Štěstí (8.9. - 12.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. iDavis

iDavis Baron fóra

Akciu už plním, začal som dnes ráno a tak mám len 22 červov. Snáď to bude dobre padať, tentokrát by som chcel aj získať aj stonku, aby mi tie dekorácie dávali aspoň nejaké baha bs. :)

2. Koulička1

Koulička1 Aktivní autor

Čekám na 12 červíků a bude hotovo.:):):)
    Super oddychová akce.
    Teď už jen syslím do stodoly, úkoly v družstvu mám hotové.
    Hezkou hru všem a ať se daří.

3. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak hlásím taky hotovo,stonek je funkční a teď zase čekat na další akci. :)

4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak rostlinky bych měla všechny, jen ti červíci neřádi nějak lézt nechtějí... asi je na ně moc teplo, a sucho.... tak je zkusím pokropit.

5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) tak a došli červíci ... napěstováno by bylo ... nu což, ještě mi chybí dokončit kouzelné zrcadlo a kouzelnou čistotu, červíci určitě vyskáčou i z jiného strašidelného býlí, času je ještě hodně a o víkendu jsem doma :p

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

161 - těm bezobratlejm fujhnusům zkroucenejm se ňák nechce :eek: Sem myslela, že dneska budu a asi teda nebudu, no :(
    No nevadí, zítra je taky den...Hlavně, že je napěstováno a můžu svou pozornost směřovat jinam :)

7. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

....no výborně, k dokončení akce mi chybí jeden červ....takže budu muset ještě pěstovat :(. Normálně jsem dost klidná, ale toto mne dožralo :cry:

8. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak napěstováno by bylo, jen ti červíci jaksi scházejí. To bude tím, že jsem potřebovala napěstovat zásoby kostního keře a vzhledem k jeho době zrání (2hod nebo tak nějak) to z něj zrovna extra nepadá:p No nevadí, na noc hodím plíseň nebo duchy - spíš asi duchy, taky jsem je nějak moc probrala.

9. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

čarodějko, a to ti ho nikdo nepošle? já dnes teda už nemůžu :p:p:p ale třeba se někdo najde. a co kouzelný strom? ale je to fakt srandapech, jak ti to vyšlo :D:D:D

10. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Ivuška08 neboj, já mám skvělé sousedy a jeden z nich zareagoval okamžitě, takže už mám hotovo :).
    Ono to není poprvé, co mi chybělo jedno padátko, normálně to beru v klidu, ale tentokrát plánuju víkend bez internetu a tedy bez farmy, tak jsem to chtěla mít hotové....

11. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Hotovo.
    Poslední červíci se provrtali na povrch a skončili v úkolu...
    Takhle rychle jsem pěstovací akci snad neudělal.

12. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Ahoj, právě jsem znechuceně zjistil, že mi chybí asi tak 500 flekanců a 67 padátek... No, to zítra padne a pak budu dodělávat braculu a spol. Pár posledních úkolů, jen u zrcadla je jich více. Ale to půjde, jasan... Zatím točím na části pole korálovku.

13. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

čarodějko: tak to je super - gratulace :D já začala později, tak si to přes víkend v klídku vypěstím a odklikám, mezitím vařím, uklízím, mám nastavenýho budíka, tak to vždycky jen otočím a večer si to pak užiju a budu plnit úkoly :p

14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Zázračné zrkadlo hotové.Akčné už rastú a červíkov mi chýba 9 dnes ešte niečo vyskočí a zajtra akcia hotová.

15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Teda Já sem fakt blbej jak nafukovací vidle.
    Já tady 20 minut špekuluju kolik políček mám osadit tou hrůzou abych nepěstoval zbytečně navíc, a až po těch 20 minutách mi kliklo v hlavě že tydle akční kytky zůstanou i po akci.
    No nejsem Já fakt vemeno ?

Červíků - 135
    Sadím ponurý kytky, takže ráno bude napěstovaný.

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No konecne jsem se urval a spocital zasoby, celkem napestovano nost, ale ti cervici jsou v suchy zemi zalezly a cekaj na dest :)
    Presto se to da stihnout, kdyz se dari nemit prostoje a hazet spis delsi kytky (no davam krvavy kapradi pote co jsem napestoval), na noc ovsem novou osmihodinovku, to je jasny...

Vypadavat ma 50 cervu/den, v tuto chvili ma byt 65 ([3.ukol]+30 ) nebo chybet 135, mam 178 (chybi 22 ), mam 89% hotovo.
    Stav flekacu : idealne 726 kusu (560/den, [2.ukol]+256 kusu ), mam 3335 z 2240 (148% ).
    Stav ponurych : idealne 357 kusu (275/den ), mam 1304 z 1100 (118% ).
    Zatim uplynulo 32% casu, zbyva 64 hodin.

17. smatrelka31

smatrelka31 Pilný autor

Tak, ešte 85 červíkov a budem mať hotovo. Akcia v pohode, cez víkend sa môžem flákať a ešte využiť krásne slnečné dni!

18. Madulka_cz

Madulka_cz Dozorce fóra

Hlásím akce hotová. Super akcička. ;)
    Nyní napěstovat co se dá, když je možnost delší děsivky a ještě je z políčka +1.

Pěkný večer a děkuji za akcičku a delší děsivku.

19. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Také mám hotovo, i s prostojema :)

20. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Zajtra bude hotovo, rastlinky sú napestované, chýba 43 červíčkov. Ešte sa podarí nejaká úloh dokončiť. Desivka by mohla byť pravidelne aspoň 48-hodinovka a víkendovka. Toto je radosť pestovať.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.