Štědrý den (21.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. libakos

libakos Titán fóra

Dnes mám smolný den nebo jsem vedle jak ta jedle ,300kuliček v čoudu a nic se mi neotevřelo,tak nevím co dělám blbě:oops:tentokrát na to nemůžu přijít...

vilm4 a bursuk59 tohle ocenili.
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

libakos: Asi vedle jak ta jedle vánoční, musíš ke kouličkám ješte přidat akční kytku 500 ks na každé políčko (okénko) potom na něm bude zelené zatržítko ,-)

3. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

No tak já jsem teda "káča", kdyby nebylo fora tak nemám ani dnešní výtah:cry:Prostě otevřu hru, klik na ovečku, odfajkne se mi datum-den a jdu na farmu No a dnes jsem zjistila, že musím kliknout ještě jednou na klíč aby se otevřela truhla:(Hledala jsem výtah a pořád nikde nebyl, tak jsem šla znovu k ovečce,klíč podtržený, ale truhla zavřená, tak jsem klikla a mám ho.No ale chybí mi jedna dekorka, asi jsem ji tak nějak neodklikla v minulosti:cry:Chtěla jsem se mrknout ,která mi to chybí, ale zase mne to vyhodilo z hry.Dnes je to neskutečné co to dělá? Sklízím za dvě hodky, tak se zajdu uklidnit do hospy na pivečko no a kouličky jsem dala už na 5 vršků, ted jen čekat na akční;)p.s. dnes mám velký den, první den v důchodu xDdočkala jsem se, a snad si ho i pár let užiji;)

4. libakos

libakos Titán fóra

Pitrýsek-děkuji fakt jsem trubka,zaměřila jsem se jen na ty koule,brýle vyčištěny xD

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

zdenina81 - věřím. Problém je nahlášený, tak snad to dají co nejdříve do kupy.

bursuk59 a vilm4 tohle ocenili.
  6. karbar

karbar Baron fóra

Dekorace jsem dopředu nehledala a divím se - jeden stonek aktivovaný.
    Dekorace byly v liště, teda kromě bezhlavého o tom jsem věděla že je na hřbitově.
    Ale hledám Dýňové překvapení, nejsem si ani tak ouplně jistá jestli jsem dekoraci získala.
    Pokud si dobře pamatuji tak vím že jsem určitě jeden dárek nestihla vyzvednout ale na jistotu to nevím.
    No nic budu hledat dále a asi budu muset do stonku ale tam zase nedávám vícebodové dekorace.

bursuk59, vilm4 a evainfo tohle ocenili.
  7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) není nad to se ve tři hodiny těšit na farmičku, když mě pořád někdo vyhazoval .. já už vážně myslela, že lezu do cizí xD A když přišly kompenzační dárečky jsem chtěla, aby mě zase vyhodili a ono nic, farmička už šla v pohodě :D. Stonečky jedou, i když mi bylo některých dekorek líto kvůli BZ ale daly se nahradit. Ze sklizně vylétlo 230 ozdob, tak to bude snad padat a akcička pojede v pohodě. Přeji všem hodně ozdob a já zalézám, ráno jdu brzy na to ;)

8. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Tak jsem prohledala oba parky i řádky na stonku a taky nemohu najít dvě dekorace. Na farmu chodím každý den a k ovečce taky a dekorky prostě nejsou. Takže i když budu mít řádky, nebudou funkční, protože mi z každého řádku chybí jedna. Nemám raději na akci zapomenout? Jsem z toho smutná.

Moc díky karbar za radu. Na hřbitově jsem fakt nehledala a mám bezhlavého. Ale pořád mi schází lenošení na slunci.

Naposledy upraveno: 21/12/17
  9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Ani po 20 minutách hledání v parku, na ostrově a ve výhoncích stonku, se mi nepodařilo najít Kvetoucí zázrak a Lenošení na slunci.
    No co už. Stejně ty větve nejsou nic extra super nářezové.

evainfo, bursuk59 a vilm4 tohle ocenili.
  10. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Taky jsem nemohla najít lenošení na slunci našla jsem si ji ve FAO jak vypadá potom jsem si zapla animaci až jsem ji našla tam lítá obláček

11. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Zdenkosmirkem a Bezejmenný- zkus prohlédnout haluze. Do několika se přidávala libovolná dekorka. Tak je možná tam.

bursuk59, vilm4 a malanek70 tohle ocenili.
  12. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Takže jedna akce hotová dekorky jsem naštěstí našla všechny, tak stonky fungují. :D

bursuk59 a vilm4 tohle ocenili.
  13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

zdenkaamirek10 Nehazej vidle do hnoje... jednak ji urcite nekde najdes a nebo.....:

14. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Na ztracené dekorky více než kdy jindy platí:"Kdo hledá, najde." Hledal jsem a našel, takže oba stonky stonkují. Njn, Skali, Skaláro, rybičko jedna, dříve pruhovaná.... téma je Štědrý den a k tomu snad pár koled patří, takže nejsme ani tak OT.... a těch pár obrázků se snad taky snese.... za sebe mohu říci, že už sem žádný obrázek nedám.;)
    Hraběnko z Matlafousova, Ty se divíš, že jsou všichni zchvácení a na humor a zábavu už nezbývají síly? Inu,ne každý má Tvoji přípravu z kůrovcové kalamity a moje lektvary, které už vyřešily nejeden průšvih.:)xD
    K všeobecné informovanosti musím opět konstatovat, že mě to ze hry nevyhodilo ani jednou, takže jsem asi ta výjimka, co potvrzuje pravidlo. :):) Čas klidu a pohody? Jak pro koho, ale jaký si to člověk udělá, takové to má. Takže já mám čas, klid i tu pohodu a o tom to je.

15. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

oba stonky stonkují

16. Skali

Milý Druide Panoramafixi - nejde o těch pár obrázků, ale aby se to nerozmohlo a za chvíli budeme mít z akčního vlákna úplně něco jiného. Proto to směřuju tam, kam to patří, pochop. Nehledě na to, že máš tři-čtyři obrázky a stránka je plná....V debatním koutku máte víceméně volné pole působnosti (samozřejmě v souladu s pravidly fóra). Tož tak :)

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Druid.Panoramix Bud pozdraven, mistre ;) Pravdu dis a jdu ti v patach - mam od 12.prosince kopytka nahore a do pristiho roku to nebudu menit a uz vubec ne se u toho stresovat svatky (kor, kdyz jsem ve veku, kdy me blbost docasne opustila a jeste se nevratila) :D Co se vseobecne informovanosti tyce: z tech kompenzaci se RT asi nevyhrabe - me to ze hry vykopavana po cca 15 min. Tzn. ocekavam dalsi balicek - to uz je jak denni darky od Kubika xD

18. pepino1972

pepino1972 Magnát fóra

mám 2 stonky,1 je aktivován, druhý bohužel nikoliv,poněvadž nemám dekorace za denní přihlášení.v této době jsem nehrála,tudíž je mi řádek k ničemu??dekorace již nezískám? nebo si je budu muset koupit??
    díky za info.
    jinak asi odpočinková akce

19. Skali

pepino1972 - k dekorkám - kuk tady

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. Nenince

Nenince Aktivní autor

Ahojte. Dekorku získať náskok sa dalo meniť na akcií OAD? Pozrel som celú farmu a nikde nemám tú dekorku.

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.