7denní Halloween (26.10. - 1.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 23/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

schválně ...do kolika sekund se další zeptá buď na dýni nebo na ty floreny??xD

kaolín, ty jsi to vystihl....super

2. ElenkaVerunka

ElenkaVerunka Zelenáč fóra

Ahojky, prosím proč mi nejde otevřít dýně II. Chtějí 10 florenů.

3. lustr2

lustr2 Pisálek fóra

Uz to jde!!!! Opraveno. Restartujte!

mousicka tohle ocenil(a).
  4. andrejkaburianova

andrejkaburianova Pisálek fóra

Co mám dělat když mi to dnes tu druhou dýni nechce otevřít jen za 10fl což jsem nepropásla,dnes se otevírá druhá,tak proč to chce floreny??Někde se musela stát chyba,pomůže někdo

5. Foxík25

Foxík25 Aktivní autor

Já už ji otevřela,musela jsem aktualizovat hru.

6. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

už to je opraveno, klikněte na F5 klávesu a bude to OK.

7. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Furt lepší týpek než kdyby se ti takhle brzy ráno u dveří zjevila tchýně, tlustá jak dýně .... :);)

8. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Teď zase bude 200 příspěvků, že už jde dýně otevřít xDxD Já to tady vážně miluju.

9. PeS

PeS Pisálek fóra

Že by druhé kolo soutěže, komu už dýně otevřít jde a komu ne? ;)
    Jak píšu ve vedlejším vláknu, posílám modíkům čokoládu na pevné nervy. A všem ostatním hezký den.

mendalam2, jitunka1444 a marcelina0007 tohle ocenili.
  10. Přemulka

Přemulka Pisálek fóra

• Nepíš prosím viac príspevkov pod sebou. Ak chceš niečo dopísať, použi u svojho príspevku volbu upraviť. Ďakujem
    taky bych velice uvítala, kdyby se tyto zprávy objevovaly hned na prvním místě v tabuli, která vyskakuje při každém přihlášení a jen mě nabádá, abych něco koupila. Ta tabule je snad pro nás a tudíž musím na ní vidět, co mě čeká.Ale ne, co bych od nich mohla čekat, stejně brzy skončí, tolik chyb a *** tu nikdy nebylo, a ještě jsme peskováni zato, že nečteme všechno, nesedím tu od rána do večera, počítám s tím, že mě na to obrovská tabule upozorní, a jestli ne, tak at jí na mé farmě vypnou, moc dobře ví, že jsem hráč zdarma, a proto vidím jen kup si, ostatní si samozřejně musím vyklikat sama.

to vykřížkované je slovo ***, neboli bota, chjo

Naposledy upraveno moderátorem: 27/10/15
  11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já si otevřela fórum až kolem 10hod. - představte si, nešla mi otevřít druhá dýně, nestalo se vám to někomu taky xD - a byla jsem fakt překvapená, že jsem přošvihla tolik stránek. Já bloud totiž nejprve skákla do sekce Technická oznámení, takže do dikuze ke hře jsem už vstupovala poučená.
    Tedy ale musím říct, že nejdřív mě to pobavilo, po pár stránkách už jsem se pochechtávala a v tom úseku, kde modíci odpovídají přibližně ob jeden dotaz, už jsem se smála tak, že mi tekly slzy.xDxDxD
    Tohle mi určitě prodloužilo život alespoň o rok, takže díky všem, kdo se zapojili xD

12. mousicka

mousicka Guest

Ahoj melon1,

nič, chyba je už opravená, stačí obnoviť hru.
    Peknú hru

evainfo tohle ocenil(a).
  13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jeden menší zádrhel a všichni se z toho mohou ......potentovat! Přál bych zdejším hráčům hrát někdy před 4 léty,to byl teprve masakr! Hlavně věčná udržba ,která neměla konce!
    Ještěže je těch dýní jenom 7 ,jinak by diskuze měla po dobu konání akce minimálně 1500 stran!o_O

14. nikita080789

nikita080789 Zelenáč fóra

Ahojte, to že nastal problém s otevřením 2. dýně a mám mít 10 Fl, které se sice neodečtou je super, Ale co když někdo nemá ani ty florenty, to zbytečně přijde o dárek?!!!

15. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Nu to je dobře, že ji opravili. Já jsem ráno po zkušennostech s Letním kalendářem, kdy mi (tehdy neoprávněně) unikl jeden dárek, ač jsem ho určitě stiskl a otevřel, tzv. "vyměkl" a ještě před přečtením info na fóru raději dárek za floreny odemkl. A jak jsem byl rozespalý, ani jsem si nevšiml, zda se mi floreny odečetly nebo ne... Předpokládám ale, že o tom RT bude mít někde záznamy (když v létě dle jejich záznamů jsem dárek neodklikl) a hráčům, kteří nevydrželi a odemkli tykev za floreny, případné utracené floreny vrátí. Ale kdo ví?

k.vitek a evainfo tohle ocenili.
  16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD dobré dopoledne, máte chodit spát před půlnocí a do hry se přihlašovat po opravě nočních chyb ...

nikita080789 - hned kousek nad tebou je několikrát uvedeno, že chyba je opravená, tak nepanikař, po mě to žádné floreny nechtělo

17. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Bože, jsi-li jaký, děkuji ti za dnešní ráno. Byl jsem dnes ráno na chirurgii. Dověděl jsem se, že půjdu na operaci a mírně zdecimován, jsem šel domů. Doma sklízím farmu a pak jsem si vzpomněl na dýni. Chtěla po mně 10 FL, a já ovšem poučen, skočil jsem na fórum. Tý srandy tady... Fakt mně to povzbudilo na duchu, když už ne na těle. Děkuji všem přispěvatelům za jejich dopísky. Kutílek1929

18. mousicka

mousicka Guest

Ahoj jan.svatek,

obnov si prosím hru a pozri sa znova či ho máš otvorený alebo nie.

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

20. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Taky ty dávné doby pamatuju :-D byl to masakr, tohle občasné škobrtnutí v počátcích jakékoliv akce je slabým odvarem, jsem už poučená a neřeším tak zbrkle proč to nejde, vím, že vždy se vše zavčasu opravilo a pokud ne, tak proběhla hezká odměna/ náplast na bolísku zhrzených hráčů ve formě bonusového kódu :-D Děsivé noci a halloween mě baví pomalu nejvíc.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.