7denní Halloween (26.10. - 1.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 23/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Elišečka

Elišečka Zelenáč fóra

Dárky super, ale hned dnes se vyskytl problém, chtěla jsem otevřít 2. dýni a píše mi to, že pozdě (což by neměla být pravda, když se včera otevírala 1. dýně). Co s tím? Proč mi nejde otevřít?

wenda114 tohle ocenil(a).
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak to je fakt masakr!Asi jsem se těšil až moc!xD
    Myslím si že to udělali úmyslně,se spoustou lidí by to ihned po půlnoci po otevření dýně seklo,takhle jsou již nato částečně připraveni:eek:

k.vitek, čarodějka007 a maja.rada tohle ocenili.
  3. Oslinka

Oslinka Zelenáč fóra

taky bych ráda dostala ty zbytečně, byť ve snaze nepromarnit neotevřením dnešní dýně, abych měla připraveno na postupné otevření Všech dýní v řádku, asi je nás takových hráčů víc. Třeba to nějak RT vykompenzuje a navrátí FL, neměla jsem spěchat a bejt hráčskej poctiváček, který se snaží akce plnit celé.
    Jinak tuto akci hodnotím kladně a jako už napsaní jiní, ano, je proč se zase s chutí na farmu vracet a je se na co těšit, jen víc podobných akcí !!! :)))

wenda114 tohle ocenil(a).
  4. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

ahoj první den jsem sklidil dýni 26.10. a další den, dnes , druhou již nemohu den je již pryč,ale 10 fl. to spraví.Co to je??????

5. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

bbowling to nemá chybuxDxDxD

6. Alexandria1

Alexandria1 Aktivní autor

Já tedy nevím, nad čím tak farmáři jásáte ??? Hned druhá dýně se musí koupit ?? Dárky, jsou podle věci darované ! a néé kupované.. Takže jako vždy: kupujte! kupujte.. to je to, oč tu běží.. :mad:

Kuca16 tohle ocenil(a).
  7. Kuca16

Kuca16 Rádoby autor

Tak koukám, že nejsem jediná komu se dýně neotevřela, já teda zatím 10 fl nedala a počkám si co se z toho vyklube za problém. Koupit ten dárek můžu vždycky.
    :D Tak už vím, že to není chyba na mém přijímači, ale že jde o globální poruchu, však jsem říkala, že počkám a koupit můžu vždy. Takže klídek a žádnou paniku:inlove:

Naposledy upraveno: 27/10/15
    k.vitek a tomokoco tohle ocenili.
  8. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

tohle taky nemá chybu.....xDxDxD

maja.rada tohle ocenil(a).
  9. zdenass

zdenass Perspektivní autor

Ahoj,také mi to píše že dnešní dýni si už nemůžu vyzvednout a to je 8 hodin ráno..........tak jsem zvědavá co se s tím provede :sleepy:

10. kaolín11

Oslinka A opravdu se ti těch 10 FL odečetlo?? Já si myslím ,že určitě ne!Hned po půlnoci jsem to zkoušel na čtyřech farmách a kde byl dostatek FL ,dárek se připsal, aniž se jediný floren odečetl! Kde nebyl dostatek FL, nepřičetlo se nic!:eek:

11. radfrk

radfrk Zelenáč fóra

bbowling - asi jim to funguje pouze v Německu, tam ty migranty nutně potřebují

Janina0971, tatkanas1 a sejda621 tohle ocenili.
  12. jiřka*

jiřka* Zelenáč fóra

Nevím co se děje,ale dnes je úterý a já mám napsané,že jsem dárek včas neotevřela,že si ho můžu zakoupit za 10 fl,včera to bylo bez problémů,prosím o radu,děkuji.

13. luckypvp

luckypvp Zelenáč fóra

dej 10FL budou VANOCE;)

matlafous123 tohle ocenil(a).
  14. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Tady je to jak u blbých na dvorku :wuerg: a já tu dýni chci a chci a chci a RT jsou strašní podvodníci :cry::cry::cry:, nepřipíší nám malovaný obrázek, pomooooc ;)

15. uzinek

uzinek Pisálek fóra

Tak jsem teda taky utratila 10 Fl za otevření dýně. hm, napálili stařenku :)

16. patrisie16

patrisie16 Zelenáč fóra

Dneska mi darek nesel otevřít, musela jsem dat deset florenu abych jej dostala.....

17. samec

samec Magnát fóra

Už před půlnocí jste věděli o chybě? To jste nějací proroci?:D A které ráno to opraví?Zítřejší?xD(To už tady neuvádíte),abychom dali opravdu těch 10fl. že jsme se opravdu zpozdili?:D:D

18. kaolín11

Právě jsem znova ověřil, že žádne FL se za otevření dárku neodečítají!!! Již asi po páté! Tak tady nešiřte bludy! Kdo má dostatek FL v klidu dárek otevřete!:eek:

k.vitek, mendalam2 a jitunka1444 tohle ocenili.
  19. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Smarja, uz to tema nekdo uzamknete nebo se dneska umlatim smichy! xD:cry:xD

20. aknelsvo

aknelsvo Rádoby autor

A kdo nemá dostatek fl tak nic?Žádná rada?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.