Život je piknik! (23.8. - 29.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 22/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky jedu na pomalejší styl zatím košíky 622 , bazalka zatím 7060 a pažitka 5170 je času dost tak se pomalu valí jdu i do bazénu a ještě chvilku se zkusím smažit dokud mám volno všem mnoho zdaru zdárné dokončení hlavně na pohodu ;)Janča

2. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

z toho bych strach neměl já když si dám k obědu vepřové v mrkvi s bramborem tak zásadně bez mrkvičky(ještě že to naši chemici vařej zvlášť:wuerg:)jináč už chybí jen 242 padadelxD

3. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Všechno v 100% zelených číslech, takže hotovo :). Počkal jsem až bude vše a dodal jsem to najednou, abych v tom neměl zmatek. Akce to byla krátká, ale povedená a poměrně lehká a myslím, že každý by mohl při průměrné aktivitě splnit :p. Jen tak dále a snad připraví podobné akce ;). Farmu přestavím pomalu do původního stavu, ale nejprve doplním stav salátu, který po akci klesl na 15 000 ks, což je dost málo na salát, takže ještě dopěstuji.

4. ro_ca

ro_ca Pisálek fóra

... tak nechápu, jak to můžete stíhat, když akce jede teprve 2 dny a už končíte.

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Řádek řádkuje a akce komplet hotová. Také jsem dodávala najednou, abych věděla kolik je napěstováno ;)

Akce stará dobrá klasika s perfekt odměnami, dávám za velkou 1*, bo mám tyto akce ráda. Nerada kvantum mletí, či dodávání do malých políček s maličkými odměnami. Takto se to krásně 3x5 hromadí a není to žádný opruz, jako předchozích pár akcí. Já jsem moc spokojená, za necelých 48 hodin napěstováno a napadáno a tak to má být. Akce na pohodu a radost ze hry
    :music::inlove:

Tak ať Vám to všem přibývá

6. disquotek

disquotek Perspektivní autor

já už mam taky nepěstováno ale chybí košíky pořád stejný problém ale snad to doženu nasadím karafiaty potřebuji ještě 370 košíku :)

7. slootr

slootr Baron fóra

ro_ca: Nenechej se tím vyvést z míry. V zásadě to jde, jednou jsem měl na akci jen tři dny, pak jsem jel na dovolenou. Vymlátil jsem celou farmu, dal všude pole a za dva dny bylo vymalováno. Ovšem normálně to nedělám, pěstuju na max. třech plochách (hlavní, divoška a Baha plantáž). V tuto chvíli jsem ještě ani nezačal pěstovat krátkou kytku. Mám té dlouhé 9 600 (vopruz, že mi to nevyšlo), krátké mám jen 810 co jsem rozpěstoval a padátek 794. Na noc dávám dlouhodobější.

Ovšem kdybych dal všechny plochy, nezabýval se salátem na prodej a na noc dával taky akční, bylo by všechno jinak. Nejsme ani v půlce akce, takže opravdu není důvod chytat depku z toho, že už to někdo má :D

8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

ro_ca, jako při každé akci, důkladná příprava, aby bylo už na začátek dost vypadávátek a pokud pak na všech možných plochách točíš pouze akční na malých polích s použitím MJS, tak máš rychle napěstováno. Já třeba mýtinu ani prales nebourám a tak jsem u asi na 2/3 akčního a vypadávátek. Někdo také používá i na pěstování akční rostliny SH a na potřebný počet vypadávátek mu stačí "John" popř. použije vyšlechtěnou rostlinu ze skleníku. Času je ještě dost a zlaté trenýrky už byly už rozděleny, tak si v poklidu dojedemexD

Naposledy upraveno: 25/8/16
  9. YettaCZ

YettaCZ Pisálek fóra

Uff, tak už mám napěstováno, jen ty vypadávátka pořád nepadaj... já je asi přejmenuju na málopadátka :( >:(:cry:

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Nikam se neženu, času dost ;). Trochu ještě pocourám. Pak budu muset dopěstit nějakou mrkvu a zelené lupení xD
    Mrkev jde stále za pade. Krásná cena :D
    A zase mě to vyhodilo ze hry, když jsem lezla na trh. A teď tam mám zas kytičku a ta se porád točí a točí...:( Se v tom zase vrtaj, že jo (mám vyčištíno, ale od té poslední akce s Klausem se to takhle serinkuje :eek:)
    Edit: A opět mě to vykoplo ze hry, když jsem chtěla kšeftovat na trhu :(

11. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

nic si z toho nedělej mě to za poslední cca hodinku vykoplo 3xxDxDxDxDxD

že by chystali další akcičku?

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jsem ráda, že v tom nejsem sama. Bo si pak jeden připadá jako blázen xD

13. eli2006

eli2006 Vážený autor

Taky mně to 3x vyhodilo ze hry a pak to točící kvítko z kterého jsem na mrtvici a to mám tři dny nový počítač,až jsem se lekla je nový a už se kazí,ale sleduju,že v tom nejsem sama,ještě,že mám nasázeno a chybí mi jenom asi 200 košů a akce hotová.

14. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

skalara.v, taky mě to vyhazuje. Je to tak trochu jako kdo z koho ;)
    Ale už mám zaseto :)

Košíků mám 1049, ale ještě mě čeká pár tisíc akčních.

15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak se mi dari drzet rytmus K-D-D-K-K, obcas K-D-K-D-K, tedy kratky a dlouhy za den, na noc dlouhodobku co vyjde akorat a protoze nemam prales volny a mytina ani smitko pro kytky, tak je to zatim dobry ve vsech smerech :

Vypadavat ma 167 pikniku/den, v tuto chvili ma byt 353 ([2.ukol]+113 ) nebo chybet 647, mam 983 (chybi 17 ), mam 98% hotovo.
    Stav bazalky : idealne 5283 kusu (2500/den, [2.ukol]+1483 kusu ), mam 8646 z 15000 (57% ).
    Stav pazitky : idealne 3522 kusu (1667/den ), mam 7264 z 10000 (72% ).
    Zatim uplynulo 35% casu, zbyva 93 hodin.

16. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

skalara.v - petaM2001 - eli2006 - olivka1180 a všichni ostatní, které hra neustále odhlašuje, vyhazuje, no je pro to spousta výrazů.
    Přidávám se, taky mě to během 2 hodin vyhodilo snad 4x, už to ani nepočítám. Vždycky si říkám - hlavně, že se znovu jde přihlásit a jede net (taky občas zazlobí, potvůrka jedna) a ještě jsem zapomněla na elektriku, bez té je to už vážně na těch oných místech. Ono to odhlašování, ale stejně nakrkne.
    K akci - pohodová bez zbytečného komplikovaného pěstování několikero akčních, padátka v poho, pěstování umožněno na všech plochách - hurá, tím pádem splnitelná na pohodu. Všem pěkný zbytek dne a no stres.

17. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Taky mě vykopává ze hry:(:(:(.

18. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Právě jsem se vrátil z hradu... ó, pardon - z práce. Zvířátka všechny mé dobroty včetně piknikových košů přijala. Hotovo!
    Hezká akce.

19. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Brzkou ranní sklizní už taky hotovo:p

20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) taky mě to asi od předvčera vyhazuje ze hry ... to víte, ten nápor, když každý točí salát a mrkev, na to není farma stavěná xD, ale k akci - napěstováno všechno nemám, padátka také nejsou všechna, ale času dost, to dopadne :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.