Žádosti o podpis - astrid888

Diskuze na fóru 'Umělecký koutek' zahájená uživatelem astrid888, 25/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Astrid888 jsou to moc a moc hezké podpisy, jsi skvělá. :) N.

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Chodím se sem kochat. Ještě že nejsem za volantem, jako pan doktor. To bych bourala na každém metru xD
    Astridko, jsi milá, vstřícná, trpělivá, empatická a pak jsou ty podpisy naprosto živé, protože je umíš.:inlove:

3. astrid888

astrid888 Titán fóra

Ynuška, Nanynka :inlove::inlove::inlove:

4. astrid888

astrid888 Titán fóra

Ahojte.
    Takže ja som sa trepala na kurz do Smokovca (a ešte je mi tu ak zdôrazňované, že mi vybavili) a hen Skali ....penká je, múdra je a ešte aj háčkovať vie ...
    Gordonka, Danka, ...už viete kto vám uhačkuje plavky na leto :p:p:p

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Astridka, to je paráda, moc se Ti povedl, jsi velmi šikovná. Trefila jsi to perfektně. I klubíčka tam mám, super:D .
    Moc moc děkuju :inlove:.
    Hned se běžím převlíknout.

6. astrid888

astrid888 Titán fóra

Skalinka, som rada, že si spokojná. Hádam tam máš všetko, čo si chcela ;)
    No a čo ostatní? kdo ešte chce zimný podpis? ešte mám tak týždeň, dva čas na tvorbu, potom ho bude už len veľmi málinko, tak to treba využiť.
    Ynuš, Ty nechceš nový? furt nosíš tie stariny :p :D
    Píšte kto "potrebuje súúúrne" zimný podpis a nech sa vám všetkým v TOPke darí!!!

7. Skali

No tak to nevím kdo, bo já ještě plavky nedělala, jsem teprve u kulichů :eek:xD
    sněhuláčci moji.jpg

8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Astrid, ještě Ty ji v tom podporuj! Co vzala do ruky háček tak se ji tam nevejde myš. Sice mě předběhla předchozím příspěvkem, protože jsem chtěla napsat, že zatímco její rukodělné výrobky nevidíme, tak její výsledky na farmě vidím každý den. Je to holka šikovná, já bych ji nějakýma plavkama nezatěžovala, ty mě namaluješ Ty. Ale co háčkovaný leopard? Klubíček má od Tebe dostatek...:music:

Naposledy upraveno: 24/11/24
  9. astrid888

astrid888 Titán fóra

Skalinka ♥, to sú roztomilé hlavičky. No tak len trénuj ...do leta času dosť :D Budú mať tí snehuliaci aj telíčka?
    Gordonka ♥ ja? to určiteeee, hlavne keď vidíme ako to ide Skali ;) Hačkovaný leopard? xD ..ako za odmenu...to beriem :p:inlove:

Ešte tu mám niečo pre Prepperku
    Inak stále nakúkam, do vlákna s príbehmi ...už by sa šikol nejaký nový ;)

[​IMG].........[​IMG]

10. Skali

Astridka, telíčka nebudú (budou nejspíš viset na stromku jako vánoční kouličky).

Výmluva: málo nasněžilo, takže není materiál :p
    Realita: není čas, musí stačit takto ;)

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Astrid, no vzhledem k tomu, že jsi Skali vytvořila tento podpis [​IMG]
    tak pokud Tě příště o něco podobného požádá tak:
    Tělíčka nebudou, došla bíla barvička.
    Ale jak vidím, mé úsilí přesvědčit Tě, aby jsi zimní podpisy oděla i do kulichů se konečně dočkává úspěchu.:)

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ty Skaliny kouličky bych občas podstrčila místo obyčejných koulí na biliard u nás v hospodě, když ještě fungovala. Hosté by si toho nevšimli a měli by, díky zpomalení od bambulí, přesnější trefy :)

13. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

astridko moje zlatá, to je veliká krása tady v tom vlákně. :inlove: Nebyla jsem tu teď snad týden, krom množství práce jsem si ještě, ťunťa, uhnala zánět toho místa, kde se vylučují tekutiny. :cry: Chci tím říct, že jsem teď najednou prohlížela snad 3 stránky zpětně, a jsem ohromená. Zimu miluju, a tady všude zasněženo, zapadáno, kulíšky, svetry, pletení, draci.... No co vám budu... užila jsem si tu exkurzi po zimních zátiších náramě.
    Jsi astridko mooooc šikovná, ale to ty víš, neb ti to všici pořád opakujeme. A já nejsem výjimkou. :)
    .....
    No a můj nový podpis, to je super překvapení. Neměla jsem tušení co na mě chystáš (a že ho vůbec chystáš ;)), takže i když je Štědrý den až za měsíc, beru to již jako první dárek letošních vánoc. Líbí se mi všechny 3, ale můj favorit je ten třetí. To víš, moje oblíbená oranžová, ta mne vždy osloví nejvíc ať se bráním jak se bráním. Jen se trochu bojím jít se podívat za ten myší domek, jestli už tam nezačíná dýňová farma. Ten oranžový nádech leccos napovídá... no ale když tak žádná škoda, zaběhla bych si aspoň k Farmářce_X na urologický čajík (jistě krom dobrých rad má na tvé své sopce i dobré medikamenty). A teď mi došlo, že by se mi taky moc hodily bačkory číslo 85, protože u tohohle mého zánětu je extra důležité míti nohy v teple, což u takhle velkých bačkor prostě nelze nemít. Tak možná nakouknu i za ten keřík, třeba v dáli uvidím chatrč na kuřích nožkách... :D
    ....

Příběhy jsem neopustila, jen to jde pomaleji, přece jen něco sepsat chvíli zabere. Tudíž se musí sejít že mám čas a k tomu ještě inpiraci. A ta mne teď trochu opustila. Mám rozepsaný jeden podpis, ale nějako to není ono a nemůžu se chytit jak dál. Průběžně nad ním ale přemýšlím, tak snad tu zápletku brzy rozpletu. Jen co se mi múza pohodlně usadí za ouško. ;)
    A při prohlížení těch nových podpisů mně hned jeden trknul, dokonce bych to formulovala až tak, že mne nabral na rohy, takže se možná pustím nejdřív do něj. :music:

Ještě jednou děkuji moc za moje nové podpisy, moc mě překvapily a potěšily. Přehodím si je ale také až o víkendu jako kutilka70, to mi začne teprve ta pravá zima. Už se těším, to se zase sebou budu pěkně nově kochat. :)

14. astrid888

astrid888 Titán fóra

Prepperka zlatá, Ty aj bežný príspevok dokážeš napísať tak pútavo. Si neskutočná :inlove: :D
    Zimné podpisy som spravila skoro všetkým, ktorí si u mňa dávajú podpisy robiť, tak Teba by som vynechala? to asi nie :D
    Ja sa Ti tiež musím poďakovať za krásne slová a prajem Ti skoré uzdravenie Prepperka ;)
    No a na príbehy netrezlivo čakáme určite viacerí ;)

Ešte pridám podpis pre Evoku s jej westíkmi s fialovým nádychom.
    Dúfam, že sa bude páčiť

[​IMG]........[​IMG].......[​IMG]

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Astridko, děkuji neskutečně jsou krásní, jak bude chvilka, vyměním. Jsi zlatá ;)

Edit: vlevo je Brůno, malý je Orýsek a vpravo je Verýsek, už odpočívají v nebíčku

Naposledy upraveno: 28/11/24
  16. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Astridko, to je zase taková nádhera tady :inlove: Ta zima je tak malebná a romantická... tedy za oknem v teple určitě xD
    Jsi tak šikovná, co Ty všechno nezvládneš, tolika nádherných podpisů, ještě v TOPce na vrcholku.... mmch velká gratulace a samozřejmě i Gordonce a hlavně vaší koučce Dance, Dani moc dobrá práce :D Holky hýčkejte si ji a bacha, ať nám ji nepřetáhnou do ciziny xD

Astridko, aby to nevypadalo, že jsem kecala.... snad nebude vadit, že sem ty svoje miláčky vložím....
    Iris se svojí maminkou Timeou, ovšem já jím říkám familiárně Irča a Timča nebo Iriánka a Timiánka a někdy taky ty moje dvě Pindruše... kdo zná pohádku, tak pochopí xD
    Různé krabičky to je jejich (čím menší, tím lepší), ale vezmou za vděk i prádelním košem :D

[​IMG] [​IMG]

Jé Prepperko, ty jsi jako moje ségra, ta taky miluje oranžovou.... zato mě už od dětství moc nepřitahovala, když jsem dostala krabičku bonbónů, těch co se v nich uvelebila na fotce výš moje Iris, tak jsem z nich vybírala oranžové a hnědé a ty jsem rozdávala, neměla jsem k nim důvěru xD
    Přeju ti brzké uzdravení a políbení od múz, ať se můžeme opět ponořit do tvých dalších poutavých příběhů :)

17. astrid888

astrid888 Titán fóra

Evi, nemáš za čo ;)
    dinoalesi, ďakujem za pochvalu :) Ešte týždeň voľna a potom už nebudem tak šikovná, neboj :D budem mať toho toľko, že budem rada, ak stihnem raz denne obrať úrodu na farme :D
    Tvoje Irča a Timča sú nádherné, na zožratie ;))) ...milujem mačky, no nikdy som žiadnu nemala. Raz možno ..dúfam ;)
    Oranžova tiež nepatrí medzi moje top farby, ale v tvorbe obrázkov je v niektorých prípadoch nenahraditeľná a niekde práve táto farba urobí ten obrázok zaujímavejší ;)

Pridávam sem zimný podpis pre Ciri13.
    Ciri, môže to byť takto?
    [​IMG]............[​IMG]

18. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

19. astrid888

astrid888 Titán fóra

Ciri13, ďakujem a nemáš za čo ;)

Podpis pre anvan s jej obľúbenými koníkmi:

[​IMG]..........[​IMG]

20. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

astrid888, zase jsou tady nádherný podpisy, jsi naprosto úžasná. Měj se hezky. N.