Život je piknik! (23.8. - 29.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 22/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -frida1976-

-frida1976- Pisálek fóra

Tak ještě něco přes 200 padátek a akce bude hotová. Dám na noc všude dlouhodobky a snad to ráno dopadá.

2. Baroland

Baroland Ikona fóra

Dokud salát stojí 63 tak se opravdu akční nehodí pěstovat xD

3. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Nemôžem všetko čítať, baterka sa míňa závratnou rýchlosťou, tak rýchlo pozbierať, nasadiť, ale rozhodla som sa, že nálepku dám. Ja si užívam slniečko a Vás všetkých pozdravujem a nech sa Vám darí :D;)

4. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky všem vespolek,
    tak akce hotova už ráno po sklizni ... ne, ne , kecám, ještě nemám hotovo ! Ráno sklizeno poslední akční kvítí
    a chybělo 79 padátek .
    Stav akce v současnou chvíli :
    Do úkolu všechno natlačeno a chybí ještě 19 piknikových košů . Takže ?
    Dám si v klidu večeři , pak sklidím a to by bylo , aby to nebylo ! ;)

Pěkný večer a ať se vám daří .

5. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

tak lehký pokrok, pomalu se blížíme do finale

Koš .... 782
    pažitka ....9788 (dneska bude hotovo)
    bazalka ... 6488

na na noc pujdou ruze ... a na baha na poho pole bazalka .... rano poho pole na vsechno ... a vecer se to dodela ;)

6. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo,akce byla super ;)

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Taky už budu :p Dopěstovávám v tropech a na farmě mrkvim. A ptž jsem vystřílela i to zelené lupení, tak musím zítra vysedávat u salátu o_O Trapné :eek:xDxDxD

Edit: Tuhle akci asi nedodělám. Bude mi chybět mrkev :cry:I za 80 ji kupujou :eek: Nechápu, ale díky ;)

Naposledy upraveno: 25/8/16
  8. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Páni, tady to sviští, jedna radost. Na mých luzích je stav: bazalka-70,7%, pažitka-52,8% a koše 66,5%. Salát a mrkev 100%. Tak to snad už brzy i dojedu do své konečné stanice, trádááá
    Jen by mne tak zajímalo, kdo pořád kupuje ty salátovky... Mně by hanba fackovala, kdybych si musel tyhle triviální plodiny kupovat - při jakémkoli prostojovém čase hned nasadím tyhle dvě položky. Je ovšem fakt,že salát jedu na pohopole - vím, že je ho méně, ale hrozně mi prudí to přebíhání z plochy na plochu, grrr

9. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Dobrého večera. Tak mi chybí již jen 145 padátek. Takže pohoda klídek a tabáček. To Fofolka ta bude muset máknout. Gratulka všem co mají hotovo a ostatní hurá na to, to dáme.

10. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ahojky, ještě poslední pátý úkol a bude hotovo, ještě je času habaděj, tak to snad napadá....no né????:p;):)

11. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Hlásím splněno, i při dost časově náročné práci v reálu se dalo splnit naprosto pohodově, konečně zase normální pěstitelské akce a dokonce ani padátka tentokrát vůbec neprudila a sypala se jedna radost (přirozeně byla příprava před akcí - stromy).
    Stonek už jede a tak přeji hodně štěstí i ostatním.

p.s. Dost mi pomohlo nainstalovat si "Puffin" do mobilu, stačilo v práci pět minut a další sklizeň byla doma a bez stresu.

12. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Farma v normálu ještě 113 piknik košů ráno bude hotovo:D:D:D.

13. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, také hlásím stonek stonkuje, chybí padátka na dokončení prvního úkolu, zítra úkol dokončím a také vstoupím do 100 levlu,
    přeji ať padátka padají Alena

14. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

času dost.
    rozpěstováno. volný víkend přede mnou
    takže to budu stíhat v pohodě

15. farmarkamaja

farmarkamaja Aktivní autor

Ahoj super, košíky padaj jak po másle brzy bude hotovo tak snad to takhle padá všem tak at se daří

16. maribeja

maribeja Stará škola

Ahojky farmáři ,přeji hezký večer ,konečně zase nějaká odychovka,za dvě hodinky sklidím a mám napěstováno v klídku a pohodě,padátka padají také docela slušně,v noci pěstuji dlouhé a i někdy přes den,nechce se mi v tom horku sedět u PC,to raději pobývat na zahradě v bazénu ,nebo popíjet venku pod slunečníkem na terase kávičku,takže hodím pohopole a budu pěstovat co mi chybí ,snad padátka dopadají,pokud uvidím,že ne tak zase hodím pidi a dlouhodobky.

17. pavca67

pavca67 Expert fóra

zdravíčko ještě mi chybí 90 košu takže ráno bude hotovo pořád sadím mrkev a salát nějak se mi to prodávání zalíbilo akce je super žádný stres taková by měla být každá akce.Ráno jdu s vnučkou do lesa se podívat jestli rostou nějaké ty hříbky doufám že aspon jeden najdem kdybych se tu do oběda neozvala tak jsme zabloudily no mobil jsem nabila musím si ho vzít sebou co kdyby :)tak at se vám daří a moc neponocujte ;)pa

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak od večera napěstíno. Košíčků mám 951. Ale ten salát o_O Šest tisíc kousků se krčí ve stodole :cry: Mrkvičku mám (teda pokud ji zas neprodám xD)
    Edit: Ceny stále krásné. Vezu to na trh [​IMG]
    Tož ať se daří ;)

Naposledy upraveno: 26/8/16
  19. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahojky závisláci...napěstováno teda nemám ale už jsem v galoších, v tom vedru bude odér během hodiny. poslední dva úkoly jsou komplet, teď to pojede. Bahamu bourat nebudu, myslím že zítra nebo v neděli ráno bude hotovo. Já teda netočím salát není čas ale projela jsem skoro veškeré zásoby cukru cca 150tisíc na velikonoční marmošku. Dnes jsem se jukla jenom tak ze srandy na vrtačku, ta tam není a cukr na dně 9tisíc kousků. Stop vaření, během dvou měsíců jsem projela 3leté zásoby :wuerg:. A když ono je to tak hezké se dívat jak se to samo...MJS nemám, není recept tak řádím na velikonoční když si vzpomenu po 30ti kusech a rup je to. Gratulka sousedce Janké k postupu. No ale ten cukr mě teda dojal :wuerg:. Hezký skoro víkend, do práce jdu v neděli ráno, do té doby to dám. Moc pohodová akce, vypadávátka jsou souměrná s mojí bídnou rychlostí. Martina

pohodová akce, fakt po těch experimentech s naší nudou chválím

20. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak hlásím také že mám splněno.A to jsem včera pěstovala jen na baha. Na farmě jela jen mrkev ale nejvíce salát.
    Takových krejcarů jsem na kontě ještě nikdy neměla a to hraji od začátku letošního roku.
    Přeji všem brzké dokončení.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.