7denní Halloween (26.10. - 1.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 23/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Drahá mischelie, je to takové úsměvné.... hledat na diskuzi, kde se lidé baví o všem možném, to je jako hledat onu pověstnou jehlu v kupce sena a proto doporučuji hledat i jinde - a od toho je tady složka Technická oznámení, kde Admini oznamují, že něco nejde a nefunguje tak, jak má, případně kdy bude ona závada odstraněna a věřím, že i Ty příště budeš hledat tam. Přeji hezký a pohodový den a ničím nepokaženou zábavu při hře.

2. malamatlova

malamatlova Zelenáč fóra

Věnovala jsem tomu těch 10 FL a světe div se - žádný FL nezmizel z mého konta !????

aljanu tohle ocenil(a).
  3. Bizonka68

Bizonka68 Rádoby autor

Promiň ale když jsem to sem psala, nic takového nade mnou nebylo, naskočilo mi to až po odeslání příspěvku. Jak je vidět, problém s dýněmi nemám jenom já...když se o něm ví, bylo by fajn na to hráče upozornit...třeba ve zprávách, které se objevují po zapnutí farmy....

Přemulka a aljanu tohle ocenili.
  4. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Já se jen směju xDxD, lidi čtěte !!! Je to chyba, je to chyba, je to chyba a je nahlášená !!!

5. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Já jsem v pohodě, tady totiž ráno v sedm zvonil jeden týpek, co na tom farmářském videu kreslil dýně a říkal, že budou s jejím otevřením nějaké problémy. Koukala jsem na něj v pyžamu s ospalkama v očích, pes ho vyštěkal a máma mu uvařila kafe. Přišla bych vám to říct dřív, ale hned jak vypadl ještě jsem usnula xD
    Jinak ale tohle tady zase dlouho nebylo, taková plodná diskuze. Někdy se snad člověk i stydí s jakou "partou" lidí tuhle hru hraje o_O

6. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    mýliti se je lidské. Pokud však chybu opraví s jinou chybou tak nevím jak to nazvat slušně. Kdo nemá 10 Fl tak dýni neotevře a nejde zde o ty 3 hrobní květináče, ale o bonus na konci 3 dnů. Takže doufám (protože nejsem první kdo si na toto stěžuje i když mě osobně se to netýká, avšak stěžuji si z principu), že chyba je již opět nahlášena.

7. AničkaP

AničkaP Zelenáč fóra

Proč nejde otevřít druhý dárek na Halloweenu a musím zaplatit 10 fl. Dnes je 27 a nejde to zadarmo otevřít

8. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Přečti si stránky co se tu píše, možná tě to překvapí.

Naposledy upraveno: 27/10/15
    tomokoco, marcelina0007 a Janké861 tohle ocenili.
  9. Albyk

Albyk Perspektivní autor

Zdravím a přeji krásné "dýňové" ráno...
    Původně jsem si chtěla tipnout tal sto, ale to bych moc podcenila Čecháčky :)
    Můj tip je 222
    p.s. žádný chlívek nechci, zajímá mě jen celkový počet lidí co neumí číst :) je zajímavý, že psát umí.....

tomokoco, jitunka1444 a kiki2305 tohle ocenili.
  10. dominik1961

dominik1961 Pisálek fóra

Přesně jak to popsal bropyk, tak tento případ se týkám mě, mám 9 florenů a nutí mě to koupit floreny z důvodu malého konta. Dyně se bez dostatečného konta neotevře. Takže chyba s chybou.

11. Bunny-cz

Bunny-cz Rádoby autor

Floreny nemám dýně mi nejde otevřít,jak tedy mám získat dnešný dárek?

12. zdenka02

zdenka02 Pisálek fóra

dobré ráno tak já zvědavá jsem klikla na plus a napsalo to, že mám doplnit florenové konto a bylo vymalováno tak pevné nervy a hezký den.

13. sasasa

sasasa Stálice fóra

lidi,přestaňte zde zahlcovat vlákno stejnými dotazy. Takováto chyba tu není prvně a vždycky se opravila a nikdo nebyl tratný!!!! Chudáci modíci, co musejí vydržet,když hráči neumí číst.

14. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Tak tomu se tedy říká nezodpovědnost.... týpek k Tobě přijde v 07:00, teď je 10:07 a informace od Tebe až teď. Ale já to chápu, byl to krásný sen a z takových snů se člověk těžko probouzí. Takže týpek přišel na snídani a jak to tak vypadá, tak zůstane i na oběd a možná i na večeři. Inu, někdo má krásný den..... a smysl pro humor. ;);)

15. zelik00

zelik00 Zelenáč fóra

zaujímalo by ma ako je to možné že včera sa mi nedalo otvoriť tekvica písalo mi že je ešte skoro a dnes mi napísalo že je už pozde,musela som si kúpiť za 10fl.čo to má byť zasa chcete vytiahnuť z hráčov iba peniaze

16. mousicka

mousicka Guest

Chyba je globálna a je nahlásená. Prosíme, počkajte kým sa opraví, bude to oznámené v ofi a aj tu. Ak použijete na otvorenie florény, neodčítajú sa vám. Odporúčame neskúšať to ani za florény, po odstránení chyby sa dyňa bude dať otvoriť normálne bez fl.
    Ďakujeme za pochopenie

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tým našich zkušených pracovníků na problému usilovně pracuje!Opravdu je zbytečné zahlcovat zdejší vlákno!:eek:

18. Foxík25

Foxík25 Aktivní autor

A je to :)

marcelina0007 tohle ocenil(a).
  19. Jasanka93

Jasanka93 Pisálek fóra

Ahoj lidi, neví někdo proč dnes nemohu otevřít druhou dýni? Včera ještě otevřít nešla a dnes mi to píše, že tento den už bohužel byl.. A já myslela, že je na 27.10. :-O

20. satelit

satelit Hvězda fóra

xDxDxD Já tedy nevím, ale mě to jde i bez florenů.xDxDxD

Lidéééé čtěte.8)

jandak tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.