7denní Halloween (26.10. - 1.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 23/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mischelie

mischelie Zelenáč fóra

Nevím proč by lidi měli být dementní!!! Ono se těžko něco hledá v 60 listech diskuze!!!! A pokud je to chyba ve hře tak to vývojáři měli oznámit tak aby to bylo pro každého hráček viditelné až bijící do očí !!!!

2. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky, v oznámení je, že když otevřeš dýni za floreny, tak se ti neodečtou, tak jsem to zkusila

A neodečetly se - floreny.

Takže otevřít jdou

Klárka

kutílek1929, aljanu a evainfo tohle ocenili.
  3. Marketa205

Marketa205 Zelenáč fóra

Tato chyba je oznámena v sekci Technická oznámení už od večera,takže stačí koukat :)

4. babicka38

babicka38 Magnát fóra

aha jak čtu tak mě to taky tak nejde hledám od kdy to platí od včera tak chyba musí být jinde jsem ráda že ne u mě , doufejme že to brzo opraví

aljanu tohle ocenil(a).
  5. rampusak

rampusak Veterán fóra

Čauky lidi, bylo by fajn kdyby dýni už každý "odkliknul" a jakože neodkliknul. Mě se to stalo a narážky typy no jo zapomněli a teď se na to vymlouvají...je to fajn když v tom trčíme všichni a každej tak trošku zapomněl, že? Jinak ty 3 květináče co tam kdosi měl mě nějak netankují k tomu abych tahal floreny nebo se považoval za dementa.;)

aljanu tohle ocenil(a).
  6. douda60

douda60 Zelenáč fóra

dobrý den proč mi to dnes píše,že tento den je bohužel už pryč?:(

aljanu tohle ocenil(a).
  7. amazonka22

amazonka22 Zelenáč fóra

Jak je možné, že dnes otvírám druhý den a chce to po mě 10 florenů ?

aljanu tohle ocenil(a).
  8. malamatlova

malamatlova Zelenáč fóra

Nevím, kde je chyba, ale druhá dýně mi nejde otevřít a je u ní nápis: " tento den je bohužel pryč, ale za 10 FL si můžeš tuto dýni koupit a cenu získat". Jak může být pryč, vždyť je úterý??

aljanu tohle ocenil(a).
  9. V-eronika

V-eronika Zelenáč fóra

Ahoj všem,proč mi nejde dneska otevřít druhá dýně?Píše mi,to že tento den je bohužel pryč,ale dneska 27.10 je a nic,díky za odpvěď

aljanu tohle ocenil(a).
  10. Farmermenn

Farmermenn Pisálek fóra

Tak to vypadá, že ten kdo nemá alespoň 10fl tak je dnes (doufám že jen dnes s dočasně) nahranej. Takže lidi....kupujte floreny a pak si můžete zdarma otevřít dnešní dýni:) Že by nová strategie vyvojářů????? :)

11. amazonka22

amazonka22 Zelenáč fóra

je někde napsáno od kolika do kolika hodin lze tykve otevírat ?

12. mousicka

mousicka Guest

Chyba je globálna a je nahlásená. Prosíme, počkajte kým sa opraví, bude to oznámené v ofi a aj tu. Ak použijete na otvorenie florény, neodčítajú sa vám.
    Ďakujeme za pochopenie

13. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

mischelie ...nesouhlasím s tebou

nemusíš číst žádných 60 stránek diskuze, je to několikrát napsané na každé stránce a promiň, už i dementní by si toho všimnul...tohle už není ani pro Chochoulouška...a už to není ani vtipné...když to tu pročítám, tak si říkám, že to snad není možné, aby byli lidi tak blbí...že si dělají jen prdču...šup, neuplyne ani 10 sekund a už je zase dotaz....nejde mi otevřít druhá dýně..co s tím??? To je fakt na palicio_O

14. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Ahoj a jak to mají oznámit? Mají ti snad zazvonit u dveří a osobně ti to říct s přáním hezkého rána? Za to, že 90% hráčů neumí pracovat s forem a neumí číst opravdu nemohou. Pokud nestačí tohle oznámení KLIK. A to není jen u téhle chyby, ale dost často, kdy tu čtu... nevěděl jsem, nebylo napsáno, nikde to není a pod....

15. PomíkTimi

PomíkTimi Rádoby autor

Tady to je jak v mateřské školce :pxD

16. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Tady dny letí hrozně rychle !!!
    Jinak je to chyba a je nahlášená !

17. Bizonka68

Bizonka68 Rádoby autor

Tak nevím, včera jsem si "otevřela" první dýni, dnes jsem chtěla druhou ale bylo u ní napsáno, že jsem ji prošvihla, že si za ní musím zaplatit 10 florenů, abych ji mohla otevřít. Teď tu koukám na fóru, druhá se měla normálně dneska otevírat...zadarmo...tak co dělám špatně??? Musí se otevírat v určitou hodinu nebo co? Nemůžu nikde nic najít.
    Teď se tu stejně s mojí zprávou objevil příspěvek se stejnou chybou...prý je nahlášená...a floreny mi někdo vrátí?????

18. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tak ona sem tam nějaká chyba taky není špatná. Aspoň se jeden dozví podle příspěvků, kolik hraje lidí. Tolik nových tváří .... xDxD

19. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Bizonka68nemusíš nic hledat, stačí si přečíst 1O odpovědí nad tebou

modíci, měli by jste tuhle diskuzi zamknout, protože na některé hráče by nestačilo ani 10 xD:cry:Chocholoušků

Bizonka68...nejde jen o 1Opříspěvků nad tebou...píše se to tu od rána, tudíž to tam bylo když jsi psala nejméně 20x napsané....chce to jen číst a číst

Naposledy upraveno: 27/10/15
    kiki2305, Janké861 a jitunka1444 tohle ocenili.
  20. manka52

manka52 Zelenáč fóra

Děkuji,čím dále krásnější překvapení.Jen mne mrzí proč když jsem dnes klikla na druhý den odměny,tak jsem musela dát 10 florenů,protože jsem pozdě klikla.Proč? je 27.10. a je čas na druhou dýni.Zítra 28.10. bude třetí.Nebo je to jinak? Manka52.

aljanu tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.