7denní Halloween (26.10. - 1.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 23/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. minoedo1964

minoedo1964 Zelenáč fóra

Ahoj dnes je 27.10 chcem otvorit druhy darcek ale odkazuje mi ze sauz neda otvorit iba za 10 florenov je to chyba alebo to ma tak byt dakujem

babako tohle ocenil(a).
  2. PiYtluska

PiYtluska Zelenáč fóra

Tak jsem si chtěla vyzvednout druhou dýni, která má být zralá dnes a musím si ji koupit za deset florenů, navíc to píše, že jsem přišla pozdě.. Ale zralá má být dnes 27.10. Chci se zeptat , kde je chyba???

babako tohle ocenil(a).
  3. Opicka88

Opicka88 Zelenáč fóra

Nápodobně, taky mi nejde dýně otevřít. Ach jo, tolik sem se těšila na dárečky a zase nám je nějakej šotek ukradl :cry:

babako tohle ocenil(a).
  4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Patrně nám chtějí naznačit, jaké sankce nás čekají, když neotevřeme dýni včas.... (a taky chtějí vědět, kolik závisláků čeká na minutu po půlnoci, aby si hned mohli stěžovat). :D

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Musíte počkat, lidičky! Chyba je nahlášena a bude opravena. Pajda to píše na předešlé stránce ;)

6. kelly.macek

kelly.macek Pisálek fóra

Tak jsem zmatená, ráno otevřu kalendář a pod druhou dýní mám plus a popisek, že tento den je bohužel pryč, ale můžu si ho dokoupit za 10 florenů. Zkusmo ťuknu na dýni č. 3 a tam je popisek, že bude zralá až třetí den a mám se vrátit později. Netušila jsem, že mezi druhým a třetím dnem je ještě další den bez dýně!!! A to je teprve před půl pátou ráno. Klára

nanyblacks a babako tohle ocenili.
  7. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

ahojte,,Taký strašidelný darček ,,tekvica za 10fl,,,kiež by mi dali platený deň voľna v práci len tak pre radosť xD
    Hádam sa to napraví kým prídem z práce...

evainfo, nanyblacks a babako tohle ocenili.
  8. karolinka.kaja

karolinka.kaja Pisálek fóra

Koukám,že v tom nejsem sama. Jen nechápu v kolik hodin podle RT začíná nový den, protože o tom věděli podle odpovědi modíka už včera v 11.20. Doufám, že se zase nebudeme muset o druhou dýni hádat. Kája

babako a burds tohle ocenili.
  9. bubujaja

bubujaja Rádoby autor

26, jsem otevřela první dýni a dostala první dáreček. Dnes 27. to je druhý den,mi nabízí druhou dýni koupit za 10 florenů.Asi vše zadarmo nebude.

babako tohle ocenil(a).
  10. stepankas

stepankas Perspektivní autor

Tak nějk je mi Varuna a spol. líto, konečně se, jak to vypadalo, odrazili ode dna - a zas budou kompenzovat jak divoký.

evainfo, nanyblacks a babako tohle ocenili.
  11. vrankaJ

vrankaJ Rádoby autor

Dnes je 27.10. a nejde mi otvorit druhy darcek :-(
    Je tam + a vraj si to mam kupit za 10 F :-(
    vrankaJ

babako tohle ocenil(a).
  12. babako

babako Expert fóra

;):),krásné ráno farmáři,taky mě překvapila otvíračka za floreny,utřu slzičky a počkáme na rezimé.. Hezkou hru a hezký den..

13. lololo560

lololo560 Zelenáč fóra

No, pokud to neopraví, rád bych si ho dokoupil i za ty floreny, ale nemám jich 10 a kupovat je nechce. Jak mám postupovat. Podle popisů přitom asi ve skutečnosti k odečtu florenů nedojde. Jenže musí mít hráč aspoň těch 10 florenů a to nemám. Asi nás chtějí přinutit nakupovat floreny, které se pak ale neodečtou - taky zajímavá metoda, jak přijít k fufníkům, milý RT!!!

evainfo a babako tohle ocenili.
  14. dadula4

dadula4 Pisálek fóra

Jsem na to stejně,chce to po mně 10 florenu,to si snád dělají srandu?Pokud jsem to pochopila dobře tak každý den jedna dýňa se má otevřít jak to muže psát že to nejde,když 27 začíná 00:00 a končí 24:00?????

babako tohle ocenil(a).
  15. mamina32

mamina32 Zelenáč fóra

prosím,jak to,že mi nejde dáreček otevřít????Jednička včera v poho a vojku mě nechce dát lumpík jeden......

16. nezi1

nezi1 Pisálek fóra

Ahoj, připadá mi,že dárek dostanem jen od dýně co má lístek.Ty ostatní si budeme muset dokoupit.

17. .hrach.

.hrach. Pisálek fóra

Asi skúšajú koľkí hráči sme schopní za takú vec zaplatiť 10 fl.ak budú kupovať za toľko na budúce budú chcieť za to viac.Iné v tom nevidím.

18. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Prosím o vysvětlení...26.jsem vyzvedla první dýni.Dnes 27.v 5h ráno jsem se snažila vyzvednout druhou dýni, ale nahlásilo mi to, že tento den je pryč a nemůžu už dýni vyzvednout. Chtěla jsem tedy vzít třetí dýni, ale ta dnes není ještě zralá...Tak jak?????? Díky za radu...

19. tralalinka

tralalinka Zelenáč fóra

Ani mne sa nedá otvoriť druhá tekvica. Prečo????

20. svj1

svj1 Pisálek fóra

tak jsem právě utratil 10Fl protože tady běží čas rychleji.

maja.rada tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.