Život je piknik! (23.8. - 29.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 22/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

albyk stačí číst už jsem to tu psal --48 hod;)

evainfo a anickamalirka tohle ocenili.
  2. kotule

kotule Pilný autor

Ahoj, než jsem přečetla diskuzi, tak je salát doma. Mrkve 10 000 ks, zbytek dopěstuju. Podařilo se mi 6000 ks od každé plodiny koupit :) doufám, že to bude padat :p

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Akce pěkná, jen tiše závidím těm co mají dovolenou a budou prokládat akční s mrkvičkou. Spojí nutné s užitečným, ty ceny na trhu jsou lákavé:) Levlef, záleží kolik má rampusák v parku kouzelných stromů, já třeba jen tři a ty jsou spíš na okrasu, než aby přínos padátek byl nějak významný.

Naposledy upraveno: 22/8/16
  4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

No tedy, salát zmizel úplně a mrkev je za 71 Kr., to je síla. Musím rychle dopěstovat a připravit karafiáty. Salát už skoro mám, mrkve stačí pár stovek - ale budu pěstovat, co to půjde, těm tržním cenám nemohu odolat :D

5. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak už mrkvím, neboť co bych pro SK neudělal! Už jsem také něco prodal, ale nepřeháním to, protože do pátku dopoledne musí být akce v cajku, jedu na víkend pryč. Sázím jen na zbytcích políček i když mám trhání, nezruším své pracné přípravy na zítřek. Trochu mi pomáhají strašáci, takže s MJS mám z políčka 5 ks. Při těch cenách se vyplatí i zalévat...

6. .macca.

.macca. Hrabě fóra

akcička super už se těším já mám ráda akce kde se dodává ze stodoly mám všeho dost spíš mě zajímají party lístky mám jich 93 jestli to co bude nad 100 bude propadat?

7. rampusak

rampusak Veterán fóra

Právě že na něco moc ne, jenom 13, jiní měli více štěstí a kdysi jsem zrovna kouzelný podcenila. I když...náhodné číslo se prolomit jinak než nahecknutím asi nedá. 13 padátek dokáže někdy chybět ale ne v tomhle případě, bodíky jsou to ovšem velice slušné.

8. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Akce je lákavá, odměny jsou pro mě super, tak šupito dopěstovat mrkev , tu potřebuji imrvére , salát dopěstím taky, no a padátka se uvidí při spuštění........jdu na to;):)

9. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

.macca.---nepropadaj jsou tam[​IMG] ;)

10. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji krásný a pohodový den, oj, jaká náhoda, dnes jsem zrovna sklidil dva saláty k obědu a on bude třeba i do další akce. Nevidím problém, v sýpce mám i v tom virtuálu dost, ale trošku připěstuji, bude se to dobře prodávat. A s mrkví to bude stejné..... takže chce to nepodcenit přípravu, aby bylo dost piknikových košíků. Akce se jeví býti slušná, i výhry jsou více než ucházející a jdu do ní jako do každé akce. Přeji všem mnoho zdaru a uvidíme se zítra ve startovních blocích. ;)xDxD

11. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

Ahojky, jen jsem přečetla ofiko, počkala jsem až mi dozrají houby a už sázím mrkev, neb jsem jí měla jen okolo 9000. Vyčerpala mi tak ta akce nedávno. Ještě musím zjistit stav salátu - nějak jsem zapomněla. Kvůli SK snad budu i o půl hodiny dříve vstávat - bohužel, v práci si neškrtnu... Když tak nedám dekorky , ale SK být musí. Uvidíme.

12. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Díky za info. Aspoň nějaké malé potěšení.

petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  13. .macca.

.macca. Hrabě fóra

petaM2001 díky už jsem myslela že budu muset něco protočit

petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  14. pavca67

pavca67 Expert fóra

super akce jdu do toho jako vždy nestačím sadit mrkev a salát na trhu je hned fuč aspon zas něco vydělám :);)

15. Davson.A

Davson.A Pisálek fóra

nechci vypadat jakože tomu nerozumím,ale nerozumím.Co je to pohopole?

petaM2001 a Xenie6161 tohle ocenili.
  16. pavca67

pavca67 Expert fóra

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak už doma a jste mě vážně strhli k prodeji xD .... u nás salát za 31kr, ale mrkvička za 53kr a tak šli zásoby na trh :p ... se mi jen nechce klikat tolik tisíc mrkve ... mi ta nať při tom vadí :D ....

18. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

Akce vypadá super, už se moc těším na zítřek! Bohužel jsem si nejdřív před chvílí sklidila farmu kde mám vesměs stáje a stromy a až pak koukla, že zítra začíná akce a zároveň s hrůzou zjistila, že mi chybí salát. :cry: Tak budu muset počkat, až mi nějaké chlívky dorostou a pomalu je sklízet a sadit salát. :p

Co se týče odměn, tak za mě velká paráda. :D

Všem přeji fajn hru a ať se daří.

PS: A taky se mi hrozně líbí, že konečně je tady málo lidí, kteří na nadcházející akci nadávají a spousta těch, kteří ji chválí.

19. Monkfish1

Monkfish1 Rádoby autor

Já si nemohu pomoci, ale tato akce mi přijde úplně bez nápadu :) Ale i tak mi to nezabrání ji zkusit splnit i když v těch odměnách mě zaujalo jen superkrmivo :) Všem přeji hodně štěstí při plnění akce a hodně piknikových košů :)

kometak96 a evainfo tohle ocenili.
  20. Levlef

Levlef Baron fóra

Monkfish - akcí s nápadama jsme si užili dost teď 3x za sebou a proboha hlavně zas žádný nápady! RT když začne myslet, tak to stojí za to. Je super že je akce bez nápadu :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.