Štědrý den (21.12. - 27.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Máme ho už asi 9 let. Oběvily jsme ho na dovolené u známých v norsku. Když jsme se vyjádřily v tom smyslu že je nádherný a u nás je to v podstatě neznámá věc, tak nám ho hned zabalily sebou. I z ozdobama.
    Živej - normálně rostoucí před barákem - strojíme jen před bráchovým barákem kvůli děckám.

2. liduška14

liduška14 Pilný autor

Tak úkol komplet hotový,reálný stromek také nazdobený,dárky zabalené,ryba a řízky obalené,ještě si udělám vaječný likér a užiju si Vánoce.Hezké Vánoce všem co to čtou.Lída

3. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Chtěla jsem si nechat rozbalování dárků pod Farma-stromkem
    až na dobu,kdy dopěstuju, dovypadává, nastrojím stromeček...
    ...až náš maloch mě předběhl.
    Jenže dárečky odklikal sám, bez mého dozoru :(
    Nevíte někdo, jak zjistím, co bylo v těch dárcích?

EDIT: Tak, pomohlo, když jsem se vrátila do ofika na 1. stránku:
    "Během akce si můžeme také vyzvednout dárky, které jsme připravili při předchozí akci Plnění punčoch. Stačí kliknout na zelené ikony s dárkem pod stromečkem. Tyto dárky mohou získat i hráči, kteří se akce Plnění punčoch neúčastnili nebo ji nedokončili celou."
    A pak jsou vyjmenované dárečky od jednotlivých zvířat.

eli2006, evainfo a babina51 tohle ocenili.
  4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

[​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

Jestli je to pro všechny stejné ale netuším.​

5. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Trochu mě to zblblo, že už ten zítřek je dnes, ale možná někde obalují den předem :);)
    Akce nakonec hotová, i když +1 jsem si vytočila po tom, co jsem dodala do posledního okýnka u světýlek a zasadila sněhovou růži xDNa jednu otočku to sice dá, ale mohla jsem klíďo píďo celej den točit řeřichu xDxD

6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Twinulka : my co si na vánoce už dávno nehrajem (jsme už všichni mimo ten věk) si klidně dáme "vánoční" jídlo i 15 června.
    Včera jsme třeba měly řízečky a zítra asi bude květák.

7. stěby

stěby Polobůh fóra

Tak z bedny s vodními zvířaty čutňák -.-, ze žirafího TCH papagáj :wuerg:, ale mám první zlatolist, tudíž úspěšná akce. Abych byl dnes večer, chybí vyhopsat 160 cingrlátek a musí uzrát 1754 řetězkvětiny (jedna várka bude za necelé 2 hodiny, chybějící cca dvě sta půjdou asi na velká pole s SH). A když nebudu dneska večer, tak budu zítra ráno, svět se nezboří ;).

8. iDavis

iDavis Baron fóra

U mňa padol z debny krab, druhý. :) Mohol byť homár, ale ten sa snáď podarí v tombole.

9. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Bezejmenný Dobry! Kdybys mel chvili cas a vzpomel si, cvakni obrazek a posli pro inspiraci! :) Ja se k umelemu rozhoupavam uz celkem dlouho. Loni jsme meli smrcek s balem (vali dal na zahrade), letos to se stribrnym taky jeste prijatelne zkoulime, protoze je na to pocasi, ale jinak je to postupne stehovani min. od prvni adventni nedele do teplejsich prostor, aby stromek prezil.

PS: Jinak zivy mame uz doma nazdobeny (aurakarie/blahocet), ale udrzim ho max. do leta, protoze ma uz 2,7 m. Pokud ma nekdo vyssi stropy, ozvete se, rada daruju.

Naposledy upraveno: 23/12/17
  10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

evoku57 - děcka, mějte rozum - kdo by se s tím patlal - teď den před Štědrým dnem. I modíci makaj doma jak motorové myši, aby ten zítřejší den byl bez chybičky ;) Ale můžete se sami kouknout třeba do vlákna O/D, tam jsou seznamy, co šlo posílat a co ne.
    Tady je link
    Zatím pa, jdu pokračovat v kuchyni :)

11. stěby

stěby Polobůh fóra

Hm, tak SH nebude potřeba. [​IMG] Škoda, že mě to nepotkalo včera :inlove::D.

12. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ještě chybí 35 kouliček a bude hotovo ;)

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .. hezký předvánoční dníček všem farmářům :) ráno u kafíčka jsem nazdobila poslední stromeček a dala dlouhodobky. Každý řádek s ozdobeným stromkem má své kouzlo, zkoušela měnit, ale ten modrý (první) je vážně nejhezčí :p
    Hotový stoneček mi dal ráno další procenta na sklizeň ... paráda.
    Přeji všem farmaříkům krásně prožité vánoční svátky, hodného kapříka a zářivý stromeček :inlove: který vždy přináší naše sníčky a tajná přáníčka :p ;)

14. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Zhruba za hodinku dozraje posledních 150 kousků akčního a bude po akci(+asi 100 padátek zatím chybí)takže
    ať žijí vánoce. Zítra si udělám štědrej den na farmě- 3893 ks různejch bedenxDxDxDNa to se moc těším

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

15. k.vitek

k.vitek Titán fóra

5.358 akčního kvítí + zaseto na 2 loukách (nu, pár stromů tam stojí)
    a 605 vypadaných baněk...
    ... do konce 94 hod.

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Skali, děkuji moc a zas to tak nespěchalo, juknu, kdyby to bylo po svátcích tak se nic neděje

maribeja, evainfo a eli2006 tohle ocenili.
  17. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

To je hezký...
    Dej ale pozor na to, aby ti během otevírání takového množství beden nepřeteklo hnojiště. Zda hrozí i přetečení limitu zelených kuponů do Kola štěstí (po zvýšení limitu z 20 na 99) nevím, ale i na to si dej pozor.
    Přeji ti, ať si tuto netradiční vánoční nadílku řádně užiješ.

18. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jj děkuji teď ještě naběhli nějaké bedny navíc ze stonku a z akcexDxDxD

evainfo tohle ocenil(a).
  19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dneska jsem si připadala jak kandidát na prezidenta. Byli jsme klást věnce a po včerejším honu na zásilkovny bych to asi nezvládla, tak jsem přibalila vozejček, No a světe div se, na obou hřbitovech, když o syn vytahoval z kufru, vystartoval vrátnej a volal: To nemusíte, klidně jeďte dovnitř, jezdí tam jiní blbci! Tak jsem se poprvé v životě projela po krchově autem. A když jsem jela kolem jednoho velevýznamného hrobu, neodpustila jsem si to, stáhla okénko a zavolala: To čumíš, Vašku, co?
    No a teď finišuju se salátama a vánočkou, zanedbávám zvířata i TV programy. Nevíte, jestlů už byla Láska nebeská? Jih proti Severu teprv bude. A mé svatovečery jsou naplněny.
    Ježišmarjá, proč to vlastně píšu: Z TS na mně vykoukla žíííírafa!!!!
    Skali a snad ho dokonce i do tří dnů opakujou.

Naposledy upraveno: 23/12/17
  20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Pechfóglová - Lásku nebeskou jsi prošvihla (21.12.) a Jih proti severu by měli dávat snad pozítří (čt2 22:10):D

maribeja, Y_n_O a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.