Štědrý den (21.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Tak já mám taky hotovo, tentokrát úplně bez problémů. Všem spluhráčům přeji zdárné dokončení akce.
    Klidné a pohodové svátky!!!!!!!!!

2. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Přesně jak jsem předpokládal - bylina byla večer a teď ráno doskákalo posledních pár kouliček. Finito.
    TS: smuteční vrba,ostatní do lišty, bizon a úkryt žlutý -brr
    Baha: pomelovník!,salaka xl, anona xxl, ostatek do lišty. Zvěř - krokouš a tygr.
    Na tajemný náklad jsem zapomněl a tak šel na plac teď.

3. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Hezký den, tak pro všechny zvědavce ,hlavně Matlafous 123,tak jsem to v zimním kalendáři otevřel,v dárcích je +1 do stodoly na 36 hodin a v druhém balíčku dekorka studenokrevný atlet.V ponožce 24 ks, SK. Kubík dává dneska Bizoní ranč !!!

Naposledy upraveno: 24/12/17
  4. meda49

meda49 Zelenáč fóra

Přeji všem krásný Štědrý den. Akce super.

5. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, také mám stromeček hotový, s denními dárky počkám po 11 hodině, stejně teď nestíhám v reálu, tak krásné a klidné svátky. Není nad veeelkou rodinu. (stůl pro deset až dvanáct lidí) Jára

6. myš59

myš59 Vévoda fóra

stonek stonkuje, do posleního mi chybí pár kouliček, to zvládnu dopoledne než odjedu ;)radost mám z bizona, poněvač se moji farmě vyhýbal jak jen mohl, tajuplné jsem dala na plochu, uvidím až se vrátím ....no a ted už jen popřát Štastné a veselé

7. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Šťastné a veselé všem :)!!! Stonek hotov, 15 políček skoro taky, jen mi chybí 22 baněk, ale to do oběda napadá. Přeji krásný a pohodový den ;):D!

8. sisinka

sisinka Pilný autor

Ještě že tady píšete co bylo u Kubíka- já jsem to odklikla a vůbec bizona nepoznala :D až když jsem se to tady dočetla, mazala jsem zpátky a musela jsem se 2 x podívat- a byl to fakt bizon :p. Mám dost. Akci má splněnou, pomažu do práce a vánoce ? Ty budou krásné.

9. adrianka132

adrianka132 Perspektivní autor

hotovo a přeji Veselé vánoce :)

10. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

Přeji všem krásné vánoce plné splněných přání, štěstí a pohody. Martina

Napěstováno by bylo ovšem chybí baňky na dva úkoly, ale to doženu

11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Tak nevím jesti mi ta hra dává jasně najevo ať se na to vykašlu.
    Teď mě to 4x odhlásilo ze hry. Sklidím, zasadím a ...................... přihlásím se, sklidím další plochu, zasadím, ještě stihnu zalít a ................... Baha jsem ještě ani nesklízel a to jsem tady už 10 minut. Vzvednu dárek od Kuby Kubikuly a ................ Do kalendáře jsem se nedostal.

Zatím to nechám a zkusím to až odpoledne. Kytka stejně roste půl dne.

12. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Krásné a pohodové vánoce přeji všem pracantům na farmách, už čekám jenom na ozdobení posledního vánočního stromečku řetězem, a pak bude vše komplet, ještě bude přepěstováno.

13. k.vitek

k.vitek Titán fóra

8.222 akčního kvítí (i bez pomoci Vánočního dárku by to bylo o. k. - děkuji)
    a 811 vypadaných baněk...
    ... do konce 77 hod.

Těch 14 vypadávátek během dopoledne vypadne, ne? ;)
    A budu moct jít strojit.

EDIT: Jéééé, zázrak! jakože mi řetězové kytky zbylo 722 ks, s tím jsem počítala... ale, že mi i po 15 otevřených okýnek zbylo 41!!! baněk!?!!!
    Vždyť jich požadovali 825 ks, ne? A já měla jen 811 o_O

No prostě, zázrak! :inlove:

14. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Šťastné a veselé plantážnícixDxDxDxD

15. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Dobré ráno všem, mám hotovo, ještě zápasím s dvěma stonkama co se mi objevily ve hře Vánoce a Veselé vánoce chybí mi na ně 3 dekorace, tak musím pročíst forum copak jsem někde prošvihla, jestli to náhodou nejsou dárky ze zimního kalendáře. Retro předměty mi taky dávají zabrat, prolézt nebe abych zjistila co mi chybí je v tento čas nereálné, tak snad zítra až bude klid a rozbalené dárečky :-D. Mějte dnes klidný a pohodový den.

Janina0971, fany2020 a evainfo tohle ocenili.
  16. olda50

olda50 Perspektivní autor

Tak hotovo.Veselé vánoce všem spoluhráčům.

17. stěby

stěby Polobůh fóra

Hotovo. Krásné svátky :)!

18. papulice

papulice Hrabě fóra

také hotovo jsem ráda že to šlo jak po másle a můžeme se naplno věnovat vánocům,všem hráčům přeji krásný štědrý den a spokojené vánoce...:inlove:

19. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Přeji všem farmářům, farmářkám, plantážníkům, kolchozníkům štastné a veselé Vánoce.

Akci jsem právě dokončil, stonek zprovoznil a stromek nastrojil jsem již včera a dnes ráno jsem tedy nasbíral poslední baňky. Tajemné chlívky se moc nevytáhli, ale ze stromků mám jívu XXL, břízu a na Baha zlatolist, mýdelník a dva mangrovníky XXL.
    Ale hlavně v bedně byl mlok oranžový, tak to je paráda. A dneska Kubík také velmi potešil, bizon bude mít parťáka.

20. mimino7777

mimino7777 Zelenáč fóra

Přeju Vám všem krásné a veselé vánoce a štastný nový rok.
    p.s. doufam že dnes už končne přestane samovolné odhlašovaní

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.