Život je piknik! (23.8. - 29.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 22/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mně se ze tří párty lístků povedla ptačí budka, mucholapčí hostina a 48hodin kupón. Slušné skóre, předu jak májové kotě.

2. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky farmáři. Tak jako obvykle mám od pátku napěstováno a ještě dneska mi právě teď chybí 114 košíků. Kdyby kolem rostla vrba, tak si je snad půjdu uplést sama. :) Všem, kteří zvládají to přeji, ještě nezoufám. Jára

3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Jara268 máš recht, že si nezoufáš....já mám sice nadbytek padátek, ale zase nemám napěstováno , to bude nejspíš až ráno - a jsem zcela v klidu, času habakuk :)

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jeste dva dny, takze na pestovani casu dost, no a padani jde taky jako za starych casu a mozna o trosku vic, ale spis za to muze zapojeni Pralesa s mnoha stromy, nebo nocni dlouhodobky na plny vyuziti casu :)

Vypadavat ma 167 pikniku/den, v tuto chvili ma byt 666 ([3.ukol]+196 ) nebo chybet 334, mam 1670 (chybi 0 ), mam 167% hotovo.
    Stav bazalky : idealne 9977 kusu (2500/den, [3.ukol]+3177 kusu ), mam 15135 z 15000 (100% ).
    Stav pazitky : idealne 6652 kusu (1667/den ), mam 10183 z 10000 (101% ).
    Zatim uplynulo 66% casu, zbyva 48 hodin.

5. lenak67

lenak67 Pilný autor

Ahoj, konečně napěstováno a dodáno, tak vzhůru do dalšího zvířecího úkolu. Přeji všem hodně štěstí a napadaných košíků.

6. satelit

satelit Hvězda fóra

Tassi dává a připisuje 5000 Kr

Akce úspěšně dokončena.

7. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Akční plodiny jsem poslední dopěstoval včera večer, dnes ráno mi vypadli poslední košíky a hlásím akci splněnou :D
    všem svým sousedům děkuji za pomoc ;)

8. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj také mám hotovo,akce v pohodě,líbila se mi a i padátka padala,takže chválím RT za pěknou akci v klidu a všem kdo finišují přeji hodně zdaru...:D

9. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

Krásné sobotní sluníčkové odpoledne farmáři, takže hlásím stonek mám v nebíčku a moje farmářská dušička je spokojená. Ještě si počkám na pár padátek, dodělám 1. úkol a akce splněna.
    Akci hodnotím pozitivně, lehce splnitelná i při pracovním vytížení, srozumitelná, žádné zbytečné složitosti, padátka padají na pohodu a odměny skvělé. RT palec nahoru a pochvala.
    Všem, kteří bojují přeji zdárný konec a zbytku gratulka.;);););)

10. slootr

slootr Baron fóra

Ať už ta pic-nic akce skončí, nejsem schopen dopěstovat mrkev a salát. Vždycky to zase prodám :)

11. LookAtMyHorse

LookAtMyHorse Rádoby autor

300 padátek chybí, času už málo. Nevím, mě prostě padátka nepadaj :-/ Zkouším pidipole a dlouhodobky. Nemám už superhnojivo.

evainfo tohle ocenil(a).
  12. teta65

teta65 Pisálek fóra

Tak plodiny mám ve stodole, ještě mi chybí 100 košíků, ale věřím, že vypadají.

13. doben

doben Ikona fóra

Dneskadopoledne jsem dokončil i já. Jsem rád hlavně za párty lístky a SK.

14. adrianka132

adrianka132 Perspektivní autor

irísek1960,babicka1957,veverushka77,repson,-hrepre-,Druid.Panoramix,Bozenka5672,Přemulka,pavca67,sssuri,disquotek,evak12,farmík84,-hrcprc-, děkuji za košíčky bez vás bych udělala asi jen jeden ukol.Dělám už 3 ukol je to od vás moc pěkné že mi tak pomáháte :inlove::)

15. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Akce na pohodu, mám hotovo od rána, ale co mě nejvíc potěšilo bylo to, že jsem nemusela nic bourat. V pohodě na Hlavní + Plantáži jsem napěstila akční. Sousedům děkuji za košíky .[​IMG]

16. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

ahojky všem!!
    Většinou píši, když mi něco nesedí. Tentokrát musím přiznat, že akce byla super. 6 hodinovky v kombinaci s 3 hodinovkama pro mě super, vypadávátka taky padala pohodově. Celkově nutno říci "Díky za pohodovou akci RT"

17. freda1969

freda1969 Pisálek fóra

Akce super hlavne SK me udelalo radost mam hotovo

njklmn a evainfo tohle ocenili.
  18. jitule80

jitule80 Pisálek fóra

Ahoj mě chybí ještě necelá stovka vypadávátek ale dala jsem na noc dlouhodobky tak věřím že to napadá. Jinak akce byla pohodová také jsem ráda za SK. Jen mi trochu v odměnách chyběly pomocníci.

19. mamanka21211

mamanka21211 Aktivní autor

Ahojte hlásim hotovo. Susedom ďakujem za košíky.mamanka21211

njklmn, petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  20. hullk1

hullk1 Stálice fóra

Tahle akce je hard chybí mi 8000 rostlin akčních Bazalka pravá akci nedokončím.

njklmn tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.