Štědrý den (20.12. - 26.12.) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/12/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Hezké dobré ráno,neporadí mi někdo kde mám vzít ty dekorace:DxDxD:DxDxD:D
    Já jenom abyste nevyšli ze cviku, modíci nebojte CHocholoušek to jistí, je odborník na svém místě:p;)

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, pokud nemůžeš dekorace najít ani v inventáři mezi ostatními dekoracemi, zrestartuj hru (odhlásit a znovu se přihlásit).
    Při hledání zkus použít vyhledávací okýnko, kam vepíšeš část hledaného slova (třeba útul ). Věřím, že tam budou.

útulný pokoj.png
    (Až je najdeš, dej je někam na plochu a po 4 sklizních bonusů půjdou do i stonku)

natram54321, lenuska76 a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Hotovo pokojík je krásně barevný

4. lenuska76

lenuska76 Pisálek fóra

Noto víš, čekala jsem na to, aby jsi mi to napsal ...

5. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Pěkné a radostné je prožívání vánočních svátků - viďte?! Přeji všem krásné odpočívání po tom maratonu před svátky. Já si letos řekl, že mi ani nehne se tím příliš vzrušovat. Ale jsem sám, takže to mám lehčí než mamky od rodin.:D:D:D:D:D:D
    Spousta hráčů dokončila akci, to je dobře. Co není dobře, že nečtou alespoň poslední stranu diskuse, když už nečtou FAQ k akci...
    Já jsem akci dokončil 24 ve 23 hodin a nějaké drobné - to už jsem měl volno do 4 do rána a pak jsem zase začal být k dispozici zaměstnavateli.
    Dekorace jsem usadil na farmě, neb na baha bych je v následující silvestrovské akci mohl zbourat. Na akci jsem si nechal i bonus z kalendáře, takže s tím hned pohnu - ale až 30. To mám celý den volno.

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

lenuska76 a našla? našla jsi nakonec dekorace? je to napínavý příběh když nikde nejsou ,-))

Edit: polacka tak moment, to si nerozumíme, já neprovokuji, jen se trochu s nadhledem ptám. Dotyčná neměla dekorace v inventáři (nebo je nenašla) tak dostala rady (i ode mne) a já bych rád věděl, jaký byl u ní výsledek, našla a kde? To není žádný výsměch jen zvědavost (možná i pro ostatní kde hledat).
    Já nic nehledám ,-))))

A necituj mů příspěvek, stačí jméno, jsi hned pod ním ,-)

Naposledy upraveno: 26/12/18
  7. polacka

polacka Vévoda fóra

• Necituj, prosím, příspěvek bezprostředně nad tvým. Stačí dotyčného oslovit. Pokud použiješ tlačítko "odpovědět", citaci ze svého příspěvku vymaž. Děkuji Skali
    Pitrýsek47

*** odstraněna zbytečná citace. Skali

Prosím neprovokuj nebo se začnou hlásit další hráči, že dokončili akci a dekorky nikde nemají a budou se ptát, kde jenom můžou být .:cry:Odpověď: Až je najdeš, dej je někam na plochu a po 4 sklizních bonusů půjdou do i stonku

Naposledy upraveno moderátorem: 26/12/18
  8. karbar

karbar Vévoda fóra

Fajn zábava.
    Musím se smát.
    A teď mi to něco připomíná.
    Kudy tudy do čtvrté místnosti?

9. dasicka

dasicka Pisálek fóra

tak ja si myslim, ze som vsetko splnila, a na jednom riadku v nebi mi pise, ze nemam dekoracie :( tak kde ich mam vziat? :(
    ale vidim, ze ten problem maju asi viaceri

-samadoma- tohle ocenil(a).
  10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Problem maji jen ti, co nectou popis nebo alespon TRI prispevky zde... tedy vylozit na plochu, 4* sklidit, vytrhnout a do stonku... takze jak jsem rikal, at jdou do stonku hned, ne ze se jim bude rusit bonus!

11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

dasicka - tak jak říká Tassadar11 - problém mají ti, co nečtou :) Ti, co čtou alespoň popis k akci na první straně, vědí, že
    dekorace do stonku Štědrý den (štedrý večer) 2018 musí dát nejdříve na plochu, 4x sklidit - vyčerpat tak bonusy, které dávají (BZ, FL, bedny), poté zbourat a pak půjdou dát do stonku ;)

12. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Nikto ďalší??? Tak dobre,neviete,kde by som mal hľadať dekor.......xDxDxDxDxDxD Toto už prestáva byť zábava,to vážne sem chodí väčšina len vtedy,keď im chýbajú dekorky?!

13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Peto121 - alespoň víme, že existují! Je nás tady na foru pár, kteří tady udržujeme jakous takous debatu a jen sem tam nováček na vystřídání...
    Jen chudáci jako Skali, Pajda, Petz to mají takřka natvrdo. Já osobně bych je fakt nemohl vystřídat... Po desáté odpovědi na takovýto dotaz bych je posílal na Sibiř, ať tam hledají čtvrtou místnost! Těch -40°C by je mohlo dostat do lajny.

14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Trepifajksl Ty nejsi moc velkej lidumil..... uz takhle maji lidi na Sibiri zivot dost tezkej a ty jeste takhle do nich! xD

15. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Tak ja sa tiež pridám k tým, čo im chýbajú dekorácie - nie že by som ich nevedel nájsť, ale ja ich fakt nemám (teda niektoré), tak kde ich mám zobrať ... dajú sa vytočiť v mlyne??? budú vôbec k mání???

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dinosaure, nebo co jsi ,-) jaké máš na mysli dekorace? Od Kubíka nebo Štědrého dne?
    Jestli za denní přihlášení (Kubík) tak některou mít nemusíš, zatím máš smolíka, nejsou k mání, možná se RT smiluje a dá je do výprodeje ,-)))) čekat, z akce hledat ,-)

karbar, jindrasofr a Honzulka05 tohle ocenili.
  17. hullk1

hullk1 Stálice fóra

tak se blizi konec farmeramou budu 2019 off do roku 2022 tak preji bohatej rok rok pro turbo hrace co umijou delat farmarske ukoli a akce ktere se pro me nedaji zvladat

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  18. hnojaka

hnojaka Rádoby autor

já bych rád věděl, proč mi na stonku Štědrý den 2018 po té, co jsem ho získal, ukazuje, že nemám v inventáři jednotlivé dekorace, když je mám?...

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  19. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj hnojaka,
    už z nich máš vybrané bonusy? Nejdříve musíš dekorace postavit na plochu, vyzvednout přidané bonusy, vrátit do inventáře a poté již půjdou do stonku.

burds a tydýtková tohle ocenili.
  20. -vladkasojkova-

-vladkasojkova- Pisálek fóra

ahojky mám problem zemi to nejde dát na stonek hlásí mi tože to není v inventáři a přitom jsem ten ukol splnila

Honzulka05 a burds tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.