Život je piknik! (23.8. - 29.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 22/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Bazalka má různé barevné varianty, kamarádka pěstovala na zahrádce modrou, resp. fialovou, našla jsem např. tento obrázek.;)

2. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

kotule: z jednoho JC by ti toho moc nevypadlo:DMyslím že by jsi to ani nepoznalao_O

3. lolinka2010

lolinka2010 Pisálek fóra

jak to děláte ,že vám toho tolik vypadne?? mám pidi pole na nich jsem měla zasázené růže a vypadlo mi jich jen 51
    Nechápu :-(

evainfo, petaM2001 a *dareba1 tohle ocenili.
  4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Od rozpěstování doted´ mi vypadnul jenom 1košík-z té mrkve-:cry:, tak nevím jestli se mi nezasekla farma>:(

evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

lolinko, také je důležité na kolik máš splněné poháry a aktivovanou legendu na stromě, ta hodně ovlivňuje vypadávání. A růže sice mají slušnou bodovou hodnotu, ale krátkou dobu růstu. Z cibule mně vždy vypadlo daleko více než právě z růži. Stejné je to i u stromů, ze základních 2O hodinových ti vypadne více než z xxl. Trochu se to srovná tím, že je sklízíš 2x denně, ale rozdíl v neprospěch xxl tam je.

6. NIKI00000

NIKI00000 Zelenáč fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    no tak to nevim

no to určitě ne

Naposledy upraveno moderátorem: 25/8/16
    Boty, Trepifajksl a blondmary tohle ocenili.
  7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Rozpestovano je divoce, nastesti ale jde o 2:1 casy u kytek, tak to se v pohode dorovna... jen je ted na zvazeni, zda bude dost vypadavatek - ne ze bych mel problemy, ale pres noc se mi moc 6 hodinovka nechce, je to slaby vyuziti casu, nicmene nechce se mi trhat mytina ani stromy z pralesa... tak zitra se uvidi, kolik vlastne mam produkci z poli a tedy kolik otocek to jeste bude chtit...

Vypadavat ma 167 pikniku/den, v tuto chvili ma byt 33 ([0.ukol]+33 ) nebo chybet 967, mam 244 (chybi 756 ), mam 24% hotovo.
    Stav bazalky : idealne 489 kusu (2500/den, [0.ukol]+489 kusu ), mam 258 z 15000 (1% ).
    Stav pazitky : idealne 326 kusu (1667/den ), mam 401 z 10000 (4% ).
    Zatim uplynulo 3% casu, zbyva 139 hodin.

8. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

1.úkol hotov :)

9. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Je rozpěstováno a padátka po přípravě s karafiáty a žlutými melouny v počtu:

10. martina19751

martina19751 Analytik fóra

teda ja jsem pako, to je tak , kdyz se pestuje na pulce plochy pazitka a na pulce bazalka, chtela jsem dat na pazitku SH a samo pouzila kombajn a dala SH vsude, tem bazalkam zbyvala pul hodina
    no to je teda KSEFT, useknout si ruce
    a pak, ze je zivot piknik, haha

11. pavca67

pavca67 Expert fóra

Levlef adrianka132 se nezhroutila na to je ještě moc mala ale její mamka skoro ano nechapala kolik dobrých dušiček se tu našlo a poslalo jí MJS opravdu klobouk dolu :inlove:;)

12. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Tak teprve množím už na to vidím trochu lépe už ne dvakrát včera se mě narodil vnuk první tak byla oslava ještě se s toho dostávám všem hodně piknik košů:p:p:p.

13. lolinka2010

lolinka2010 Pisálek fóra

GordonStarge děkuji za odpověď :)
    legendu na stromě aktivní ještě nemám. Šampiona sklizně mam na 10% a farmářského na 9% hmm a všechny stromy mám XL a některé XXL ,základní žádný ,takže moje chyba

14. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Lolinka2010, a můžu se zeptat, jakou plodinu máš dosaženu nejdelší (=nejdelší čas růstu)? Růže má výborné BZ vůči času růstu, ale ten čas růstu z ní pro vypadávátka nedělá šampiona. Já jsem měla nyní (lvl 78 ) na pidipolích artyčoky a výsledky byly celkem slušné, určitě lepší, než by byly z růží. Poháry mám v této chvíli na 25% a s vypadávátky se to zlepšilo na úroveň dohratelnosti právě v době, kdy jsem se pohybovala kolem 20%, tam se právě pohybuješ ty, tak vydrž, bude lépe a lépe.

EDIT pro LOKETINOV: Ne, nesrovnávám komfortpole s pidipoli, ale Lolinka píše, že to měla na pidipolích, proto jí to píšu jako srovnání se sebou, protože jsem to taky dala na pidipole. S pohopoli jsem toho zatím moc nenasadila (krátká zkušenost) a dlouhodobky teprve postupně odemykám, osobně si myslím, že zisk z pohopolí, kterých je na ploše max.44 a tudíž max.44 vypadávátek z nich, je možná s pidipoli srovnatelný, protože těch je na ploše minimálně 4x tolik, výhodou je výrazně kratší doba růstu pro ty z nás, kdo nemají nadbytek SH a pro tento účel nemohou využít. Vyskákalo mi 175 vypadávátek po přípravě a teď mám cca 245.

Naposledy upraveno: 23/8/16
  15. iDavis

iDavis Baron fóra

Zber karafiátov mám za sebou a s vypadávatkami som na tom zatiaľ oproti mojim minulým akciám veľmi luxusne (oproti vám asi nie ale to mi je šumafuk:p) - 126ks, vidno že mám tú legendu na strome.:D Takže začínam s rozpestovávaním a na zvyšné polia dám niečo čo narastie do rána..

16. LOKETINOV

LOKETINOV Aktivní autor

Ahoj, se víc vyplatí pěstovat věci na mini polích jo? :D Já vždycky před akcí dám všechny ty pole co to na nich roste dlouho a říkám si jak to dělám dobře :D Kolik teď máš vypadávátek?

17. blondmary

blondmary Magnát fóra

Piknikové koše rátam.
    Na mrkve už nezarábam.
    Pažítku si teraz sadím.
    S bazalkou si tiež poradím.
    Veď na konci akcie ,
    odmena ma neminie.
    ;)

18. Davson.A

Davson.A Pisálek fóra

pavca67: Díky za info, v těch zkratkách trochu víc plavu. Proč pohopole když je to komfortpole? tak se rači zeptám.
    Díky

babako tohle ocenil(a).
  19. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Davson.A Protože je to na nich na pohodu:D

20. milostivas

milostivas Znalec fóra

jak to padá z poho polí,jestli se můžu zeptat??? Já měla na pidi polích karafiáty a dalo mě to kolem 58 košů na plochu... Pravda legenda hotová,asi deset JC... Když pěstuju na pohopolích s řádkem v nebi tak mi vyskakuje 44 vypadávátek. Jen se ptám...že by se dalo ještě nějak vytunit :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.