7denní Halloween (26.10. - 1.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 23/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Jéééé,to jsem se tu dnes nasmála,......to se mi to bude pěkně spinkat - tak dobrou - ať už to opraví, nebo se ty lidi zcvoknou:p

2. vidlak86

vidlak86 Zelenáč fóra

dnes 27.10. jsem si chtěl vybrat darek čislo 2 a hned z rána mi to hlásí,že už dárek není dostupný,že mám zaplatit 10 florenů!!!

3. danuše95

danuše95 Zelenáč fóra

Ahoj Přátelé.Je to všechno hezké a jsem s hrou spokojená.Ale dnešní dárek z kalendáře už ráno o půl sedmé byl zamčený a byl k dostání až za floreny.A měl být od 27.10 k dispozici.Včera první dneska druhý.Tak jak je to možné.????Vysvětlí mi to někdo??Děkuji.A hezkou hru.

4. katulka78

katulka78 Zelenáč fóra

Proč mi to dnešní dýni nabízí za deset florenů?? Včera jsem si vyzvedla první a dnes když chci otevřít druhou tak prý chceš otevřít za 10 florenů??? No nechci, mám nárok zadarmo :)

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

čarodějka007 xD Jj a jak se tu pekne po jednom zvecnuji! To je ale nastenka a jeste s naroky zadarmo! xD
    Pravdu dis - evidentne je nekdo vydlabal a zapomel jim uvnitr rozsvitit...

katulka78 Nebude to tim, ze neumis cist?

EDIT: Vzdavam se! xDxDxD Nekdy se neda jinak, nez lidske hlouposti uhnout, at si jde svou cestou xD

Naposledy upraveno: 27/10/15
  6. martha7070

martha7070 Pisálek fóra

danuše95 vysvětlí ti to nemálo příspěvků nad tvým dotazem.

Také jsem si nejdříve dost nevybíravými slovy vynadala, ale pak jsem četla a věděla, že chyba tentokrát není na mé straně :music:

7. zubrna

zubrna Zelenáč fóra

Tak nevím, dnes je 27.10., druhý den, chci si tudíž otevřít druhou dýni a nic - tvrdí mi, že je tento den už pryč a ať si pěkně zaplatím 10 Fl. Copak je to?

8. DivasPopi

DivasPopi Pisálek fóra

Tak tuhle práci modíkům vůbec nezávidím .... Mě hned bylo jasné, že když každý cca pátý příspěvek o tom není, takže bude chyba globální a ne jen u mě (jen jsem přehlídla, že vyjádření už je) :) Přeji pevné nervy!

9. LOKETINOV

LOKETINOV Aktivní autor

Nádhera číst všechny příspěvky všech těch línejch lidí, co na fóru nehledá, ale hned si jdou stěžovat :D

10. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

matlafous123 jenže tyhle duté dýně bych se bála otevřít, cože tam najdu....podle úchvatných příspěvků v těch dýních nebude ani malinké světýlko ;)

11. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

jsem na tom stejně, a já koza to teda otevřela za těch deset florenů, protože jsem si myslela že jsem to fakt prošvihla, no jo to jsou ty směny.
    chci zpět svých deset florenů.

12. JORDYNKA

JORDYNKA Pisálek fóra

Ahoj, chtěla jsem si dnes otevřít druhou dýni a je tam modré plus - musím si dýni koupit, že tento den je už pryč. Co s tím?
    Díky za odpověď.
    Jordynka

13. Mísankov

Mísankov Rádoby autor

Hezké ráno,chybka se vloudila,to musí být jasný,nevím co spousta lidí stresuje ptá se na jedno a to samé,snad by bylo dobré,si napřed přečíst pár příspěvků nad sebou,jinak přeji hezkou hru..

DivasPopi tohle ocenil(a).
  14. muri1970

muri1970 Pisálek fóra

Ahojky. Je to úžasná věc. Dnes jsem klikla na druhou dýni a hlasí mi to, že je pozdě a chce to po mě 10 florenů... nechápu.
    muri1970

15. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tu druhou dýni otevírat nebudu. Na cizích fórech píší, že po otevření z ní vypadne jeden migrant a hráč se musí o něj postarat ....:eek:

16. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Chyba je globální je nahlášená. Prosím vyčkejte na opravu.

17. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Klídek lidi, oni ten dárek uvedou do původního stavu a ještě dostanete kompenzaci. Mě spíš fascinuje, jak tržně RT pracuje....Není to zase tak dávno, co za otevření zapomenutého dárku chtěl 2 floreny. Pětinásobek je slušná inflacexD

18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

bbowling xDxDxDxD Dobre ty! Jeee, tady je dneska sranda xD

Modici, nebylo by lepsi tohle tema docasne uzamknout, nez z toho zacnete tahat nohu? ;)

19. šmoulinka67

šmoulinka67 Zelenáč fóra

Dobré ráno, tak nevím kde je chyba ale chtěla jsem dnes otevřít dáreček číslo 2 a napsalo mi to že už je pryč a že si ho můžu koupit za 10 florenů,sice jsem si ho koupila, ale mrzelo mě to. :(

20. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Naposledy upraveno: 27/10/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.