Štědrý den (21.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

GordonSargent - nebude, jen jsem chtěla uspořit místo, aby ta odpověď nezabírala půl stránky :D. Pokud se to špatně čte, tak doporučuji zalehnout na pravý bok nebo otočit monitor o 90° 8) (proti směru hodinových ručiček)

2. X-mole

X-mole Znalec fóra

Kaolín11, Matlafous123, Skali: mám u vás balík ubrousků na poprskaný monitor xD ale moc, moc děkuju - přesně ten důvod proč dál hrát... :inlove:
    Akce super - na vánoční pohodu pro mazáky - sjízdné i pro nižší lvl - za mě 86%.
    P.S. 2 Skali - jsi teď pro mě top fóra - trpělivá, ochotná, věcná, a mega zábavná... xD prostě zářící vánoční hvězdička... :inlove: Díky moc a stejný dík ostatním zlatým modíkům :inlove::inlove:

3. Skali

X-mole- děkuji :inlove: Jedině díky kravinám si zachovávám poslední zbytky zdravého rozumu, bo někdy je to na Chocholouška ;)

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Od Štědrého dne mám splněno a padátka padají dál jak o zabitou vránu. Kdyby to tak šlo, asby se se splněním mise přítok uťal a zbytek demokraticky rozdělil mezi ještě hrající a nestíhající.. a nevysvětlujte mi, že a proč to nejde, tak nějak to tuším, ale věřit se nechce.

5. babicka42

babicka42 Pisálek fóra

diky moc tento stonek se me libil a povedl se me udelat nebylo to narocne na cas jak se zdalo ty svatky zabrali mnoho casu meli jste pochopeni tak jeste jednou diky ,krasne vanoce vsem a ten spravny vstup do Noveho roku 2018

6. tepui

tepui Mistr fóra

Zdravím,
    akce hotová dobře vymyšlená aby zbyl čas na naše blízké velké díky všem co ji vymysleli.
    Přeji všem krásný zbytek Vánočních svátků.

7. malanek70

malanek70 Expert fóra

Akce hotová už dva dny, ale momentálně opět není možné udržet se ve hře déle jak pár minut:cry: Po ránu chci sklidit a zasadit a za tři čtvrtě hodiny to nejsem schopen udělat, jen se znovu a znovu přihlašuji a znovu dělám to, co jsem dělal před vyhozením, takže super sváteční dopoledne :(

babicka72 tohle ocenil(a).
  8. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Ahoj, jsem na tom stejně jako malanek70. Jinak moc pěkná hra, poděkování modíkům za sváteční náladu a přeji všem krásný zbytek svátku a správné vykročení do nového roku.

9. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Akce také hotová, stromeček krásně vyzdobený. Akce se mi líbila, protože to nebyl žádný nervák. Prostě vánoční pohodička.
    Přeji všem farmářům krásné vánoce!

Borek51 a Janina0971 tohle ocenili.
  10. zabeva

zabeva Pilný autor

Akce splněna.Kde seženu dekorky pro stonek Veselé vánoce?

11. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

zabeva - někde na farmě - hledej všude,kde máš dekorky

Borek51 tohle ocenil(a).
  12. Skali

zabeva - dekorky bylo možno získat jako dárek za denní přihlašování u Kubíka Kučeravého. Tudíž pokud sis pravidelně denní dárečky vyzvedávala, měla bys tyto dekorky mít. Možná je máš umístěné někde v parku, nebo by mohly být zastrčené na stonku....tož nezbývá, než hledat ;)

Borek51 a burds tohle ocenili.
  13. pavcape

pavcape Perspektivní autor

Po dlouhé době jedna akce dokončena! Neuvěřitelné!

Janina0971 a zahradnice4 tohle ocenili.
  14. dannda10

dannda10 Zelenáč fóra

krasna akce prosim vic takovych na pohodu je to přece jen hra tak proč se stresovat jetli a jak stihnout akcičku většinou taky nestiham hlavně padatka a tak i když makam akci nedokončim jsem pracujici žena matka takže po praci ještě domacnost a u me farmičky rada relaxuji tak prosim at nas farmička dale bavi všem sousedum a farmařum přeji krasny novy rok a farmě zdar

15. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak, jak říká -pechfógl-
    kdyby bylo možné utnout vypadávátka a přidat ostatním, kteří ještě dokončují...
    Já mám momentálně +529 baněk v zásobě a
    do konce akce je ještě 19 hod.

EDIT: A náš maloch si hraje a zkouší různé kombinace nastrojení Farma-stromečku ;)

EDIT2: +726 baněk v zásobě a
    do konce akce je ještě 3 hod.

Naposledy upraveno: 27/12/17
    Janina0971 tohle ocenil(a).
  16. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

mám navíc 603 padátek.;) Tato akce byla opravdu pohodová a splnitelná 8)a jak už někdo psal - víceméně jako dárek od RT.:)

Borek51, Coruska a Xenie6161 tohle ocenili.
  17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Fakt uz mam vic nez dvojnasobek vypadavatek, kdo neni uplne mimo signal a ma trochu casu, ten by mel mit splneno a ozdoben stromecek... ale stale jeste par hodin je cas :)

Vypadavat ma 138 ozdob/den, v tuto chvili ma byt 736 (nebo chybet 89 ), mam 1866 (chybi 0 ), mam 226% hotovo.
    Stav kvetin : idealne 6688 kusu (1250/den ), mam 7768 z 7500 (103% ).
    Zatim uplynulo 89% casu, zbyva 15 hodin.

18. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Ahojky, akce hotova od 23.12. pozdního večera. Přepěstováno 96 kousků a kouliček mám 663 navíc. Ó, takhle kdyby padaly padanky pořád. To bych si lebedil. Z tajemna nic, co bych zrovna potřeboval. I když padla smuteční vrba. Ale už jsem ji měl z úkolu.;););) Chtěl jsem vložit obrázek, ale nějak to neumím...
    Všem farmářům přeji opravdu šťastné vykročení do roku 2018.:):inlove::)

Trepifajksl, Janina0971 a Coruska tohle ocenili.
  19. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásné odpoledne všem, děkuji za tuto akci, byla pěkná a pohodová. Splněno jsem měla na štědrý den dopoledne a pak jsem se stále mohla věnovat rodině dcery, u které jsem jsem trávila štědrý den a vánoční svátky. V tajemnu nebylo žádné překvapení, ale asi proto, že jsem si ho vybrala v dárcích pod stromečkem.

Janina0971 tohle ocenil(a).
  20. Coruska

Coruska Aktivní autor

A co víc - dokončena úplně v klidu, bez honiček a nákupu košů a pomůcek. Nádhera, víc takových akcí.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.