Adventní kalendář (1.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 28/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Strouhanka-

-Strouhanka- Rádoby autor

konecne inovace 2FL za zmeskani... neni to malo???? tak hura pro kartu supky pro floreny.. xD pod stromecek si nadelime fazoli.. treba nam vyklici a bude mit stonku nespocetne

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  2. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

na zajtra tipujem super krmivo ;)
    ale tiez sa mi nepaci,ze kto si neotvori svoju ponozku a bude chciet premiu ,bude si musiet zaplat florenmi,zda sa mi to nefer
    napr.:hrac bude v nemocnici,bude po operacii,urcite sa mu nebude chciet otvarat ponozka,takze ak bude chciet premiu=zaplat
    alebo ako pisala janina-nebude elektrika,hrac musi ist do poobednej,dochadza neskoro v noci alebo aj po polnoci=musi platit
    je to na zamyslenie s tymi florenmi
    a hra BOLA urcena aj pre deti,odkial maju brat real na floreny?kino nefunguje vzdy :mad:
    blizia sa vianoce,sviatky pokoja ale pre mnohych zavislakov na hre[napr. ako ja] to budu nervy :),ale ja nervak nie som,ja som baranok a obcas casovana bomba,ale to je tak raz za rok :D

slootr toto je napisane v ofiku :

Každý den můžete nahlédnout do jedné punčochy, ve které najdete dáreček. Pokud náhodou některý den zapomenete, můžete dárek získat za drobný florenový poplatek, dokud bude adventní kalendář přístupný. Z tohoto důvodu bude kalendář dostupný až do 27.12., přestože obsahuje pouze 24 punčoch.
    [​IMG]Celkem nás tedy čeká 24 dárků (všichni hráči dostanou stejné) a k tomu navíc několik překvapení. V případě, že si vyzvednete všechny dárky v jednotlivých řadách punčoch (bez ohledu na to jestli průběžně každý den nebo si některý dárek dokoupíte dodatečně za Floreny), každý šestý den obdržíte kromě běžného dárku ještě jeden bonusový. To znamená, že 6., 12. a 18. den získáte dárky dva. Pokud vám bude některý dárek chybět, tak v dané řadě punčoch získáte šestý den pouze běžný dárek. Pokud si vyzvednete všechny dárky z punčoch 1 - 23, získáte 24. den hned tři dárky - běžný, bonusový a ještě jeden navíc pro radost:
    Řada na magickém stonku
    Kouzelná moc: co 24 hod. jednorázový bonus 30x váš level BZ

Naposledy upraveno: 2/12/14
    SelkaJarus70 a kometak96 tohle ocenili.
  3. slootr

slootr Baron fóra

Prosimvas, kde jste přišli na ty 2 FL za ponožku? Poslední (velmi aktuální) oznámení v ofiku je, že ponožky zatím nevisí...

Edit alexandrakerulova00: Jasně, je tam napsáno drobný poplatek, ale odkud víme, že jsou to zrovna 2 Fl? TO nemůžu najít.

Naposledy upraveno: 2/12/14
    alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  4. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Slootr - neumím dávat odkazy - třeba příspěvek č. 167 téhle diskuze

5. slootr

slootr Baron fóra

Petka03: Ahá, takže osobní zkušenost hráčů. Proč jsem se jen jal to usilovně hledat po všech čertech, neb mě hlupáčka napadlo, že se nám to někdo někde obtěžoval sdělit. Podobně jako že ponožky už visí. Ale možná je to ofiko záměr, někteří mu slepě věří, do prádelníku nejdou, Floreny se kutálí...

podotýkám že to je jen spekulace, prostě to, co mě z daného stavu vyplývá jako možné vysvětlení, jiné by bylo, že si aktuální info v ofiku nezasloužíme, páč zlobíme :)

6. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

slootr,ja som to tiez nasla v troch prispevkoch od hracov,prispevok 164,167 a 168

kometak96 tohle ocenil(a).
  7. -Strouhanka-

-Strouhanka- Rádoby autor

..je docela zvláštní, se ještě k tomu "vyděračství" RT dočíst, že někteří ani ponožky neměli... každopádně tato hra mě vždy něčím překvapí a teď se už můžeme těšit na "kompenzaci" ..třeba to bude úkol "dodej 10ks salátu a odměna bude 365 fl "
    ted trošku vážněji.. myslíte , že bude alespoň v jedné fusině 1 floren ???

8. 7mesicek1

7mesicek1 Zelenáč fóra

No já si můžu jen postěžovat. První den mi dopoledne kalendář nefungoval a odpoledne nám vypadla díky námraze elektřina až do druhého dne. Takže jsem musela zaplatit své dva poslední floreny za otevření té první punčochy, aby mi nechyběla pro otevření extra dárku. Nebylo by možné aspoň českým a moravským hráčům nějak kompenzovat to, že si vlastně často nemohli v pondělí dárek vyzvednout ne svou vlastní vinou? Kdyby to fungovalo RT hned od začátku dne, tak jsem to mohla otevřít dřív, než přišla kalamita.
    :( :( :(

skalara.v a babioli tohle ocenili.
  9. LukasBonni3

LukasBonni3 Pisálek fóra

No tak ti se dneska v RT ale "práskli" přes kapsu. 2x kupón na 1 hodinu pomocníků. Fakt se nepředali. No to asi aby se nám nezkrátily žíly při tolika hodinách odpočinku od farmářské práce, že?
    :eek:

10. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak dnešní kupóny chválím :). Když nebudu mít kombajn, tak tyto pomocníky určitě použiji, takže super ;). Určitě lepší než včerejších 9500 kr :music:.

11. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

kupóny na jednu hodinu jsou super, škoda že se nedají ještě koupit v nákupním košíku

12. Verense

Verense Stálice fóra

Kupóny na pomocníky jsou fajn - hlavně pro nás, co sklízí převážně růčo, takže já jsem ráda za každý. Mimochodem - co tipujete na ty bonusové dárky?

13. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Také chválím i já...
    Kombajn se hodí každému...

Verense: Tipuji mrkvošku! Né... dělám si srandu.:D
    Že by milion krejcarů ?
    No to ne! Peníze kazí lidi!
    Tak že ještě jeden tip: bude to kombajn na 48. hodin a k tomu něco dobrého na zub či nálepka.

14. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Verense:

tak já tipuju, že jeden z těch bonus dárků by mohl být Kouzelný stromek. Z tajemnic ho stáhli, a hodně lidí po něm brečelo, tak bych se nedivila, kdyby ho tam šoupli :) Jinak pokud koukám moc vysoko, a nebude stromek, tak ale myslím, že tam bude tajemná sazenice na farmu, další týden na Baha, a další týden tajemná stáj, pak by mohlo být třeba 10 florenů :) No, nechám se překvapit, docela RT věřím, že nezklamou :)

Verense, hroudov a Iwuska tohle ocenili.
  15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Kouzelný stromek by se hodil nebo takový XXL cukroušek, ten by byl taky dobrý, vždyť na to cukroví toho cukru padne dost!!! Budu se těšit a uvidíme, jak se RT vytáhne!!!;)

Verense tohle ocenil(a).
  16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

kouzelných stromků není nikdy dost :p hlavně když nejdou posílat v O+D .... a co tak extra kouzelný stromeček - dárky na přání :)
    tak další ponožka do zásoby ..... doufám, že se nic nepokazí a dvanáct párů teplých ponožeček se vždycky hodí xD .... těším se na první bonus dárek ... věřím, že se RT tentokrát vytáhne ;)

zemanka01, Verense a hroudov tohle ocenili.
  17. hroudov

hroudov Vévoda fóra

ahoj, myslím si, že by adventní kalendář mohl být docela fajn, a jako extra dárek bych brala florenovník ( docela by bodl), protože kino nějak moc nefunguje, některý den mohu shlédnout 2 filmy a někdy nic,( já si měním body za floreny), tak budu držet palce a těšit se na odměny :)

Verense tohle ocenil(a).
  18. timama

timama Zelenáč fóra

• Odstránený náznak vulgarity.Prečítaj si prosím pravidlá fóra a dodržuj ich.Ďakujem
    Mě vcelku naštvali. První den to nefungovalo, včera jsem to nestihla a ve slepé víře, že si to dneska vyzvednu. Tak nic ty 2 floreny teda 4 nemám. A kino mě **** už snad 4 měsíce tam nic není nebo aspoň u mě. Fakt super. Ale jinak se těším co budou za dárčky snad se shodí. PS: jednou darovaný dárek by se neměl později při zmeškání prodávat. To mi příjde sprostý.

Naposledy upraveno moderátorem: 3/12/14
    skalara.v, michalka59 a evainfo tohle ocenili.
  19. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Ať je to cokoli, hlavně ne ty vystříhovánky...:music:

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

no je těžké číst tyto názory :oops: dárky jsou dárky, ale pokud ho někde - či u někoho mám, tak si ho budu chtít vyzvednout :p ..... RT to zřejmě bere i tak, že někdo sem jde za několik dní a někdo každý den ... no dárky si zaslouží vždy ten zodpovědnější farmář ... adventní kalendář jsou dárky a když nemám na ně čas 8) no ... právě den při zahájení akce mi v práci vypověděl net - elektrika -(zamrzlý či co),
    ale od rána jsem všechno sledovala a první jsem hned odklikla dáreček ..... pak proud nešel až do druhého dne :wuerg:... no měla jsem štěstí a dáreček vyzvedla :) ... kdyby ne, tak si ho odkoupím ... co se dá dělat? :oops: .... jen, že se to neděje často, když nemohu na chviličku navštívit svoji farmičku ...... klik - vezmu dárek - klik a jsem pryč xD ....to ale neznamená, že neberu názory na byznys této hry ... je to tak a s tím nic nenaděláme, ale mi za ty roky hooodně přirostla k srdci :p ... moje děti mi říkají "mamča závislák" :)

skalara.v, babioli a zemanka01 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.