7denní Halloween (26.10. - 1.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 23/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jahoda123

jahoda123 Pisálek fóra

Bez florenu to nejde, obávám se, že dnes o dáreček příjdu. Škoda a to jsem se tak těšila. :)

14087 tohle ocenil(a).
  2. prasatko59

prasatko59 Zelenáč fóra

chtěla bych se zeptat , dnes 27.10 jsem si chtěla vyzvednout dárek z dýně a je tu napsáno tento den je bohužel pryč, můžete si tuto dýni koupit za 10 florenů,co je to zase za vylepšení, a kdo my vrátí těch 10 florenů, které jsem odklikla, a to jsem měla takovou radost, že se něco povedlo

jarko2 tohle ocenil(a).
  3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Chyba s dárkem z dýně je globální a je nahlášená. Prosím vyčkejte na opravu.

Není potřeba zde neustále opakovat, že Vám nejde dýně otevřít jinak, než za 10 Fl.

4. prudká

prudká Zelenáč fóra

Ahoj, před chvílí jsem chtěl otevřít dárek dýně II a otevřít nejde.. V textu mi to hlásí, že si mohu koupit za floreny...Proč, když je dnešek určený k otevření tohoto dárku? Díky moc.

5. radkapt

radkapt Zelenáč fóra

ahoj, mám problém. Dýně z dnešního dne mi nejde otevřít. Píše mi to, že čas už vypršel :-(

6. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Tak to už snad není ani normální umíte vůbec číst ? Tolik příspěvků jeden a ten samý, a navíc od modíků vyjádření a ještě je vám to málo :mad:

7. cassandravega

cassandravega Perspektivní autor

Chyba s dýní pomohla odhalit zásadní problém českého školství... Školy evidentně učí žáky pouze psát, nikolivěk číst. Že žáky neučí PŘEMÝŠLET mě už dlouho nepřekvapuje.
    Pajdo, chce to ještě větší písmo a ještě barevnější - možná to pak zabere ;) :D

8. shadov30

shadov30 Rádoby autor

faj řeší se to číst umím, a kdo my vrátí tech 10 florenů :D, které jsem odbouchla kvůli otevření dýně ? :wuerg:

9. Cira

Cira Zelenáč fóra

já jsem si otevřela dýni za floreny, ale floreny se mi neodečetly. :D

dunlop4 tohle ocenil(a).
  10. Lelloo

Lelloo Zelenáč fóra

Dárek jsem chtěla :p otevřela jsem dýni ale floreny to neodečetlo xD;)

11. zahradkakveta

zahradkakveta Zelenáč fóra

je to super Helloween ale jak je možné dnes je 27. čili 2 dýně a mě se nechce otevřít že už je den prošlý,vždyť je teprve 8.45 ráno to je nějaké divné

12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Často mě rmoutí myšlenka, že pro genialitu existuje hranice, kdežto pro hloupost nikoliv. Alexandre Dumas mladší

13. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

pajda361 přeji ti pevné nervy, protože toto vlákno mi připomíná ranní rozmluvu se synem, který si stále mlel to samé a bylo vlastně jedno, co na to řeknu já, jen s tím rozdílem, že jemu jsou tři roky, věk hráčů už jen podle toho, že umí psát (čtením si nejsem moc jistá :p) by měl být krapet víc.
    Pravda, posledních 7 stran jsem jen prolétla, protože je to stále o tom samém, ale i při zběžném pohledu nešlo přehlédnout několik (stále výraznějších) oznámení, že chyba je nahlášena. Takže ještě jednou pevné nervy a abych nebyla úplně "mimo", těším se na dáreček ;)

mendalam2 a jitunka1444 tohle ocenili.
  14. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Já bych už dával karty ..... 8)

15. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, přátelé Zeleného údolí. Dnes je 27.10.2015 08:42 a tedy logicky jste nepromeškali otevření své druhé dýně v 7-denní Halloweenské akci a tak v klidu vyčkejte až to RT opraví, Board Admin to již vyhlásil jak tady, tak i v Technických oznámeních. Takže není nutné investovat floreny, protože dnes více kdy jindy platí ono okřídlené"Nemyslíš - zaplatíš". V klidu vyčkejte oznámení o tom, že globální závada je odstraněna ( protože doopravdy závada není na Vašem počítači - takže není třeba ani restart či smazání cookies) a budete moci opět nerušeně hrát svoji oblíbenou farmičku. Přeji hezký, ničím nerušený den.

16. sousedka

sousedka Zelenáč fóra

Děsivá louka super,jen nějak nerozumím těm dárečkům : včera 26.10. jsem otevřela první,během dne žádný další otevřít nešel a teď 27.10. mi to hned po ránu píše ouha pozdě prý si kup dáreček za 10 florenů tak nevím jak to teda je???? :sleepy:

17. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

A nedají si říct a nedají si říct.....:music::music:

jitunka1444 a ldivacka tohle ocenili.
  18. -mišička1981-

-mišička1981- Zelenáč fóra

ahoj, dneska mi nejde dýně, vám jo?

19. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

Ahoj, tak po přečtení dnešních příspěvků mě napadá jak to bylo opravdu v té poslední dárečkové akci(už nevím jak se jmenovala, ale na stonku je napsáno letní soutěž), kde byl na konci stonek s odměnou 10 000 BBz po 12 hodinách, taky spousta lidí psala, že denní dáreček otevřela a na druhý den zjistili, že otevřený nezůstal. Nevím, nebylo taky zrovna druhý den?

20. mrkvička_chlupatá

mrkvička_chlupatá Rádoby autor

Co k tomu dodat? Taky jim to nezávidím. Občas se chováme jako stádo jehňat, jedno zabečí a ostatní se umí jenom přidat. Tak držím palce moderátorům, ať jim z toho nepraskne monitor.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.