Štěstí (8.9. - 12.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Levlef

Levlef Baron fóra

téda, člověk tu chvíli není a už tu bují vášně :) klídek lidi, je pátek

čekám na poslední sklizeň 5hodinovky - a pak už jen na červy no, takže pojedu hezky syslit do stodoly s +1 a čekat... do večera, pak jedu na vodu a nějaká farma mi může být opět to, tamto :)))

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Řádek řádkuje :) a může přijet vnouček

Naposledy upraveno: 9/9/16
  3. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak napestovano, ceka se na cerviky

4. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Akci dělám, myslím, že je pohodová a ke stonku se dopracuji, červíci taky padají......paráda:):):):):)

5. karbar

karbar Baron fóra

Mám také hotovo a dokončila jsem i stonek u strašidelných nákupů, ale zjistila jsem že mi chybí ještě dvě dekorace tak pěstuji abych je ještě vyzvedla.Snad se mi to podaří a když ne tak se podívám při OaD.

6. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tříletý dítě a jak pěkně píše .... xD viď pajdo, o tom se tady mnohým jen zdá .... :p tím nemám na mysli tebe samozřejmě.

7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

V tom případě musím Tvojí babičku upozornit, že se jedná o hrubé porušení VOP, tvůj zákonný zástupce může tvojí hru kontrolovat, ale nesmí s Tebou hru sdílet a hrát jí za tebe. Ostatně babička asi ani není zákonný zástupce.

8. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

ponurý květ: Mám 1504. Ideální stav 282. Plním na 533,3% Hotovo 136,7%
    flekatá hrůza: Mám 2308. Ideální stav 573. Plním na 402,8% Hotovo 103%
    náměsíčný červ: Mám 112. Ideální stav 51. Plním na 219,6% Hotovo 56%

času hafo červíci dopadaj vrhám se na nějakej úkol v družstvu:p:p

9. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Počkej až na Tebe ta babička nastoupí ... xDxD
    Červy nemám, napěstováno nemám, nemám vlastně vůbec nic :oops:

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Jejda ... to tady nehroťte ... farmička má pěkný design, je živá a uhranula hodně dospěláků, natož malé dítě :p ... i já si pamatuji, jak při mojich narozkách mě přišla gratulovat kamarádka i s malým synem. Sem si tajně šla sklidit (byla nějaká akce) a prcek byl u mě, všechno sledoval a teto mi ukaž skunka ... jééé a kočičku ...jééé a jsem při kouknutí se za sebe zjistila, že všichni slavící se koukají na mě a na monitor, kde mi běhají malovaná zvířátka xD .. vážně trapas, ale vím, že jedna z přítomných tu farmičku hraje :p onen klučina má taky nějaké svá zvířátka na netu.
    No adrianka má svoje rodiče a určitě v noci spí! U babičky je až po vyzvednutí ze školky, kde sleduje hru, která je po ní přejmenovaná a na večer si jí vyzvednou rodiče.
    Pajdo promiň, ale vůbec nechápu Tvůj příspěvek a vážně nevím, co si myslet. 8) ...

"Adrianka132: jsi šikovná, ale nebylo by lepší kdybys ve svých třech letech v noci spala a přes den byla ve školce, než vysedávat u PC".

Tak teď vážně nevím, co je horší ... že babička porušila VOP (i když je hra babičky - jmenem adrianka a vnučka ji jen do toho kecá) v této hře (protože neví, že ostatní to tají) ... nebo Tvoje nařknutí ze zanedbání výchovy, kde tříleté dítě po nocích karbaní? :p ... si myslím, že je to docela závažná věc.

11. janajanova

janajanova Pisálek fóra

ahoj Pajda361 preco by za mna nemohol hrat hru ked zapnem PC prihlasim sa do hry a moze ju za mna hrat trebárs aj stara Blažkova. či? peknu hru prajem

12. pajda361

Evainfo: víš pro toto fórum a pro tuto hru platí nějaká pravidla.. Jedno z nejhorších porušení VOP, za které může dojít i k zablokování hry ze strany provozovatele, je sdílení přihlašovacích údajů. Pokud má platit to, že například já nesmím hrát hru za Bbowlinga protože mi on nesmí sdělit své přihlašovací údaje, tak musí zároveň platit (a platí), že rodič nesmí hrát hru za svojí ratolest. Na tuto hru má samozřejmě přístup, protože je oprávněn kontrolovat potomkovi výdaje (ostatně za ně nese zodpovědnost) a herní poštu. Ale nemůže toto svoje právo využívat k vytváření výhody pro tento herní účet a tím obsluha účtu ve chvíli, kdy dítě nemůže na PC určitě je. A ještě o tom hrdě informuje na fóru. Takže navíc krom porušení VOP dochází k porušení Pravidel fóra, protože zde je o jakékoliv formě porušování VOP zakázáno psát.

13. LookAtMyHorse

LookAtMyHorse Rádoby autor

Jako akce na pohodičku. O tom žádná. Napěstováno po další sklizni je, červíci tak v polovině, pohoda. Mě by spíš zajímalo, proč jsou ty akce takhle nahňácaný na sobě. Jak mám pěstovat do zásoby, nebo do úkolů, když v jednom kuse musim valit akční?

OT: Mě byla ta Adrianka hnedka nějaká podezřelá xD

14. pajda361

Ahoj LookAtMyHorse,

však tato akce je jen na hřbitově, tedy ideální čas plnit stodolu běžným bejlím.

15. evainfo

Mám dnes volno, jsem ještě kvůli této při nejedla, ale pravidelné cvičení mám za sebou :p...
    Určitě nechci dělat dusno ... a jsem vážně pohodový člověk ;). No čtu důkladně tyto argumenty:
    že rodič nesmí hrát hru za svojí ratolest. Na tuto hru má samozřejmě přístup, protože je oprávněn kontrolovat potomkovi výdaje (ostatně za ně nese zodpovědnost) "
    Si myslím, že je to všechno nadnesené ... babička má svoji hru a při hlídání vnoučete ji jemu ukazuje. No babička to tu nechtě špatně prezentuje, jako hru Adrianky a to je už určitě problém a to taky uznávám. No ve skutečnosti je to hra babičky s jménem svého vnoučátka, které po školce nakukuje na zvířátka a diktuje, co tam chce mít. Páni, to je vážně trapný :D No jak píšeš: .Rodič má na tuto hru samozřejmě přístup, protože je oprávněn kontrolovat potomkovi výdaje :D ... jsou to pravidla, ale jaký potomek platí výdaje? :p. Tu zřejmě platí babička, protože tříleté dítě na to nemá :). Je to jasné, že babička udělala chybu a měla svoji hru uvést s tím, že jí malá vnučka "pozoruje" ... slovo "pomáhá" by bylo zase porušením VOP :sleepy:. Se jen chtěla nešťastně pochlubit se svým vnoučátkem.
    Každopádně Tvoje plácnuté nařčení o nočním hraní tříletého dítěte, neomlouvá jakákoli sem nahozená pravidla.
    :p
    Se prosím na mě nezlobte, ale toto by se nemělo stát 8) .. nevím, jak to rodiče sledují, ale by z toho mohl být docela problém :sleepy:

16. pajda361

evainfo: já ale nikoho z ničeho neobvinil. Já jen napsal svůj pohled na to co by pro tříleté dítě bylo prospěšnější. Co v tom vidíš ty je tvoje věc. Navíc pokud vím, tak už od prvního příspěvku je nám předhazováno, že účet je vnučky, ne že je babičky.

GordonSargent, Pitrýsek47 a petaM2001 tohle ocenili.
  17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Červíků - 122 (čekal jsem druhý den akce daleko méně)
    Ponurý květ - 1330 (+ zasazeno)
    Flekatá hrůza - 2 160

Nic jsem ještě nikam nedodával.
    Akce probíhá dle mých předpokladů, takže finiš k zítřejšímu ránu pořád platí.

----------------------------------------------

Že se vám chce pořád řešit nějaký nezajímavý prkotiny.
    Vřichni víme že na minimálně polovině farem hospodaří více lidí, tak nechápu proč se pokaždé chytnete nějakýho brepty.
    Nejvíc mně potom fascinuje kolik lidí se tady začne stavět na jednu či druhou stranu barikády.

Dodatek pod čarou : jestli jsou JÍ 3 roky, tak Já jsem velitel mezigalaktické aliance strážící mír ve vesmírném nekonečnu.

18. evainfo

Promiň, ale jaký pohled? Si přímo napsal: .. ale nebylo by lepší kdybys ve svých třech letech v noci spala a přes den byla ve školce, než vysedávat u PC". Ses možná asi nechtě upsl, no mě by to jako rodiče rozhodně rozhodilo xD. A přesně jak píšu, jsem pohodová a dobrák ... se někoho zastávám :p ... a teď už to chci nechat na tom dotyčném ;). Chci dosbírat posledních pár červíků a večer se jdu zabavit s přáteli :D. Zítra bude hotový poslední úkol "Kouzelné zrcadlo" a pak uvidím, co pěstovat. Hezký den všem a hlavně hodně červíků ;)
    Bezejmenný: ... sem viděla video (může každý) malá říkala, co tam chce a babička klikala myš ... toť vše ... no určitě to nebylo v noci :D

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Proč ne, tři roky jí být můžou a určitě jsou, horší je ten zástup, já jsem ji varoval (aby se o hraní moc nerozepisovala, že pravidla jsou pravidla), ale někdo je moc "ukecaný" a psát je v "módě" cokoliv.

Pajda jen komunikoval s hráčkou a dobře ,-)
    Poděkovat se dá i vnitřní poštou konkrétní osobě. Půlka národa nemusí vědět všechno (vím, že to bylo v dobrém úmyslu)...
    Mohl bych třeba k hraní přihlásit svého psa ten umí taky tlapkou ťuknout na sklizeň :p

20. pajda361

Evainfo: ano napsal jsem to a taky si za tím stojím. Ty mi napiš, kde jsem někoho z něčeho obvinil. Já v citované větě o obviňování nevidím ani slovo.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.