Adventní kalendář (1.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 28/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

Baro, nebud kverulant;)

marcelina0007 a čarodějka007 tohle ocenili.
  2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Barolande, podle mne je to napsané správně - dárky jsou stejné, to znamená násobek levelu bodů zkušenosti nebo krejcarů. Stejně by znamenalo, že by všichni hráči dostali stejně v absolutní hodnotě....

3. anajd

anajd Zelenáč fóra

• Nepíš prosím viac príspevkov pod seba.Ak chceš niečo dopísať alebo upraviť, použi u svojho príspevku voľbu upraviť.Ďakujem
    poradíte prosím, co znamená kupon-pomocník, vyhrála jsem ho několikrát, nevím, co znamená a kde ho hledat, na stromu moudrosti jsem aktivovala oslí král, co znamená a kde ho mám, děkuji

poradíte prosím, co znamená kupon-pomocník, vyhrála jsem ho několikrát, nevím, co znamená a kde ho hledat, na stromu moudrosti jsem aktivovala oslí král, co znamená a kde ho mám, děkuji

Naposledy upraveno moderátorem: 6/12/14
  4. Zdenule21

Zdenule21 Zelenáč fóra

• Necituj príspevok prosím pod ktorý píšeš(stačí použiť oslovenie) a nepíš viac príspevkov pod seba.Ak chceš niečo dopísať, použi u svojho príspevku voľbu upraviť.Ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

Kupon najdeš u kombajnu,tam kde je vpravo zelená šipka.Kuponem aktivuješ kombajn.

*odstránená zbytočná citácia*

Je to šlechtěný osel a máš ho mezi šlechtěnci ve stodole.

Naposledy upraveno moderátorem: 6/12/14
    anajd tohle ocenil(a).
  5. konga06

konga06 Zelenáč fóra

Třeba by mohl být florenovník :-DDDDD

6. drevenakova

drevenakova Perspektivní autor

Taky by nám mohli dát k 24.12. jako dárek fungující kino

7. jaji

jaji Vévoda fóra

no, kino to asi nebude :) ale ať je to co je to, jsem za kalendář moc a moc ráda. Letos je to můj 3 kalendář a pamatuji si, jak jsem se těšila na ten loňský, hledala jsem ho zase na poli a byl k němu změněný přístup... šlo se na něj jen přes časomíru, než já na to přišla, to byla doba, ale potom ta radost z každého okýnka. Pravda je, že jsem si je nechávala na víc dnů, protože mi dělalo moc dobře, když jsem těch dárků otevřela najednou hodně.... hold to letos takhle nepůjde a budeme opravdu jako malé děti a odměňovat se musíme jen jedním dárkem denně :)

všem krásný advent, klid a pohodu. Hlavně se lidičky nerozčilujte, život je moc krátký na to, abychom si ho poškaredili sami.​

8. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak pracovní povinnosti k mé nelibosti mně donutili být přes půlnoc vzhůru a tak jsem ještě skočila kouknout na adventní kalendář. V prvním týdnu byly 2 kupony po 1 hodině, dneska ponožka dala 2x kupon po 3 hodinách. Já jsem spokojená moc, kombajn dojde za cca 90 hodin, chovatel a stavitel za cca 2 hodiny a secí stroj za 12 hodin. A pokud nechci pomocníky pořizovat mimo akci, tyto kupony najdou využití, stejně tak jako ty z řádku ve stonku.

Děkuji za dárek a přeji všem krásnou 2 adventní neděli :music::music:

9. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Dárečky jsou zatím prima a kupony se sejdou vždy:D

10. -elefant-

-elefant- Pisálek fóra

• Porušení VOP
    Ahoj dědulo,nevim ale na některé farmy se mi nezobrazují ponožky a sekne se to,viš dělám rano farmy vnoučat a štve mě to jak musím to překlikovat,a ten první den jsem rano vstávala ve 4 h a dělala farmy a ty ponožky tam nebyly,a tak druhy den už jsem je nedostala jen za floreny a to mě moc mrzí.jsem věrna hračka a far míčky po vnoučatech jsem nechtěla nachvat jen tak tak je rano udělam,

přeji krásnou adventní neděli,dárečky jsou fajn:mad:boruvka195

Edit Pajda361: Prosím nevkládej více příspěvků hned pod sebe. Když chceš něco dopsat nebo změnit, použij u svého příspěvku volbu upravit a hlavně, když už porušuješ VOP tak o tom nepiš na fóru.

Naposledy upraveno moderátorem: 7/12/14
  11. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné ráno farmáři...

Vstávat a cvičit..!
    Protože dnes můžete jinak odpočívat, v AK je kombajn!
    A to hned dvakrát po třech hodinách...

Za což posílám RT pusu!
    Oholenou!

Mamí, dostanu na Vánoce psa?”
    „Na to zapomeň! Bude kapr jako vždy!”

12. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Pěkné ráno. Další skvělý dárek. :D

13. verinaV

verinaV Zelenáč fóra

Pěkné dopoledne,můžu se zeptat jak se používají kupón na pomocníky.

14. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj verinaV,

jak použít kupóny je popsáno v tomto příspěvku - Pomocníci

15. verinaV

verinaV Zelenáč fóra

• Necituj prosím príspevok, pod ktorý píšeš. Stačí použiť meno. Ďakujem.

16. panzerkoby

panzerkoby Rádoby autor

Ahoj, po dva dny jsem opomněla otevřít kalendář a musela zaplatit 4 floreny, musím uznat, že investice se mi vyplatila, získala jsem 19100 BBZ, což mě hodně překvapilo. Adventní kalendář je letos opravdu štědrý RT moc chválím. :D

17. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Tak u mě teda s kalendářem maxispokojenost :) 21.100 Baha BZ jen tak člověk fakt nenajde, kupóny na pomocníky jakbysmet, a to ostatní je také potřeba :) Jediné, na co já nejedu, jsou ty perníčky, ale zas aspoň budu mít po Vánočním flámu co poslat sousedům. Jelikož mám pekaře hotového na maxi, a čas u výroben nijak moc neřeším, tak se určitě hodí někomu dalšímu :) Každopádně letos pro RT palec nahoru. Každý den se fakt klepu na každý další, a těším se na dárek. Už hodně dlouho jsem z farmy neměla takovou radost:D :D

18. janinka165

janinka165 Znalec fóra

drevenakova -Kino nebude, je to letné kino tak si musíme počkať. Keď sa oteplí vytiahneme deky čo nám utkali ťavy. A aby som nebola mimo tak sa každé ráno teším čo ma čaká za prekvapenie ;)

drevenakova tohle ocenil(a).
  19. sksima

sksima Perspektivní autor

No tie darčeky ma tešia každý deň viac. Veľmi pomocníkov nepoužívam ale zídu sa. :) Uvidíme čo bude zajtra.
    sksima

20. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

• Ak vieš, že si Off Topic nechápem, prečo tak konáš. Dodržuj prosím rozdelenie tém, ďakujem. Tvoj príspevok patrí do vlákna Letní kino
    Holky, tak to mě funguje kino i při adventu teda :) Sice jen jednou (před tím mi šlo třeba 3x za sebou), ale neva. Tak pokaždé, když se přihlásím, tak tam kouknu, a buď jde nebo ne. Ale jde mi každý den :)

Modíku, omlouvám se za off topic, ale musela jsem odpovědět :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.