Štědrý den (21.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. maxikov

maxikov Aktivní autor

Už se našla,zapomněla jsem na strašidelný dům

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Mám po včerejšku vlčí mlhu a nemohu přít nato, co je na obrázku špatně!o_O Zdá se mně že ten míval či co toje, tam nepatří!:eek:
    Milý RT , jsem stále napnutej, jak kšandy!!:eek:

tydýtková tohle ocenil(a).
  3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

kaolín11 Spatne vidim 2 veci a bud jsou to ty 3 chybejici dekorky nebo ta 1 nechybejici :D

tydýtková, GordonSargent a kaolín11 tohle ocenili.
  4. kaolín11

Hmmm a já si myslel ,že tam ta jedna přebejvá.o_OxD Tak teď už konečně vím ,proč mně ten řádek nefunguje!:eek:

tydýtková, k.vitek a GordonSargent tohle ocenili.
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11 - tož tam nacpi dekorky, ne xD

tydýtková, GordonSargent a kaolín11 tohle ocenili.
  6. kaolín11

Skali Výborný nápad! Nechápu,že mně to nenapadlo dřív! Dám si pár panáků a ono to nějak půjde! A když ne,tak už mně to pak bude jedno.Akorát mně bude bolet hlava...........o_O
    Je to taková stejná výhra,jako když člověk získá stromek XXL a nemá k němu základní strom.:sleepy:

7. Sonča75

Sonča75 Pisálek fóra

Díky za varování, bohužel na fórum skoro vůbec nechodím tak nevím jak se co vkládá. Byla jsem ráda, že jsem tam ten příspěvek vůbec dala. A pak jsem nechtěla aby na mou prosbu reagovali ostatní, když už se mi to podařilo najít.

8. matlafous123

kaolín11 A po tech par panacich si je muzes vybarvit na monitoru a budes mit klidny spani i svatky (a ne, ze spletes barvy, to by pak radek nefungoval)! :p

9. kaolín11

matlafous123 Tak to je ten nejlepší nápad,který tě napad!xD Nebude divný,že budu chodit z pomalovaným mobilem?o_O Hrozí nebezpečí,že neuvidím příchozího volajícího!:eek:
    K akci: všeho moc přebejvá a tajemno dám na plochu výhledově!:eek:

10. Skali

kaolíne, neříkej, že nemáš dekorky na tu šťopku o_O Tak to jsi v pytli xD Hele, určo budou časem k mání ;)

tydýtková tohle ocenil(a).
  11. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Kůcí a holký já mám novej noťás a funguje bezvadně už mě přines 2 sokoli jenom nevím ze kterýho tajemna to bylo prostě jsem vytáhl lištovki xDxDxD

12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

traktoristo, možná že jsi na to kápnul, žádné nešťastné číslo, v technice to je, co bych asi od svého hp mohla očekávat ...má jen krásný deklxD

Poslední dekoraci, dýni jsem po dvou dnech dohledala, ta podobnost mně hodně zarazila, až se a v to doufám Astrid alespoň občas mezi námi objeví, tak jí položím velice nepříjemnou otázkuxD

Naposledy upraveno: 25/12/17
  13. Valkri

Valkri Pisálek fóra

Prosím tak mise je uhraná. Kde ale vezmu dekorace na řadu magického stonku "Veselé vánoce"

14. matlafous123

kaolín11 o_O Ze se nekdo s hubou ke kolenum bude ptat, jestli nebude divny, ze chodi s pomalovanym mobilem.... xD
    Neboj, rezidualni nepremistena belava hornino sedimentarniho puvodu... tveho mobilu si pri velikosti tve tlamicky nikdo nevsimne ;):inlove:

15. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

kaolín11- umíš si představit, že ti volá šlechtična z matlafousova ,tak to bude vypadat ,že spolkla toho skunka, nebo co to je na té dekorce... :p raději to tam nemaluj, mohli by ji stíhat ochránci havěti... :))
    Já jsem našla dekorky všechny celkem rychle , metodou trpělivost růže přináší :))

16. Skali

Ahoj, dekorky do této řady jsme dostávali jako bonusový dárek za denní přihlášení u Kubíka Kučeravého. Takže pokud se přihlašuješ pravidelně do hry a denní dárky vyzvedáváš, měla bys tyto dekorace mít. Tož hledej (stonek, parky...)

Edit: nevím, proč se ptáš na stejnou otázku v dotazech a ještě tady. Odpověď jsi dostala tady (klikni !)

lase2 tohle ocenil(a).
  17. zelene47

zelene47 Pisálek fóra

Všechny pole mám odemknuté a nedostala jsem odměnu vánoční mela a kvetoucí zázrak, čím to je? Díky za odpověď.

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

To jsou fakt dotazy, to by melo rovnou napsat kdyz chybi misto toho ze chybi "Darek je od Kubika za mesic X" a i kdyz zjevne neumi nikdo z tech co se ptaji cist (KAZDA stranka je plna stejnych otazek a odpovedi) tak mozna par dotazu se tu neobjevi...
    Jinak kdo jeste nema hotovo? Stale je dost casu :)

Vypadavat ma 138 ozdob/den, v tuto chvili ma byt 601 (nebo chybet 224 ), mam 1552 (chybi 0 ), mam 188% hotovo.
    Stav kvetin : idealne 5462 kusu (1250/den ), mam 7768 z 7500 (103% ).
    Zatim uplynulo 72% casu, zbyva 39 hodin.

kiki2305 a Xenie6161 tohle ocenili.
  19. Skali

zelene47 - pokud máš všechna políčka opravdu otevřená - označená takto zatržítkem [​IMG],
    tak zrestartuj hru (odhlásit a znovu přihlásit). Pak bys měla najít dekorky v inventáři - pokud je tam teď nevidíš
    (levá lišta - bedna - ikona vázičky - dekorace).

[​IMG] (Jinak na dekorky stačí políček 9, na stonek 12, na všechno včetně Fl 15 políček)

-Kuteno- a GordonSargent tohle ocenili.
  20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Skali, ale já mám tu lištu takto, nebude někde nějaký problém?
    [​IMG] :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.