7denní Halloween (26.10. - 1.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 23/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

[QUOTE="]
    sleduj kino, občas funguje a floreny naškudlíš!!!!!!!!!!!!!!!!

1robinsonka1 a evainfo tohle ocenili.
  2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Predpokladam (zajiste chybne), ze uz se nikdo nezepta na dnesni dyni a pristoupim k vyhodnoceni (testu inteligence?):

Od prvniho ofi. upozorneni na chybu a jeji reseni dandou-vnovis v tomto tematu na str. 10, do prvniho oznameni o oprave chyby na str. 22 jsem napocitala 82 prispevku tykajicich se bud: dotazu/sdeleni na neotevreni dyne nebo otevreni za floreny, sdeleni typu "uz z nas zase tahaji penize" a podobnych nesmyslu.
    V prubehu stran 10-22 diskuze se moderatori min. 9x neuspesne snazili zabranit davovemu silenstvi, lec marne.

Cesky narode, kam to spejes!

PS: Druid.Panoramix necht se pri pristi OaD prihlasi o vyhru ;)

Naposledy upraveno: 27/10/15
  3. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobré dopoledne všem,
    tedy to je zpráviček kvůli lidské blbosti a neochotě číst, hezky jsem se pobavil :D. Dovolím si reagovat na některé příspěvky-byl jsem zde ráno ve 4,20 a ještě před kávičkou, takže skoro zombie, ale již bylo v technické sekci uvedeno od Dandy, že jest problém se druhou dýní! Stačilo pouze 2x kliknout a hned byla správná informace-RÁNO se bude řešit-není tady nepřetržitý provoz-tak snad se může pár hodin počkat! Takže všem kteří psali, že jest problém z dýní, bych já osobně dal trest za spam fóra, aby příště nejdříve četli. Obdivuji módíky, že na tohle mají nervy, tak vydržte-snad nebude hůř. Takže prosím, vy všichni ostatní kteří jste psali o 2 dýni, použijte příště kouzelné tlačítko HLEDAT a nebo hned jděte do technické sekce, většinou je již záznam-módíci pracují ohledně závad velmi rychle, za mne pochvala a hlubokosklon. Ohledně kalendáře halloweenu jsem byl mile překvapen, hlavně tou odměnou co bude na konci. Jen tak dál co se týče odměn. Jinak všem hezký den a i příjemnou hru .

4. mrkvička_chlupatá

mrkvička_chlupatá Rádoby autor

Ano už dlouho jsem se tak nenasmála. To nemá chybu on je snad někdo navádí:cry::cry:

marcelina0007, evainfo a elbedna tohle ocenili.
  5. Jituschka1974

Jituschka1974 Zelenáč fóra

Ahoj, chtěla bych se zeptat,proč se mi u dýně č.2 objevuje, že jsem přišla pozdě a otevřít mohu jen za floreny. Dnes je 27.10, tak nechápu.... Díky za odpověď. Jituschka1974

26.10.
    27.10.
    28.10.
    1-4
    29.10.
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG]????
    30.10.
    31.10.
    1.11.
    5-7
    1-7
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    ?????
    [/QUOTE]

6. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Jituschka1974,

bola to hlásená globálna chyba, ktorá už je opravená. Obnov si prosím hru a pozri tam znova.
    Peknú hru

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Však niektorí ani nečítajú čo moderátori píšu.Keď ešte pod ich príspevok sa na to spýtajú prečo im to nejde.Môžu to napísať cez celý monitor aj tak sa na to budú pýtať donekonečna.Tu je to ako v nekonečnom príbehu:D:D.

Naposledy upraveno: 27/10/15
  8. mrkvička_chlupatá

mrkvička_chlupatá Rádoby autor

Mám dotaz z trochu jiného soudku, zmizel mi hezký halloweenský rámeček. Už se opět koukám na téměř letní louku. Mám problém jenom já?

evainfo tohle ocenil(a).
  9. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) nemáš, taky mi zmizel ...

evainfo tohle ocenil(a).
  10. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

A to píšeš ten příspěvek od půlnoci??? Není snad takový problém si přečíst stranu či dvě před, už to tam v té době bylo, pokud ovšem nepíšeš příspěvek několik hodin :p

11. helca16113

helca16113 Aktivní autor

mě dnes ráno nešla otevřít dýně,musela jsem si jí koupit za 10F jak je to možné?? a byla to dýně dnešní

1robinsonka1 tohle ocenil(a).
  12. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Ty to holka nějak žereš. Já to bral jako príma zábavu, viz. příspěvky "bbowlinga"xD Být tebou, nechám hlasovat o selekci hráčů, kteří měli dotaz k dnešnímu selháníxD Vcelku nechápu, když tě to tak vytáčí, proč se sem chodíš vůbec rozčilovat?xDxDxD

1robinsonka1, evainfo a Jarda_Jágr tohle ocenili.
  13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Já si myslím že podobná akce i s drobnejma chybama by se měla objevovat každej měsíc,abychom nezakrněli! Když všechno šlape tak jak má, je na fóru pěkná nuda!xD
    S napětím očekávám co bude s dýní č.3!

14. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

helca16113 rychle si přečti pár příspěvků nad tím tvým a ten svůj pak hned vymaž, nebo tě tu budou mít za truhlíka !

15. Scorpion1211

Scorpion1211 Zelenáč fóra

Dobrý den, dárky super,ale včera mi vůbec nešel vyzvednout dárek z druhé dýně a dnes ho můžu mít jen za floreny,tak tomu nerozumím.....jak to teda je?

16. Simík21

Simík21 Znalec fóra

myslím, že za tuto plodnou diskuzi by si zasloužili naši modíci fakt slušnou kompenzaci... :p nejlépe, aby jim každý, co se tu tak duchaplně ptal, poslal aspoň jeden květináč... ;)

17. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Scorpion1211 to bude tím, že druhá dýně se otvírá až dneska. To že to je za florety byla chyba a je už odstraněná, věnovalo se tomu 20stran příspěvků, aktualizuj hru pokud ti to nenaskočilo správně F5 klávesa.

18. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem;) tak nám sem zavítal duch...[​IMG]udělal zmatek.. a zmizel...
    chtěla bych poděkovat modíkům za jejich trpělivost...

19. Scorpion1211

Scorpion1211 Zelenáč fóra

omlouvám se za svůj dotaz,teď jsem přečetla,že nejsem sama,co má problém...jsou tady reakce,že si má člověk projet diskuzi,ale když chodím do práce,nemám čas sedět u počítače a "prolouskávat" diskuze......

20. Jarda_Jágr

Jarda_Jágr Pisálek fóra

Dal jsem se do čtení všech těch vtipných příspěvků a přišel jsem pozdě na trénink, takže mě to stálo tři litry -.- Co je proti tomu 10 Fl. Nakonec z dýně vypadlo pár hrobních květináčů, které myslím ani nepoužiji, ale nechám si na památku na tuhle pěknou diskuzi.
    Dárků není nikdy dost, takže akci i s tou dnešní drobnou chybou chválím.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.