chybět? ... kupony jsou pro mě vážně skvělý (i když mám měsíční pomocníky), protože se to nastřádá a jeden měsíc nemusím kupovat ;) .... no píši to proto, že hodně remcálků si to asi neuvědomuje :eek: ...... a pro dárek si chodím hned ráno, jak otevřu oči xD.... taky jsem se už divila, že musím vyplácnout dva floreny :sleepy: no já hlava dubová si teď dávám pozor .... dělejte to taky ... přes den se může stát cokoli 8) ..... a už se těším na další dáreček :)

ell1956 a švestinka tohle ocenili.
  13. mituli

mituli Polobůh fóra

AS--velmi vysoky level ve svem zivote:cry:

14. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

také jsem bez ponožek a sněhu na farmě , to si mám ty dárky kupovat za FL?

ell1956 tohle ocenil(a).
  15. Baroland

Baroland Ikona fóra

bursuk - sníh ti za chvíly napadne,ponožky otvírej ikonkou Akcí a ty floreny můžeš posílat mě.

hlavní dárek bude stonek -dává 30x lvl BZ

znáte ten poloviční vtip ? - Víte jaký je rozdíl mezi traktorem a xD

16. Marfy74

Marfy74 Pisálek fóra

Tolik ponožek nemám ani doma v šuplíku:D:);)

Lyzarka, lacrima a ell1956 tohle ocenili.
  17. sksima

sksima Perspektivní autor

Ahoj.
    Dnes darčeky potešili hlavne SK keďže dnes začína BB. Už len počkať do večera a ide sa šľachtiť! :)
    sksima

18. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Baroland díky za radu já jen, že jsem ten sníh na farmě už měla i tabulku s ponažkama a najednou nejsou- kde asi udělali soudruzi z NDR chybu? A Na stonek se těším,páč už mám plný park i baha-park ,No snad RT v budoucnu dá víc prázdných stonku aby věci z lišty byly využité .. krásný víkend ,já jedu na zabijačku :)

skalara.v a ell1956 tohle ocenili.
  19. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Taky se přidám ke chvalozpěvům na adventní kalendář. Nejen že je hezký, ale každý den opravdu těšení a pak radost z ponožtičky. Po řadě problémů - tohle je opravdu na pochvalu.

20. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahoj.Tak dneska ponožtička nadělila přes 25tis. penízků a dáreček byl ještě lepší.Zvířátka v tulidomcích už dostali svou porci.

lacrima, evca190 a ell1956 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.