Štěstí (8.9. - 12.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Zdravím všechny kdo mi nevěří,že mám úkol hotový.Koupil jsem luxusní měsíční koš kde bylo 175 červíků ;)

2. lenkaborna

lenkaborna Rádoby autor

Ahoj nezmarko,
    ano, někteří na to nemají dostatečný stupeň v družstvu, zvolili jiný domeček, nechtějí kupovat MJS. Někteří nechtějí číst dokola o tom, jakou plodinu zasadit, někteří nechtějí hádat, jestli někdo úmyslně nadhodnocuje či to má lépe nastavené. Někteří vtipkují, jiní se vyžívají v metaforách, jiní jízlivě odpovídají...a někteří to třeba nechtějí počítat, zda-li se jim to u dýňovky vyplatí a chtěli by si ty informace tu přečíst.

Řekla bych, že je to pochopitelné. Ale to už jsme probrali v minulosti.

dana9494, petaM2001 a eli2006 tohle ocenili.
  3. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Johnny: Ahoj, šlo to včera dokončit i bez koše..... večer než jsem lezl do pelechu, tak mně chybělo cca 14 červů (bez kouzelných stromů), ale už se mně nechtělo ještě něco sázet a nechal jsem to v klidu na ráno. Takže pokud si to někdo správně rozvrhl mohl mít napadáno už i včera ..... to jen takový doplněk pro nevěřící ,-)

4. flexka

flexka Hrabě fóra

Casey27 - ale leda se zelenýma kapkama. Pro šetřílky, jako já, je to bída. Červi nelezou, z pidipolí s vodou a hnojem se jim nechce, asi se jim tam líbí, pořád jedu v polovičních číslech, než tady udávají kolegové, asi z nové osmihodinovky to nepadá, jsem na 71, z toho 9 dárky od milých sousedů a přátel a 5 z modrásků.

Takže 57 červů z tohoto všeho: z černé netopýří z minula, pak jsem točila archera, muchomůrku zářivku a nějaká rajčata a u toho rozpěstovala nové a přes noc ta osmihodinovka. Krom noci žádný prostoj.

Bohužel, nedá se dát JC, nejsou chlívky, tak mi zbývá čekat a pokud bude nutné, tak obětovat SH.

5. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

flex: Ahoj, jasně že s kapkama ,-) Nešlo o ty kapky, ale o to, že tu byl příspěvek ohledně toho, že napěstováno s kapkama může být, ale červi nemohou napadat. Proto jsem reagoval na Johnyho odpověď s košem, že to šlo i bez něj. Jen jsem si udělal optimální poměr výnosu plodin a padátek za použití minima SH.

6. tavos7

tavos7 Expert fóra

Nechci tě připravit o jednu ze životních jistot, ale ne vždy je vhodné se spoléhat jenom na pocity. Někdy když pohled změníš na exaktnější zjistíš že je něco jinak. Finančne se Dýňovka asi moc nevyplatí, nízkorozpočťáci a začátečníci ale darovanému koni na kazy až tak hledět nemusí :)

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Dnes chcem dorobiť zázračné zrkadlo,už mi chýba dorobiť diamantový cieľ a potom hor sa do akcie.Červíkov mi chýba 80 ks niečo ešte vylezie.Staré úlohy budú všetky hotové aspoň ma nebudú strašiť.

8. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

Ach jo, tak jsem ráno zasadila špatnou kytku, osmihodinovou místo pětihodinové, tak teď zbytečně čekám, jinak akce už mohla být hotová. Takto je to celkem fajn akce, žádné nervy.

9. lenkaborna

lenkaborna Rádoby autor

Nesouhlas.

petaM2001, eli2006 a Helena1313 tohle ocenili.
  10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Splněny všechny úkoly kromě 5 diamant, chybí 3 červíci, tak za 2,5 hodiny bude akce hotová ;) bez nákupu košíku

11. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

Tak sůl už na farmě máme citron také červů už je taky dost - jen to pití co se k tomu hodí nějak chybí:D

12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Adrianka132: jsi šikovná, ale nebylo by lepší kdybys ve svých třech letech v noci spala a přes den byla ve školce, než vysedávat u PC.

13. tavos7

tavos7 Expert fóra

lenkaborna, tvá strohá odpověď mne vyprovokovala k upřesnění myšleného. Tvrdíš "že 1x1 má smysl jen při mrkvojabku, a ne dýni, to vím jistě" a já říkám že pokud ti Dýňovka padne z nebe, nebo jako odměna / dárek tak pro hráče kteří nemají KR na MJS je lepší z plochy dostat 404 plodin z polí 1x1 s ní než cca 333 plodin na 2x2 + 1x1 kolem bez ní. Bavit se můžem akorát o slovíčku "smysl". Početně to výhodnější je, zda to má pro hráče smysl je už na každém soudruhovi, že?

14. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

tavos7, souhlasím s tebou. Moc dobře si pamatuji na svoje začátky, byla jsem ráda, že mám na dýňovku, používala jsem ji na políčka 1x1 do doby než jsem si sama vařila MJS.

15. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak ještě zbývá dodat 35 červíků. No, asi to nebude během 24 hodin od začátku akce, ale v každém případě se tentokrát RT ve svých odhadech na obtížnost akce skutečně nezmýlil. A teď ještě dopěstovat něco krvavého kapradí na splnění předchozí stálé děsivé akce a pak již jen plnit stodolu až po vršek s použitím +1 plodiny z každého pole. Vynikající vlastnost při této dlouhé děsivé noci! Škoda, že se netýká i ostatních ploch, to by byl teprve ten správnej vejvar!
    Ale nemusí pršet, stačí , když kape...

16. tavos7

tavos7 Expert fóra

adrianka132, doporučuji ti Ponurého květu jěště trochu připěstovat ať máš po dodání potřebných 1100 ks do akčního úkolu zbytek alespoň 202 kusů pro pokrytí celé plochy políček 1x1. Rostlina zůstává do budoucna ve hře a nebudeš ji muset znovu roz(při)pěstovávat. Ale dalo by se to udělat i tak že si ten zbytek 177ks nebo minimálně ZAOKROUHLINAHORU{(202-177)/3}=9 -> platí při použití MJS pole 1x1 na konci děsivky (nebo na noc) zasadíš se Zářící plísní a "železnou rezervu" si doplníš při startu další děsivky.

Naposledy upraveno: 9/9/16
  17. lenkaborna

lenkaborna Rádoby autor

Hele, nesouhlasím. Protože jsi vynechal z té rovnice vklad. Nenapsal jsi ani, že na rozpěstování....tak a tak, pak je to závislé na tom, jestli máš marmošku nebo ne...a jakou...a o sklízení jedniček bez kombajnu taky ani slovo. Takže pořád jsi mě nepřesvědčil, že má smysl tady řešit vypadávání vypadávátek. A odsouhlasit to, že bez návodu je hra ten správný adrenalin...to snad nechceš nebo ano?

To, že ty budeš děkovat za koně, který ti vše sežere a ty budeš o hladu...to je čistě tvoje věc. A nebo jsi mohl tím říci, že je dnes bláznů svátek...ale tvoji gratulaci jsem asi přehlédla, že?

Akce je vymyšlena dobře...v příspěvcích je vysvětlena její pointa...já napsala, jak to chápu...a ty si mě nevšímej, ju?

petaM2001 a eli2006 tohle ocenili.
  18. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Ahojky farmáři hlásím hotovo :D:D:D Takový to akcičky bych brala jedna velká pohoda. :D

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký den ze hřbitova :D souhlasím s Casey, že se to dalo zvládnout včera ... hlavně nemít od rána zapnutou farmu bez obnovení (v práci) a nedivit se o půl páté při čtení fora, že vám padají červíci xD :D ... no jo, lepší už to asi nebude :p.
    Spotřeba jen asi 300 SH, zbytek květin ráno hotové
    a teď točím poslední krvavý květ, který červíkům zřejmě moc nechutná :cry: jich chybí ještě 37 kousků a pak už jen dělat zásoby :p.
    adrianka132 ... sem tě zahlédla na youtube a jsi vážně šikulka :) a až zasadíte tu mrkvičku, si ji dej taky na svačinku, ne že nééé ... je vážně moc dobrá, zdravá a mě ji chroustali i štěňátka (čivavky) :D ... no možná taky proto, abych měla co uklízet, protože osm mrňousků už byla smečka :p. Toto video je pro tebe a snad se nesmaže, k akci jsem psala, takže nezahlcuji ;)

Naposledy upraveno: 9/9/16
  20. tavos7

tavos7 Expert fóra

lenkaborna, prosím nebuď tak vztahovačná. Nechci na tebe útočit a nevšímám si tebe, ale informací tebou podávaných. Reagoval jsem na již citovanou větu "že 1x1 má smysl jen při mrkvojabku, a ne dýni, to vím jistě" a bez napadání po nepochopení tvého "Nesouhlas." vysvětlil svoje myšlenkové pochody. Pokud se ti to zdálo příliš sarkastické či urážející, tak se omlouvám. Nemůžeš mi ale zakazovat reagovat na příspěvky ke kterým chci něco (snad k věci) říct i když jsou tvoje.
    V mé rovnici jsou uvedeny zisky, tedy bez vkladu. A ke slovíčku smysl jsem se taky vyjádřil jasně - někomu to smysl dává a těm kterým ne nespílám, je to jejich věc.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.