Život je piknik! (23.8. - 29.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 22/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Levlef

Levlef Baron fóra

Babička - kousek výše v debatě :)

2. LOKETINOV

LOKETINOV Aktivní autor

Ahoj lidi, tak zatím mám 181 košů snad to půjde tímhle tempem i dál :D

3. kamzyík

kamzyík Rádoby autor

Zdravím všechny farmáře. Tak akce se zatím vyvíjí dobře po první sklizni základních stromů vypadlo 198 padátek což je slušný. Bazalka a pažitka roste, jenom mě u té bazalky zaujala barva pokud vím tak bazalka je světle zelená a ne modrá ... no asi udělali soudruzi v NDR někde chybu ;). Jinak akci chválím, počty padátek a akčního nejsou zas tak přemrštěné jako u jiných akcí a odměny jsou taky slušné takže za mě dobrý. Všem kteří akci dělají přeji hodně štěstí a zdárné dokončení. :);)

4. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Casey - Já to tušila, že ty se přijdeš vytáhnout jak žvejkačka xD Nejraději bych ti na to řekla...nes.r sousede, ale když jsi začal tak pěkně s přivítáním, tak řeknu jen...no, je vidět, že asi nebudeš mít na plochách jen ty neonový koně xD

5. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

No, Ty abys tady nezaprovokoval ;)
    Mám jich o 300 míň než Ty a to jsem si říkala, jak na tom nejsem dobře :p

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

A je to zase tady, košů 170, z toho dva dárky a jeden vypadnul z mrkve:cry: Měla jsem karafiáty, cibuli, habanero a mochyni:p;)

casey opět jsi nezklamal, čekám do zítra až nahlásíš HOTOVO:D;)

7. Levlef

Levlef Baron fóra

Casey, zkus někdy překvapit :) Tohle už je nuda :D

8. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Po první sklizni mám jenom 125 košů. :oops::sleepy:

Jak tak koukám, tak za chvíli už bude mít někdo hotovo. xD

9. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

To víš že jo, nebudu sr.. a puknu ,-) Neonových uňů mám jen na chuť.... ne na nažrání, na to jsou jiní jezeďáci ,-) Navíc se mně od nich nakazily hrušně a teď mně rostou neonový žárovky.... to je hukot jak to bliká a mění barvy ,-)

dasa1143: Nene zítra nebude hotovo, škoda SH na akční a navíc mám v plánu jít na gample ,-)

Levlef: jj ják říkáš je to nuda..... taky se nudím ,-)

10. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Jen 620 košůo_O

11. ekanagi

ekanagi Aktivní autor

Adrianka132
    Adrianko poslala jsem ti Pinkie Pie. na prodloužení čase všeho co sníš ( hlavně ta MJS od hráčů). o 30%

12. blondmary

blondmary Magnát fóra

185 košíkov , ale v pralese ešte zreje papyrus na pohopoliach, takže nejaké košíčky ešte dopadajú . A potom sa bude piknikovať .;)

13. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Košíků 198ks. jsem spokojená, Bazalka je rozpěstovaná, Pažitka bude za hoďku. Pak to párkrát otočím a bude hotovo .[​IMG]

14. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek, tak koše mám všechny, nějak jsem se rozjela s kaštánky xD Za chvíli bude rozpěstováno a do dvou dnů musí být hotovo. Konec týdne má být krásně, tak si chci užít ještě posledního sluníčka.....

15. stěby

stěby Hvězda fóra

Napoprvé 202 košů, nedalo mi to a ještě jedu salát a mrkvičku na trh :D.

16. Levlef

Levlef Baron fóra

Adrianka už se asi zhroutila :)

Ha, začala akce, trh se zase pohnul. Co jsem ráno za 50 koupila teď za 90 opět prodávám. To mě baví víc snad než celá akce

17. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Ahoj, na akci jsem se už těšila, i když v plném zapojení po dovolené teda moc nestíhám, ale nešť ;).
    Přeju všem hladké vypadávání, já jsem strnula v úžasu, když jsem po přípravě (prales + divoška stromy, většina základ, malé procento zůstalo XXL, na zbytku ploch artyčoky) sklidila 175 košíků. Bezkonkurenčně můj nejlepší výsledek, jsem unešena, očekávám hladký a radostný průběh akce, ať žijou prázdniny a pohoda letní a díky RT a tvůrcům hry, že vyslyšeli (ať záměrně nebo něčím úletem v dočasném pominutí smyslů) naše prosby po pohodovějším průběhu alespoň nějaké akce, tahle vypadá víc než slibně. Mám radost jak malá holka. :)

18. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak já byla nadšená ze 172 košů a teď skoro váhám tu trapnou hodnotu tady napsat :p
    Osobní poznatek - nejlepší byly karafiáty, za nimi se umístily stromy a pak nějaké bejlí z Bahamy (guarana? asi jo). Chlívky nezmiňuji, z těch vypadl snad 1 koš, napříště mají utrum a zůstávají v batohu.
    Na trhu AG se drží mrkev na 79 a salát ji dohnal, taky je za 79 :)

19. adrianka132

adrianka132 Perspektivní autor

ani jsem nečekala že mi tak hodně pošlete MJS od srdíčka vám všem mocinky děkuji košíčku mi vyskočilo 5ks ale babička říkala že se to určitě trošku spraví :)

20. flexka

flexka Hrabě fóra

Já mám z chlívků a stromů (mix obyč i xxl) 150 košů a jsem v klidu. Pomalu rozpěstovávám, nikam se neženu, mrkev a salát jsem koupila (a prodala jezevce). A po skoro 4 letech hraní jsem objevila, že když posílám dárky sousedům a přátelům, tak nemusím dolovat v paměti, na které jsou stránce v tom seznamu, ale že stačí kliknout na jméno v seznamu těch, kdo mi dárek poslali a pak vyberu, co pošlu. Doteď jsem to dělala naopak, že jsem klikla na dárek a pak vybírala komu.
    Doufám, že to stihnu i svým šnečím tempem, když ne, tak bude další akce.
    Žanky a kaštanový řádek vám budu závidět, jestli se někdy zopakuje královna karnevalu, jinak to jde i pomaličku a fklidu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.