Adventní kalendář (1.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 28/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Nápaditost se u RT asi vypařila, nebo na chvíli odběhla někam jinamo_O. Dárečky sice hezké, ale tím že jsou opakované ztrácejí to kouzlo překvapení a jelikož je Advent tak i to kouzlo Vánoc uniká někde komínem v Hamburku8)

PS : Jinak pán bůh zaplať alespoň za tyto dárečky, nemuseli jsem taky dostat vůbec nic.

2. jaji

jaji Vévoda fóra

tak i já přidám svou trošku do mlýna...
    předem chci říci, že jsem ráda za adventní kalendář, je to něco navíc, co jsme mít nemuseli, ačkoli se to už stalo jakousi tradicí :)
    když jsem viděla dnešní dárek... opakuje se, ne že bych nebyla ráda, to jo, protože na baha se bz dost těžko "shání" ale byla by to taková paráda, kdyby v jedné ponožce byly místo BBZ - zlaté banány :))))) to by bylo žůžo, mít 11 tisíc banánů :-D
    pěkný den všem :)

kopretina1709, lacrima a Jonsdorf tohle ocenili.
  3. -Pietro1976-

-Pietro1976- Aktivní autor

Dovolím si za dnešní dárek poděkovat, BBZ se hodily :)

4. mituli

mituli Polobůh fóra

dnesni darek super,BBZ nez bych je udelala by trvalo tak dva dny dik

5. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky všem ,
    co více k dnešnímu dárku dodat ? Jen jsem na BBZ vykulila oči a úžasem otevřela pusu .

Velká spokojenost .
    Přeji všem pohodový Adventní čas bez zbytečného shonu a stresu .

6. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak dneska to byla po otevření kalendáře pěkná pecka :D. Hodilo mi to 22 300 BBZ a to je slušné, také díky tomu se dnes na baha povedl další postup :).

7. lacrima

lacrima Titán fóra

Co pecka , doslova bomba ...nevěřícně se tam pořád chodím dívat na neuvěřitelných 23 900 BBZ
    Kdyby to šlo, tak otevřu další ponožku a protože zrovna ponožky peru , tak do nich také koukám ... co kdyby , že ? :p

8. sksima

sksima Perspektivní autor

No dnes super darček ďalšie BBS ma veľmi potešili keďže som ešte v nižšom leveli. :)
    sksima

Lyzarka, Monča*** a Mikeš tohle ocenili.
  9. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Já jsem s kalendářem spokojený. :) Dneska jsem vyvalil docela oči když jsem viděl ty baha BBZ možná i ještě dneska díky tomu bude level up. :) Počkám si zase jako vždy do půlnoci a budu se těšit co uvidim jako 11 dárek. :p

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, 2x MJS - ta se hodí vždycky. Supeeer:D

nanyblacks, Julinka11 a Lyzarka tohle ocenili.
  11. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak dnešní dárek z adventního kalendáře určitě potěší a to jak ty, kteří marmošky používají a nebo i ty, kteří nevyužívají a půjdou s ní na trh.
    Vcelku jsem tento dárek v adventním kalendáři očekávala.

12. Verense

Verense Stálice fóra

Taky si myslím, že dnešní dárek přijde vhod každému, především Jonsdorf se na něj těšil už od začátku... :p:D

13. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

To ano radost mám velkou, protože MJS je skvělá i když já mám radost z každého dárku který dostanu i v reálném životě. N.:)

evca190, Lyzarka a Julinka11 tohle ocenili.
  14. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ano, máš pravdu Verense.
    Je to lepší než drátem do oka...
    Za dnešní dárek zaslouží RT pusu přes celej obličej!
    I když já podobné dárky posílám svým sousedům prakticky denně.

I tak myslím, že jim tento dárek i jako předešlé udělá (velkou) radost.
    A radost udělal tentokrát znovu i mně...

Všem přeji krásné ráno a bezva hru...

PS: nevadí mně, jaké jsou dárky, vadí mně jejich rozmanitost, kterou u RT postrádám.​

Naposledy upraveno: 11/12/14
  15. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

MJS se vždy hodí ;), jak pro sousedy tak i na použití nebo pro ty co ji nepoužívají tak na prodej, i když dnešní ceny MJS cca.35.000 nejdou srovnat s cenami jak řemesla začínala to byly ceny přes 100.000o_O

PS. Díky za dárky:p

16. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

kde se mi ztratila tabule s ponožkama? je to první kam mířím,protože je novinka a musí se ponožky kontrolovat každý den, chtěla jsem si udělat radost, tak prý až za 2 dny se kouknu a bude větší překvapení , no bylo :) musela jsem 2 ponožky dokoupit :-( jinak z jakehokoliv dárku mám radost

17. AsDYxC

AsDYxC Vycházející hvězda fóra

Ahoj bursuk59
    asi máš vypnutý sníh - víc viz Ofi zde

18. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dárečky jsou každý den lepší,jen tak dál ;):);)

Farmeráma 95 - Bahamaráma 211
    farmařím od listopadu 2010

Lyzarka tohle ocenil(a).
  19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Kdo nema domecek, tak bud pres Novinky nebo prirozene jako o Desivku v kolecku akci... takze neni treba dokupovat je, ani mit snih...

Lyzarka tohle ocenil(a).
  20. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Zrovna mi došla.Tenhle dárek mě vždy velmi potěší.Za mě velké +.

Jonsdorf, evca190 a Lyzarka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.