Adventní kalendář (1.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 28/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

10x fusekle. No fuj >:(.Snad jsou aspoň vypraný o_O. Nesnáším ponožky ani na kole štěstí, natož tady :wuerg:.
    No, ale být tam asi musely, no že jo. Tak snad to zítra vynahradí ;)...

2. Dfder

Dfder Zelenáč fóra

Já mám radost i z tohoto dárku, na super-obrovském XL stromu zrátí ultrahnojivo růst o +/- 11 hodin, dnešní množství 110 hodin, takže mám 40xSH o 4,5 dne dříve.
    Hezký advent i hru všem, D.

konga06 a Verense tohle ocenili.
  3. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné ráno farmáři...
    Tak dnes se cvičit nebude!
    Osmý adventní dáreček se RT až zas tolik nepovedl.
    No ale jak je to s tím koněm?

Včera jsem se vrátil z vánočního nákupu, hledám peněženku....
    A najdu místo ní jen kartičku...
    „Veselé Vánoce přejí kapsáři!”
    o_O

4. Verense

Verense Stálice fóra

Nu ano, ultrahnojivo prostě přijít muselo. Ale jak píše Dfder, na SH-stromy se hodí. Ještě čekám zuzihnojivo, to tam stopro taky bude.

konga06 tohle ocenil(a).
  5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ponožky také nemusím, ale lepší jak drátem do oka!:)

6. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak já věším ponožky na obrstromy.xD

7. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Přiznám se, že dnes jsem byl naladěn na lepší dárek. Jsem rád, že fusekli už mám za sebou.
    Obávám se ale, že se vrátí ještě jednou v počtu 20 ks. Tak bohatou fantazii RT určitě nemá,
    aby se některé dárky neopakovaly.
    :D:D

rampusak a Witchy.D tohle ocenili.
  8. myrda

myrda Perspektivní autor

Já jsem byl s ponožkami celkem spokojen. Používám je na starý vánoční stromek (mám 1) a 3 pistáciovníky, protože jejich produkty se hodí do úkolu a chce jich to celkem dost. S ponožkou to často vyjde na 2 sklizně denně.

9. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

ja som spokojná s dnešnou nádielkou, vždy ňou urýchľujem mamutie stromy, nikdy ho nie je dosť

10. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

mě se ponožky líbí - je to něco navíc.
    a ke konci přijdou určo větší bomby

11. libakos

libakos Titán fóra

mě to dnes ukazuje že můžu otevřít jen za fl,už mě to fakt přestává bavit:-(( je snad někde napsáno do kolika hod to mám otevřít? Už jsem na to přišla,moje blbost:-D

Naposledy upraveno: 8/12/14
  12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Prave ted jsem v pohode otevrel dnesni ponozku, takze to funguje, akorat teda clovek nemi byt nekde v exoticky zemi, co uz je ted zitrek :)

rampusak tohle ocenil(a).
  13. -Pietro1976-

-Pietro1976- Aktivní autor

A nebo v zemi, kde zítra již znamená včera :p Těším se na dálečky v dalších dnech :music:

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

25x SH - lepší než fusekle...;)

rampusak tohle ocenil(a).
  15. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

ponožky ráda nemám, ale co, nehrají jen Ti, co drží Mikuláše a Ježíška. Jinak si myslím, že se letos povedl a premiové dárky navíc potěší

16. -Strouhanka-

-Strouhanka- Rádoby autor

zacinam chapat zatrpklost proc se ponozky sem tam neukazi.. me pc uz je taky docela senior a ponozky se sem tam objevi az po treti, ctvrte aktualizaci je asi samozrejme ze problem je predevsim v pc uzivatele, ale kolik lidi je ajtakem??? kdyby kazdy tak si pecivo nekoupime..
    je to HLOUPY system ...zaspis=kup si ..
    modici.... je tohle reportovano RT???

17. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné ráno farmáři...
    Tak jsem otevřel už po půlnoci dáreček.
    No a to jsem si dal! Zase jsem nemohl usnout!
    Je vidět že pro RT je "fantazie" neznámé slovo?
    Tak že, zase ten kůň!

Jdou dvě blondýny na vánoční nákup:
    „Mám manželovu kartu!"
    „A pin dal?"
    „Nepindal !"

18. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

RT asi fantazii fakt nemá, jak praví Jonsdorf, je tolik možných dárků a oni dají opět superhnojivo, né že by se nehodilo, ale člověk by čekal třeba i něco jinéhoo_O

19. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

no ako tak uvažujem, škoda, že nebola vyhlásená tipovacia súťaž o to, čo bude zajtra v ponožke a hlavná cena mohla byť každý deň minimálne TS alebo tajomný majster, či ako sa to teraz volá (florénovník radšej nespomínam....)

20. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Já se spíš divím, že v průběhu minulé akce nebyl v kalendáři dárek v podobě čepice a nebo balíčku s mašlí. Asi jak to bylo ve dvojím provedení, tak se nemohli shodnout, co by nám mělo udělat větší radost :wuerg: Noo, ještě není všem dnům a všech ponožek konec, takže uvidíme při další akci.
    Celkově je kalendář fajn...už jen pro to očekávání. A co si budeme namlouvat, i dospělí se mohou nedočkavě těšit na to, co bude jako hlavní výhra :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.