Adventní kalendář (1.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 28/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Myslím si, že dnešní dárek potěšil úplně všechny ;). Hodí se pro ty, kdo MJS používají, ale i pro ty, kdo ji jen prodávají, takže dnešní dárek byl opravdu skvěle zvolený a za mě velká spokojenost :).

2. nyvltova13

nyvltova13 Pisálek fóra

prosím může mi někdo pomoct s tím..že mi z farmy zmizel adventní kalendář?nechci to pak dokupovat za floreny...

3. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

vypni a zapni farmu?

4. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj nyvltova13, ak máš vypnutý sneh,tak sa do Adventného kalendára dostaneš cez časomieru alebo novinky.
    Peknú hru prajem

švestinka tohle ocenil(a).
  5. Bobatenko

Bobatenko Zelenáč fóra

Ahojte, prosím vás, č bolo včera a predvčerom v kalendári?Nestihla som to a neviem, či sa oplatí míňať florény. Dííík :)

6. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Bobatenko
    Ahoj, včera 10. 12. byly BBZ - 100x level baha BBZ, předevčírem 9. 12. bylo 25 SH :). Body na baha se určitě vyplatí ;).

evca190 a tenista99 tohle ocenili.
  7. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak dnes jsem byl ještě více potěšen MJS je potřeba na každou akci kdyby měl spočítat kolik je potřeba MJSek za rok tak je to asi přes 1000 :D Já mam aktuálně asi 3-4 ale šetřim je na akce a když se teď cena pohybuje docela nízko tak asi nějaký koupim. :)

Dnes si zase počkám do půlnoci a jsem natěšenej. :)

evca190 a kometak96 tohle ocenili.
  8. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, další super dárek. MJS sice mám asi 17, ale spotřeba je při akcích velká. :D

Katule008 a evca190 tohle ocenili.
  9. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tenista
    bez Pinkie pie koláče
    rok 365 dní po 24 hodinách děleno 18 hodin působí MJS = 487 MJS za rok
    ;)
    To jen, aby si měl klidnější spaní, že jich není ta tisícovka za rok.
    Ale i tak se MJS samozřejmě hodí

10. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Lyzarka: Nj já zapoměl že máme pinkie pie :D Tak to pak ale bez něj by to bylo kolem 1000 :D

11. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Jen tak si říkám koukni se do diskuze jak je kdo spokojenej a koukám, že si libujete MJS a říkám si co to melou, vřdyť dnes nebyla MJS a ejhle já si dneska zapomněla vyzvednout dárek! Tedy díky vám všem! MJS se vždy hodí, ale potěšilo mě 2x 20100 BBZ. Jen tak dál a ještě Banány prosím, ať můžu otevřít Strom hroznu moře.

skalara.v, Ria30. a tenista99 tohle ocenili.
  12. .Krakonoš.

.Krakonoš. Perspektivní autor

Ne, ne, ne!!! Lyzarka to pocitala bez pinkie pie. S pinkie pie by to vypdalo takto 365*24/23= 381.
    Jo, propočítal jsem jest-li je výhodnější používat pinkie pie nebo kupovat jenom MJS a vyšlo mi, že přilepšovat produktem pinkie pie ročně ušetříš 690.000 kr.:D
    PS. 23 hodin jsem zaokrouhli ve skutečnosti je to 23,4 hodin. (365*24/23,4=375)

Naposledy upraveno: 11/12/14
  13. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

krakonoš: nj nějak mi to nemyslí večer díky :D :)

evca190 a Lyzarka tohle ocenili.
  14. Dominiček82

Dominiček82 Pisálek fóra

.Krakonoš. Díky, že jsi nám to spočítal:). Je dobré vědět, kolik je jich na rok potřeba, jenom škoda, že jich tolik nemám:cry:.

evca190 a Lyzarka tohle ocenili.
  15. -Strouhanka-

-Strouhanka- Rádoby autor

tak nevim... asi pujdu k ocnimu.. kde najdu adventni nastenku??? rano nic , vecer nic.. na hlavni louce proste neni to znamena chybi, vyparila se, zmizela, jeste fcera tam byla, i predefcirem,v podstate tam byla od zacatku.. ale ted zmizela, je fuc, ... jeste ze mame ty NOVINKY pres ne se do nej dostanu.. ma nekdo podobny problem??? kuki.. historiii a to vse ostatni si chci ponechat nic nebudu mazat a F5 .. nefunkcni...
    ale jinak fajn hra

16. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj -Strouhanka-, včera bolo oznámenie o možnosti nastavenia snehu kuk. Ak máš sneh vypnutý,tak tú nástenku ani nemôžeš vidieť a ako sama píšeš, dostaneš sa k Adventnému kalendáru cez novinky alebo časomieru.
    Peknú hru prajem

17. jaji

jaji Vévoda fóra

tak mě se dnešní dárek mooooooc líbí 30 Sk a krejcárky.... to se hodí;)

evca190, Lyzarka a lacrima tohle ocenili.
  18. Feris1

Feris1 Expert fóra

tak 24 200 gr a 30 Sk super len tak dalej :)

evca190, Lyzarka a lacrima tohle ocenili.
  19. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky,
    26 400 Kr + 30 SK = správná směs , injekce pro právě probíhající akci.
    Už vím, proč má akce název " zářivá " ...asi podle toho jak se mi po té injekci rozzářily oči.

20. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Zatím je v tom letošním adventním kalendáři těch lepších dárků víc než těch méně úspěšných. Ten dnešní se povedl, zvláště ten bonusový xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.