Štědrý den (21.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

No, já nevím, ale já jsem s akcí spokojená. Dlouhá doba růstu mně v tom předvánočním blázinci naprosto vyhovuje.
    Stonek se mi líbí tenhle:
    Kouzelná moc: 250x level BZ, 250x Bahamarama level TBZ, bonus +10 % BZ a TBZ po dobu 2 hod.; další aktivace 12:00 20 hod.

bo dalších 10% bodíků je super - a nezabere místo na ploše jako mazlíci ;) Mohla by to být akce na pohodu. V družstvu dostaneme modřín, sladký kaštan a smuteční vrbu :D
    A hlavně se konečně přestane hledat ta zatracená pozlátková květina :sleepy:

Naposledy upraveno: 26/12/17
  2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Bude ti to chybět. Počkej zítra jak ti to bude divný že se nikdo neptá.

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Bezejmenný, omyl ,sice se najde kytka, ale posléze se nenajdou dekorace. Vzhledem k tomu, že můžou být v parku, na ostrově, na hřbitově, v nebi nebo nevyzvednuty, přitom každá dekorace má jiný datum zrození...co dekorace, to spousta možností na dotazy:)

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

:D velice rychle najdou ti, co klikají ručně, já už některé znám poslepu ,-))) v minutě byly všechny v liště a spořádaně čekají na stonek.
    Ale určitě to bude zítra zajímavé.

5. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Akce docela ujde, dlouhý růst květiny mi trochu vadí, ale mnohem víc mi vadí, že se nedá pěstovat na Baha, protože na prostorách farmy budu muset zase bourat. Raději bych si tam nechala věci do úkolů.

vilm4, bursuk59 a Zoufálkov tohle ocenili.
  6. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

tak dekorky mám všechny,hledal jsem z louže do louže a dnes jsme poslední dostali jak bonus za přihlášení

7. Ketrin76

Ketrin76 Zelenáč fóra

Opět start ve 14 hod. a co my ,co jdeme na odpolední???už mě to fakt štve :(:mad:-.-

vilm4, bursuk59 a ldivacka tohle ocenili.
  8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Ketrin76,

hra je nabízena po celém světě, věř, že jinde jsou na tom hůř.

9. mituli

mituli Polobůh fóra

Taky jsem hledala,pátrala jak detektiv Babočka ale nenašla-lenošení na slunci-,takže pro mě je to dar nedar.:(.Jinak asi dobrý.Hele není to trochu nefér,že dárky co jsme balily dostanou i nebaliči;).Jinak já každému přeji co hrdlo ráčí,ale když si vzpomenu ty nervy u krabic,nojo no ,vlastně vft.Hezký den,mě už to začalo tak letím ke sporáku pá

10. Ketrin76

Ketrin76 Zelenáč fóra

O:K.dejte start aspoň o hodinu dříve nebo o dvě,nebude žádný problém. Odpoleňáci si stihnou nasadit a raňáci o moc nepřijdou

vilm4 a bursuk59 tohle ocenili.
  11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ketrin76: nejsme provozovatelé hry, jen moderátoři herního fóra a věř, že toto neovlivníme. Ostatní lokace by pak mohli chtít úpravy i tím stylem, že by akce v našem časovém pásmu mohla začínat i ve dvě hodiny ráno.

12. škopková57

škopková57 Perspektivní autor

Vy jste pro nás připravili hru Štědrý den,já vám chci popřát krásné vánoce a do Nového roku mnoho úspěchů,štěstí,zdraví a herních nápadů.

13. katkager72990

katkager72990 Zelenáč fóra

Ahojte, no asi som jedina, ktora prispieva zo slovenskej strany, ale myslim, ze by nezaskodilo, ak by sa dekorky pomenovali aj po slovensky (nakolko ich neviem identifikovat, po slovensky maju ine nazvy - napr. Bezhlavy po cesky/po slovensky Ziskat naskok???)

vilm4 a bursuk59 tohle ocenili.
  14. ritterca

ritterca Stálice fóra

Ketrin76: Nemusí se vše točit podle tebe. Já na odpolední chodím už v 11.

Jinak jsem zjistila, že mi chybí Bezhlavý. Mám pocit, že jsem ho za něco vyměnila. S takovou už dekorky raději měnit nebudu :D.

15. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Taky bych raději pěstovala i na Baha. Dlouhá doba růstu je tak akorát na 3 sklizně denně, včetně noci. Uvažuju, že pojedu na půlpole a ušetřím kupony. Nechce se mi je plýtvat na několik kliknutí a pak dlouho čekat. Odklikat 3x denně 3 plochy je ještě únosné. Takže vybrat kytku z družstva, dnes 1 sklizeň, pátek a sobota po třech a je hotovo. Tedy ještě uvidíme, jak padátka, ale snad nebudou na Vánoce škrti.
    Pokud by možnost získat akční kytku a část padátek v družstvu byla i dalších akcích, bylo by to fajn, i když realisticky chápu, že by poklesl prodej košů, takže v setrvalý stav asi nebudu doufat.

16. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ritterka: jednoho mám navíc, tak při OaD písni :)

Teda, řešit jestli má akce začít ve dvě, protože já mám odpol... taková malichernost. Jsou důležitější věci. Hrou utápím vše, co mne trápí (podobně jako Zoufálkov), nejdřív kluk v ústavu - podruhé pravomocně odsouzen ve 14letech, pak milion dalších věcí, teď o Velikonocích úmrtí tatínka a tyhle dva dny? Řeším a doufám, že mi chlap přijede včas na 24.12. ze Švýcar, kontrola, autu nebrzdí zadní kolo... NEJEDEŠ!!! (700franků pokuta = 15400kč). Z účtu mi vzal narychlo 4000,- (a ty jsem měla na sipo) . Teď je v servisu, před sebou 500km na rozvoz 8mi vykládek, cca 1000km domů a může jet 4,5h 45min pauza, 4,5h 9h pauza... Vážně je tak strašný, že akce začíná pokaždé (99.9%) ve 14:00!? Lidi, kdybych věděla, že skočím do auta a toho 24. bude doma, tak se** na celou farmu a jedu!! Už jen proto, aby byl s námi, kluk se pořád ptá, jestli s námi táta bude na Vánoce, kdy přijede, co mu mám asi tak říct????

Akci začnu, a uvidím, kam a kdy pojedu pro tátu. Aspoň budu řešit chvíli něco jiného.

17. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak dekorky pěkně srovnané v liště čekají. Bezhlavého jsem taky nemohla najít, trčel na Hřbitově (kdo by to byl řekl? :p)
    Začátek akce je stálý zdroj stížností, kdyby tak nebylo nic horšího. Stačí posunout o 30 min a přijde úplně stejná lavina nářků, akorát z jiných účtů ;)

Katkager72990: Řekla bych, že slovensky píšících farmářů je tu celkem dost, kdyby sis přečetla více stránek diskuzí, určitě bys pocit osamocení neměla ;). Slovenských moderátorů je naopak málo, přesto existuje vlákno FAQ SK Dekorácie, kde jsou všechny dekorace ve slovenské verzi.
    Navíc, forum vytváříme my hráči a ne moderátoři. Není přece problém, aby v některém následujícím příspěvku pod Pajdovým popisem akce někdo (třeba zrovna Ty:)) vypsal názvy příslušných dekorací ve slovenštině.

18. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

kiki2305, ja tiež patrím medzi tých Slovákov, ktorí na fórum chodia a sem-tam aj prispievajú. Ale nerozumiem aj moderátorom, prečo robia tabuľkové FAQ v češtine aj v slovenčine.Oveľa jednoduchšie pre nich, aj pre nás, by bola jedna tabuľka s názvom českým/slovenským. Znamenalo by to pre modíkov menej práce, kratšie FAQ a hlavne - jednoduchšiu orientáciu pre hráčov z Česka aj zo Slovenska. Jednoducho by sme obe strany vedeli, aký názov má dekorka, strom, či chliev v oboch jazykoch. Veď sa tu roky vytvára medzi nami taký vzťah, že sa hráme všetci spolu, vzájomne si pomáhame, obdaruvávame sa a aj nakupujeme. A keď ofi-prekladatelia sa nedokážu dohodnúť na jednotnom preklade - vid. Bezhlavý/Získať náskok, tak tento princíp by pomohol aspoň našej komunite.
    K akcií - zdá sa mi celkom fajn. Aj dlhá doba rastu tej zázračnej rastliny mi vyhovuje. Idú sviatky, netreba sedieť stále pri PC. A padátka by pri takto dlhom raste mali tiež vypadávať bohatšie.

19. kája53

kája53 Expert fóra

Ahojky vespolek, všechny dekorky jsem našel a hodil do lišty, může to vypuknout.

kiki2305 - kdybych si já trubka přečetl tvůj příspěvek, tak jsem si ušetřil skoro půl hoďky hledání Bezhlavého.

vilm4, maribeja a kiki2305 tohle ocenili.
  20. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

LubicaKrakova: To je přesně i můj názor. Vysvětluji si to tak, že původní vlákno FAQ SK Dekorácie má kořeny v době, kdy byla fora rozdělena a "nějak" se potom celé přesunulo do společného. Teď je s tím práce určitě víc, než by bylo s jednou tabulkou, ale to prvotní přepisování by bylo taky hrozné.

K akci - myslela jsem, že do volného obláčku pro libovolnou dekorku šoupnu toho Sněhového zajíčka, ale ukázalo se, že nejde schovat zpět do lišty. Tedy, ne že bych měla nouzi o dekorky 1x1, ale trochu mi význam toho janka uniká. Nedává nic a když bych ho mohla vrznout do řádku, tak nelze o_O;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.