Adventní kalendář (1.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 28/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lott_lott

lott_lott Stará škola

A co aktivní chudáci jako já, kteří punčochu otevřeli a nic :cry:

2. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

lott_lott to samé co já :D počkáme, až to opraví a dárek nám scriptem na farmu dopraví :)

Kuteno taky ráda myšce věnuju 2x perníčky, o co jde mám jich ve stodole ještě 23, tak mi je tam může přijít vysmejčit. Oni stejně nebyly využitý a už tam tvrdnou.

danda

3. macek

macek Zelenáč fóra

Co se to děje naremcám, a sem rád že něco mám sám nic nadávám,tak sem rád že farma mi aspon kalendář dá,budme rádi že nám aspon něco daj ,natož aby sme si vymýšlely, co chcem nebo nechcem, to se neřeší, a kdo nechce tak at nechá bejt jinak zdravim všechny dobrý lidi kteří sou skromni a sou spokojeni co dostavaj.

4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Tak to nám tá myška uchmatla čo si pochutnáva na tom medovníčku ktorá je na začiatku.Ale rád sa s ňou podelím.

5. Feris1

Feris1 Expert fóra

taktiez perniky nikde ale ako vidim nie som sam alebo nam ich zozrali misky z ulohy vlk od vedla

6. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Také se mi perníky ve stodole neobjevily ani po vypnutí a zapnutí počítače Uvidíme třeba se časem objeví

7. 1597851M

1597851M Perspektivní autor

Dnešní dárek se někde zatoulal.Hledám a hledám a nic.
    Adventní kalendář asi opět nefunguje,ale to přece nevadí....
    Všem hezký den

marcelina0007 a babioli tohle ocenili.
  8. 1wolf999

1wolf999 Perspektivní autor

jj, mě perníčky také nedorazili, cestou se nám rozkutáleli :D

Naposledy upraveno: 5/12/14
  9. veselékopýtko

veselékopýtko Aktivní autor

Ani mně se nepřipsaly perníčky, tak snad to dají do pořádku. Zdá se, že je to u vícero lidiček. Tak počkáme a snad se i dočkáme. Krásný mikulášský den všem ;)

10. MetjůTaj

MetjůTaj Rádoby autor

perníky taky nejsou

11. BlackDragon

BlackDragon Imperátor fóra

Ahoj lidi, perníkový problém je glo, glo, glo, globální, je to nahlášeno k opravě, KLIK. Není tedy třeba hlásit, že se vám nepřipsaly na účet, díky.
    Prima den.

cocrouche62 a zemanka01 tohle ocenili.
  12. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

Prosííím a jak zjistím, že se mi perníky nepřipsaly? Já jich mám ve stodole tolik, že to nejsem schopná poznat xDxDxD

Nějak nechápu tu potřebu opakovat tady stokrát řečené.
    Jen mě mrzí, že jsem si zprávy v technickém všimla až pozdě. Ta honba za "ponožkou", abych za ni náhodou nemusela platit, mě prostě přemohla. :p

Jo a prosíííím jak se šlechtí netopíří? :music:

Musím říct, že letošní grafická změna kalendáře, je sice pěkná snaha, ale ty okýnka v předchozích dvou letech se mi líbila přece jen o kousek víc. A dárečky vždycky potěší.
    Za to se mi ale naopak moc líbí načítací obrázek a okolí herního okna. To považuju za celkem "vymazlený".

P.S.: Dráčku, ta čepička ti FAKT sekne ;)

EDIT: 1wolf999 děkuju moc, ale to bylo myšleno jako vtip :)

Naposledy upraveno: 5/12/14
  13. 1wolf999

1wolf999 Perspektivní autor

• OT-písanie mimo témy.
  14. Simík21

Simík21 Znalec fóra

tahle hra asi ví, že jsem včera mlsala čokoládu, tak mi ty perníky, ač kreslený, radši nechala na indy... xD

zemanka01 a AsDYxC tohle ocenili.
  15. babioli

babioli Osvícený autor

Tak to já ani nevim jestli se připsaly a nebo né. Nekontroluji to, neb jim věřim že dáreček mi dodají tam kam patří.:)

16. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

nenaříkejte...programátoři vše do zítřka opraví, nebojte se, perníčky dostanete....zítra budete moci znovu odkliknout ponožku.... ZA MALÝ FLORENOVÝ POPLATEK...:D;):p....to bude jako kompenzace, dáreček:inlove:

babioli tohle ocenil(a).
  17. muri1970

muri1970 Pisálek fóra

Dobrý den. Otevřela jsem dnes adventní kalendář, klikla jsem na 5. Nedostala jsem však perníky.... kde je chyba? Muri1970

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Vzhledem k posledním událostem na farmě si myslím , že ty perníčky jsou stejně jedovatý! xD

19. BlackDragon

BlackDragon Imperátor fóra

muri1970
    ahoj, zkus se podívat přesně šest příspěvků nad ten tvůj, tam najdeš odpověď .-)

P.S. čepice mi sice sluší, ale nevešly se do ní uši

20. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Ahoj BlackDragon...:)
    vždy mě rozesměješ, nevím jak to chlape děláš, ale musíš mít hodně humoru v rukávu...:D Jen tak dál, smích je nejlepší lék na všechno...

Vy, co nemáte perníčky...šup do kuchyně a začít je péct. Receptů je na netu hafo. Jistě jich budete mít více než jenom dva kusy a k dnešnímu svátku sv.Mikuláše udělají radost všem vašim blízkým.
    Přeji všem hezký den a ať se dětičky moc nebojí čerta.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.